Τα Νέα μας
(+30) 210 9882378

Τα Νέα μας

Πιστοποιήστε άμεσα τις γνώσεις σας για να διεκδικήσετε μια θέση στην αγορά εργασίας.

Η ιδανική εποχή για μαθήματα με πλούσια θεματολογία και με την διάθεση να αποκορυφώνετα μετά από έναν δύσκολο χειμώνα! Μήνας γεμάτος τεχνικές προκλήσεις και ευκαιρίες να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να εξειδικεύσετε τις δεξιότητες σας ή να πάρετε ιδέες για το εστιατόριο/ ζαχαροπλαστείο !  Κλείστε έγκαιρα την θέση σας στα πιο δημοφιλή μαθήματα του μήνα...

 

 

Ανακαλύψτε τις νέες Εξειδικεύσεις Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής -> Παγωτό, Αρτοποιϊα, Χειροποίητο Burger αλλά και...Ζαχαροτεχνική!

Εκπαιδευτείτε τώρα στις βασικές τεχνικές Ζαχαροπλαστικής, πιστοποιηθείτε για τις γνώσεις σας και διεκδικήστε μια θέση στην αγορά εργασίας!

Εκπαιδευτείτε τώρα στις βασικές τεχνικές Μαγειρικής, πιστοποιήστε τις γνώσεις σας και διεκδικήστε μια θέση στην αγορά εργασίας!

Αν νομίζατε ότι νηστεία σημαίνει νερόβραστα και άνοστα πιάτα τότε μάλλον απατάσθε. Οι προτάσεις μας  για την Μεγάλη Εβδομάδα  θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε!

Γιατί, όπως και να'χει, ακόμα και η νηστεία θέλει... καλοπέραση.

Πιστοποιήστε άμεσα τις γνώσεις σας για να διεκδικήσετε μια θέση στην αγορά εργασίας.

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας έμπνευσης για την μαγειρική, καθώς η Άνοιξη έχει κάνει την εμφάνιση της με πληθώρα φρούτων, λαχανικών, αρωμάτων και γεύσεων. 

Οι εκπαιδευτές στα Μαθήματα Μαγειρικής δημιούργησαν μία σειρά μαθημάτων βασισμένα στην δική τους δημιουργικότητα και έμπνευση από την εποχή.

Μην χάσετε τα εξειδικευμένα  σεμινάρια Απριλίου:  

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ SOCIAL MEDIA ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ, ένα απόλυτα πρακτικό σεμινάριο για τους επαγγελματίες της εστίασης το οποίο προσφέρει ιδιαίτερα πρακτικές γνώσεις στα social media για την καλύτερη προώθηση της εικόνας τους και των πωλήσεων τους. 

TO MARKETING ΣΤΗ ΕΣΤΙΑΣΗ, το οποίο απευθύνεται σε εργαζόμενους και επιχειρηματίες σε café, bar και εστιατόρια για το πώς μπορεί μία επιχείρηση εστίασης να επιβιώσει, διεκδικώντας παράλληλα ένα σημαντικό μερίδιο στην αγορά στην οποία ανήκει...

 

 

Πιστοποιήστε άμεσα τις γνώσεις σας για να διεκδικήσετε μια θέση στην αγορά εργασίας ως Βοηθός Μάγειρα ή Βοηθός Ζαχαροπλάστη.

Ο Μάρτιος θεωρείται ο πρώτος μήνας της Άνοιξης και σηματοδοτεί την αρχή της καρποφορίας της φύσης... Εισέρχεται με αέρα ανανέωσης, με πολλά εποχικά μαθήματα και  διάθεσή να μαγειρέψουμε με μυρωδικά και μεγάλη ποικιλία  φρέσκων υλικών...

Είναι επίσης ο Μήνας Γαλλικής Γαστρονομίας με το φεστιβάλ Γαλλικών γεύσεων να διεξάγεται σε Ευρωπαϊκά εστιατόρια και σχολές μαγειρικής στις 21 Μαρτίου - μην το χάσετε! Τα Μαθήματα Μαγειρικής γιορτάζουν την Γαλλική Κουζίνα με ένα μοναδικό μάθημα τεχνικών και υπεροχής στις γεύσεις στο GOUT DE FRANCE 2018

Μην χάσετε το σεμινάριο  ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ SOCIAL MEDIA ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ  ένα απόλυτα πρακτικό σεμινάριο για τους επαγγελματίες της εστίασης. Προσφέρει ιδιαίτερα πρακτικές γνώσεις στα social media για την καλύτερη προώθηση της εικόνας τους και των πωλήσεων τους!

Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

Lingua Cuisine Project – Training in digital skills in Greece

Ένα έργο που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ για την ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων, υπό το συντονισμό του Newcastle University της Αγγλίας με τη συμμετοχή έξι ευρωπαϊκών χωρών.

Από την Ελλάδα συμμετέχει η ερευνητική ομάδα DAISSy από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Το έργο υλοποιήθηκε στα Μαθήματα Μαγειρικής!

Σελίδα 1 από 19

Εκπαιδεύουμε τους μελλοντικούς μάγειρες!

CULINARY ARTS PROGRAM-Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με άριστα αποτελέσματα
Πρακτικά Εργαστήρια
Μικρή αναλογία μαθητών καθηγητή 12:1
Καταξιωμένοι Εκπαιδευτές
Συνεχιζόμενη επαγγελματική εκπαίδευση ενηλίκων
Συνεργασίες με σχολές και πανεπιστήμια στο εξωτερικό
Ανάπτυξη ισχυρών ικανοτήτων και δεξιοτήτων στην μαγειρικη τεχνη
Υπερσύγχρονο Περιβαλλον
Πρακτική Εξάσκηση
Προγράμματα ενδυναμωσης ομάδων
Συναρπαστικα και Διαδραστικά μαθήματα

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού για να ενημερωθείτε σχετικά και να λάβετε όλο το πληροφοριακό υλικό.

book an appointment

Επικοινωνήστε μαζί με την Εκπαιδευτική Σύμβουλο στο 2109882378 

WACS very small

Μεγάλη Αναγνώριση από την World Association of Chefs Societies!

 Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club μετά από αυστηρή αξιολόγηση και πληρώντας τα υψηλά διεθνή εκπαιδευτικά κριτήρια που έθεσε η Παγκόσμια Οργάνωση των Chefs (World Association Of Chefs Societies) λάβανε την Διεθνή Πιστοποίηση της WACS. Περισσότερα εδώ.

 

Stay in touch