ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ;
BLOG - Μαθήματα Μαγειρικής
BLOG
BLOG

Η αγορά των delivery & takeaway στην Ελλάδα
Θέλετε να επενδύσετε στην εστίαση? Είστε ήδη επιχειρηματίας? Τι λένε οι αριθμοί και ποια η πρόβλεψη για τα delivery και τα takeaway στα επόμενα χρόνια?

Food Events: Δημιουργώντας το wow effect
Οι εταιρείες προσπαθούν να εντυπωσιάσουν με μοναδικά Food Events

Pop Up Restaurants: από celebrity chefs μέχρι eat like a local τουρίστες
Τα νέου τύπου pop-up εστιατόρια ανοίγουν σαν τα μανιτάρια

Νέος Όρος εμφανίζεται στη Γαστρονομική σκηνή της Νέας Υόρκης: Gastrosexual
Νέος Όρος εμφανίζεται στη Γαστρονομική σκηνή της Νέας Υόρκης

Cupcakes - Μία επιτυχημένη ιστορία Ελληνικής Καταγωγής
Georgetown Bakery - Cupcakes με Ελληνικό αέρα
Art de la table & Στρώσιμο Τραπεζιού
Infogram για τo στρώσιμο τραπεζιού! (φωτο αγγλικά)
Γευσιγνωσία Οίνων
Infogram για την γευσιγνώσια οίνων! (φωτο αγγλικά)
Πώς φτιάχνουν οι Γάλλοι ζεστή σοκολάτα?
Infogram με τις καλύτερες ιδέες για ζεστή σοκολάτα! (φωτο γαλλικά)
Pasta Guide
Infogram - Όλα τα είδη ζυμαρικών στην Ιταλική τους ονομασία! (φώτο Αγγλικά)

Αυγοτάραχο | 3 εξαιρετικές συνταγές
3 συνταγές με αυγοτάραχο που ειδικές περιστάσεις! Λεπτεπίλεπτες γεύσεις, φινέτσα και όλη η μαγεία της θάλασσας σε μία μπουκιά!

Σαλάτα Landaise με Jambon de Bayonne
Μία σαλάτα τόσο εορταστική, όσο και απολαυστική! Η γεύση της είναι μοναδική και οφείλεται καθαρά στην υπεροχή του Jambon de Bayonne... Μία συνταγή αυστηρά για τους λάτρεις της γαλλικής κουζίνας.

New York club sandwich με βραστο κοτοπουλο αυγο και μπεικον
Μια απλή και εύκολη συνταγή που αξίζει να δοκιμάσετε...

Τα υπέρ και τα κατά της επαγγελματικής εκπαίδευσης
Μάθετε όλα τα υπέρ και τα κατά για την επαγγελματική εκπαίδευση...(άρθρο: Αγγλικό)

Τα 5 πιο περίεργα πράγματα που συνέβησαν στη σχολή μαγειρικής
Διαβάστε την παρακάτω συνέντευξη και δείτε τι μπορεί να συμβεί μέσα σε μια σχολή μαγειρικής...(άρθρο: Αγγλικό)

Το προφίλ της Γαστρονομίας
Το προφίλ της μαγειρικής σταδιοδρομίας έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, χάρη στην αύξηση της τηλεθέασης στις τηλεοπτικές εκπομπές...(άρθρο: Αγγλικά)

Οι τρεις μεγαλύτεροι μύθοι για τα εστιατόρια
Πώς οι καλοπροαίρετοι ιδιοκτήτες εστιατορίων στερούν τους εαυτούς τους από κέρδος, χρόνο και επιτυχία και πώς να αποφύγετε το σύνδρομο του “Manager’s BurnOut ? Ξέρουμε πως είστε πολυάσχολοι, αφού η εστίαση απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας. Διαβάστε και σκεφτείτε πώς όλα αυτά εφαρμόζονται στην επιχείρησή σας – γιατί μπορεί να είναι οι σημαντικότερες συμβουλές που θα διαβάσετε φέτος».

Full-Service Restaurants in Greece 2016
2015 was a turbulent year for the Greek socioeconomic environment, with subsequent negative consequences for consumer demand and spending levels. With capital controls having been imposed during summer 2015, many Greek consumers were highly insecure about the future course of developments with regards to the economic and political climate and their disposable income levels, which made them decidedly conservative in their spending habits...