Οργάνωση Εταιρικών Events

Οργάνωση Εταιρικών Events

Χρειάζομαι έναν ιδανικό χώρο μαγειρικής για μία εκδήλωση επαγγελματικού χαρακτήρα

Στα Μαθήματα Μαγειρικής μπορούμε να φιλοξενήσουμε την γαστρονομική σας εκδήλωση σε ένα χώρο γεμάτο δυνατότητες, αρώματα, γεύσεις και την πιο όμορφη ατμόσφαιρα.

Δημιουργούμε θεματικές και διαφοροποιημένες προτάσεις για κάθε εταιρική εκδήλωση, όμορφα πάρτι, χαρούμενες συναντήσεις με πελάτες, παρουσιάσεις προϊόντων ή γευσιγνωσίες, παρουσιάσεις τύπου και κλειστά δείπνα ή εποχιακές εκδηλώσεις όπως κοπή πίτας.

Συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία από ένα κοκτέιλ πάρτι, έναν διαγωνισμό μαγειρικής, ένα μάθημα μαγειρικής, ένα δείπνο ή και την ομαδική μαγειρική, κάθε μας εκδήλωση είναι ένας εύκολος τρόπος όταν θέλετε να γιορτάσετε όλοι μαζί. Διασκεδάστε με μια φιλόξενη υποδοχή, αφρώδη οίνο και μικρά ορεκτικά, με τους καλύτερους Chef και το φως των κεριών σε έναν ιδιωτικό χώρο!

Όλες οι εκδηλώσεις είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε η μαγειρική να γίνει μέρος της διασκέδασης, από τα υπέροχα εδέσματα, τις μαγειρικές επιδείξεις εώς και τα μυστικά που θα ανταλλάξετε με τους εκπαιδευμένους μάγειρες μας. Σε κάθε περίπτωση το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο για να σας βοηθήσει στη δημιουργία ενός ιδανικού concept.

Στα Μαθήματα Μαγειρικής κυριαρχεί μία μοναδική ατμόσφαιρα όπου η συμμετοχή και η μάθηση εμπλουτίζονται με πολύ διασκέδαση που θα ικανοποιήσει και ευχαριστήσει τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Ο χώρος μας είναι ιδανικός για:

  • Team Building - Ομαδικές Δραστηριότητες για εταιρείες
  • Εταιρικά πάρτι (party, επαίνους για πωλήσεις, συνεδριάσεις, πάρτι του προσωπικού, συνεστιάσεις, εποχιακές γιορτές)
  • Bloggers / Δημοσιογράφοι / Εκδηλώσεις
  • Product Launches
  • Γευσιγνωσίες κρασιών / ποτών

Γιατί εμάς?

  • 3 χώροι εκδηλώσεων, που διατίθενται για μεμονωμένη ή συνδυασμένη χρήση
  • Χώροι για μοναδική μαγειρική ή γευσιγνωσίες
  • Μέγιστη χωρητικότητα: 60 άτομα όρθια ή καθιστά 50 (24 στην κουζίνα - 24 σε bar)
  • Διατίθεται επαγγελματικός εξοπλισμός για χρήση

Βρείτε διαθεσιμότητα για την εκδήλωσής σας εγκαίρως:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μαθήματα μαγειρικής ή για να φιλοξενήσουμε στον χώρο μας ειδική εκδήλωση μαγειρικής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2109882378 ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.