ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ;
BLOG - Μαθήματα Μαγειρικής
BLOG
BLOG

Τα υπέρ και τα κατά της επαγγελματικής εκπαίδευσης
Μάθετε όλα τα υπέρ και τα κατά για την επαγγελματική εκπαίδευση...(άρθρο: Αγγλικό)

Τα 5 πιο περίεργα πράγματα που συνέβησαν στη σχολή μαγειρικής
Διαβάστε την παρακάτω συνέντευξη και δείτε τι μπορεί να συμβεί μέσα σε μια σχολή μαγειρικής...(άρθρο: Αγγλικό)

Το προφίλ της Γαστρονομίας
Το προφίλ της μαγειρικής σταδιοδρομίας έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, χάρη στην αύξηση της τηλεθέασης στις τηλεοπτικές εκπομπές...(άρθρο: Αγγλικά)

Οι τρεις μεγαλύτεροι μύθοι για τα εστιατόρια
Πώς οι καλοπροαίρετοι ιδιοκτήτες εστιατορίων στερούν τους εαυτούς τους από κέρδος, χρόνο και επιτυχία και πώς να αποφύγετε το σύνδρομο του “Manager’s BurnOut ? Ξέρουμε πως είστε πολυάσχολοι, αφού η εστίαση απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας. Διαβάστε και σκεφτείτε πώς όλα αυτά εφαρμόζονται στην επιχείρησή σας – γιατί μπορεί να είναι οι σημαντικότερες συμβουλές που θα διαβάσετε φέτος».

Full-Service Restaurants in Greece 2016
2015 was a turbulent year for the Greek socioeconomic environment, with subsequent negative consequences for consumer demand and spending levels. With capital controls having been imposed during summer 2015, many Greek consumers were highly insecure about the future course of developments with regards to the economic and political climate and their disposable income levels, which made them decidedly conservative in their spending habits...

Cafés/Bars in Greece 2016
The economic recession has altered the way in which many Greeks entertain themselves and use consumer foodservice, specifically by encouraging them to focus more on prices and product quality. Consumers are now less willing to leave their homes to spend money and when they do so...

Fast Food in Greece 2016
Legislative changes introduced in Greece in 2015 altered the retailing environment and enable consumer foodservice outlets to be included or combined with retail outlets, especially grocery retailers outlets.

Top 10 trends 2016
Οι καταναλωτές ενδιαφέρονται πολύ για τα τρόφιμα που καταναλώνουν, οδηγώντας σε μια αύξηση του αριθμού νέων προϊόντων και στην θεσμοθέτηση τους για ιδιαίτερα ακριβείς ετικέτες.

Εστιατορικές Τάσεις από το εξωτερικό
Η μόδα των bistros φαίνεται πως πλέον αποδεικνύεται κάθε άλλο παρά παροδική. Γνωστοί Chefs όπως ο Guy Savoy, Joel Robuchon, Thomas Keller, Alain Bourdain, προτιμούν να στηρίξουν τις επιχειρηματικές επιλογές τους σε μικρά bistros με προσιτές τιμές.

Βασικές Μετρήσεις και Ισοδύναμα στις συνταγές
Εάν χρησιμοποιείτε μετρικό σύστημα για τα βάση και τις μεζούρες στις συνταγές του, μάθετε τα ισοδύναμα σε κάθε διαφορετική μονάδα μέτρησης, θερμοκρασίας, βάρους και γίνετε ακριβείς στις συνταγές που μεταφράζετε.
Mille Feuille
Μία απο τις αγαπημένες συνταγές μικρών και μεγάλων!

How to make the perfect salad - Infographic
How to make the perfect salad? This infographic will surely help you!

Pina Colada με Mousse Σοκολάτας
Ένα επιδόρπιο που κλείνει ιδανικά ένα γεύμα ή που συνδυάζεται έντεχνα με cocktails.

Semifreddo Βανίλια
Όλη η γεύση του καλοκαιριού!Παγωτό semifreddo που θα αγαπήσει και ο πιο δύσκολος γευσιγνώστης!

Θράψαλα γεμιστά
Αν και δεν είναι αγαπημένο σε πολλούς, ο συγκεκριμένος συνδυασμός θα σας κάνει να το αγαπήσετε!

Καλαμαράκι
Το αγαπημένο μας καλαμάρι σε μια διαφορετική εκδοχή!Ότι πρέπει για τις μέρες της νηστείας!

Γιουβέτσι Θαλασσινών
Μία εύκολη και γευστική συνταγή που όλοι αξίζει να δοκιμάσετε μέσα στην νηστεία!