ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ;
BLOG - Μαθήματα Μαγειρικής
BLOG
BLOG

Κορμός με μπισκότα
Το γλυκό αυτό, που λόγω του σχήματός του είναι γνωστό και σαν γλυκό σαλάμι, είναι το αγαπημένο μικρών και μεγάλων.

Κις λορέν
Φινετσάτη γαλλική συνταγή, ιδανική για υλικά που απέμειναν από το Κυριακάτικο τραπέζι. Φινετσάτη γαλλική συνταγή, ιδανική για υλικά που απέμειναν από το Κυριακάτικο τραπέζι. Νόστιμη και εμφανίσιμη αλμυρή τάρτα, κάτι διαφορετικό για να ξεφύγετε από τις κλασικές ελληνικές πίτες.

Μίνι κέικ με σταφίδες
Νηστίσιμα και πεντανόστιμα, τα κεϊκάκια με τις σταφίδες, χωρίς βούτυρο και αυγά, είναι ιδανικά για όσους ακολουθούν δίαιτα χαμηλή σε χοληστερόλη.

Κατσικάκι φούρνου με μέλι και πορτοκάλι
Ένα πιάτο χαρακτηριστικό της μεσογειακής κουζίνας, όπου τα φρούτα αναδεικνύουν υπέροχα τη γεύση του κρέατος. Υπέροχος χειμωνιάτικος συνδυασμός που μελώνει στο στόμα και διατηρεί αριστοκρατικό χαρακτήρα.

Κανελόνια με κιμά
Ενα πιάτο ιδιαίτερα αγαπητό, τόσο σε μενού εστιατορίων, όσο και σε πιο σπιτικό επίπεδο. Ιδανικό για παιδικό γεύμα!

Γκιούλμπασι
Το γκιούλμπασι, ο βασιλιάς της πολίτικης κουζίνας, είναι η καλύτερη ιδέα για να περιποιηθείτε τους φίλους, παρέα με καλό κρασί.

Γαύρος φούρνου ριγανάτος
Νόστιμο και υγιεινό φαγητό, ιδανικό για να καλύψει τις καθημερινές διατροφικές ανάγκες της οικογένειας.Ο συνδυασμός των πολυακόρεστων λιπαρών του ψαριού με τα αντιοξειδωτικά του σκόρδου και του ελαιόλαδου, κάνουν το πιάτο ιδιαίτερα ωφέλιμο για την υγεία μας.

Γαρίδες με τομάτα και φέτα
Κλασσική συνταγή που νοστιμίζει το καθημερινό τραπέζι χωρίς να απαιτεί δυσκολία στην προετοιμασία της ή μεγάλους χρόνους παρασκευής.

Μελιτζάνες ιμάμ
Από τα πιο αγαπημένα λαδερά φαγητά του καλοκαιριού, οι μελιτζάνες ιμάμ, έχουν ξεχωριστή θέση, τόσο στο καθημερινό τραπέζι, όσο και σε ένα ανεπίσημο με φίλους.

Βίδες με καπνιστό σολομό
Πρωτότυπο είδος ζυμαρικού, συνδυασμένο με μια καταπληκτική σάλτσα από κρέμα γάλακτος και μανιτάρια με καπνιστό σολομό.

Αρνίσια παϊδάκια σχάρας
Νόστιμα και λαχταριστά, τα αρνίσια παϊδάκια είναι από τα πιο αγαπημένα ψητά κρέατα μικρών και μεγάλων.
Σε αυτή τη συνταγή το δεντρολίβανο χαρίζει μια ιδιαίτερα ελκυστική γεύση και άρωμα. Η ίδια συνταγή μπορεί να γίνει και με αρνίσιες μπριζόλες...

Αγκινάρες αλά πολίτα
Παραδοσιακό φαγητό που φυσικά είναι νοστιμότερο, εάν το μαγειρέψετε με φρέσκιες, τρυφερές αγκινάρες και όχι κατεψυγμένες.
Προτιμήστε τις ήμερες που βρίσκονται στην καλύτερή τους εποχή τον Ιούνιο.
Infogram - The psychology behind a Great Restaurant
Ένα μοναδικό infogram που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την αρχιτεκτονική πίσω από τον σχεδιασμό ενός εστιατορίου...

JEAN THOMAS SCHNEIDER | ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ 2017
Ο Παγκόσμιος Ζαχαροπλάστης 2017 και η πορεία του έως σήμερα... λίγες ημέρες πριν μας επισκεφτεί!

Τί κάνει ένα μάθημα ή εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποδοτικό?
Πώς τα Μαθήματα Μαγειρικής μπορούν να βοηθήσουν στην πλήρη κατανοήση της Μαγειρικής / Ζαχαροπλαστικής Τέχνης?

Τί επηρέασε την εστίαση? Ποιοι οι χαμένοι και ποιοι οι κερδισμένοι?
Πώς θα εξελιχθεί στα επόμενα χρόνια?

Η αγορά των εστιατορίων
Η αγορά των εστιατορίων - Τι λένε οι αριθμοί και ποια η πρόβλεψη στα επόμενα χρόνια?

Η αγορά - Πρόχειρες καντίνες και πώληση σε πάγκους
Καντίνες? Είναι επικερδείς? Τι λένε οι αριθμοί και ποια η πρόβλεψη στα επόμενα χρόνια?

Η αγορά των cafe bars στην Ελλάδα
Ποιο το μέλλον των cafe - bars? Τι λένε οι αριθμοί και ποια η πρόβλεψη στα επόμενα χρόνια?

Η αγορά των delivery & takeaway στην Ελλάδα
Θέλετε να επενδύσετε στην εστίαση? Είστε ήδη επιχειρηματίας? Τι λένε οι αριθμοί και ποια η πρόβλεψη για τα delivery και τα takeaway στα επόμενα χρόνια?

Food Events: Δημιουργώντας το wow effect
Οι εταιρείες προσπαθούν να εντυπωσιάσουν με μοναδικά Food Events

Pop Up Restaurants: από celebrity chefs μέχρι eat like a local τουρίστες
Τα νέου τύπου pop-up εστιατόρια ανοίγουν σαν τα μανιτάρια

Νέος Όρος εμφανίζεται στη Γαστρονομική σκηνή της Νέας Υόρκης: Gastrosexual
Νέος Όρος εμφανίζεται στη Γαστρονομική σκηνή της Νέας Υόρκης