Cookery Club

Cookery Club

Στο Cookery Club Μαθήματα Μαγειρικής μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, τεχνικά μαθήματα και διακόσμησης, γευσιγνωσίες κρασιού και αποσταγμάτων.

Το όνομα Cookery Club φέρει την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ανάμεσα στα μέλη και στους μαθητές που παρακολουθούν τα προγράμματα μας!

Ο νέος χώρος, ο οποίος, έχει σχεδιαστεί σε απόλυτα φιλικά και ζεστά χρώματα και με σύγχρονο design για να χαρίζει την αίσθηση μιας ιδιωτικής μαγειρικής λέσχης.

Κάθε μήνα τα Μαθήματα Μαγειρικής ανακοινώνουν διαφορετικό πρόγραμμα με μαθήματα για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν σεμινάρια εξειδικευμένης θεματολογίας και κατεύθυνσης με βάση το αντικείμενο του ενδιαφέροντος τους.

Επιπλέον, διοργανώνονται μοναδικά απογεύματα εξαιρετικών γεύσεων με pop up menu στις ειδικές βραδιές Chef’s Table.Γαστρονομικές βραδιές σε ένα πριβέ σκηνικό, ειδικά για τους λάτρεις της γαστρονομίας που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό!

Δεν μαγειρεύουμε, αλλά γευματίζουμε όλοι μαζί στο δικό μας club. Μια μοναδική υπηρεσία εναλλακτική του κλασσικού μαθήματος, αλλά και γεύματος σε εστιατόριο που θα κάνει τις βραδιές σας πιο γευστικές!

Στις ειδικές βραδιές The Bar θα ανακαλύψετε Wine, Cocktailing & Snacking Evenings για όσους αγαπούν τους οίνους, τα αποστάγματα και τις gourmet γεύσεις. Ξεχωριστό bar session με cocktails και αποστάγματα που έχουν να μας διηγηθούν τις δικές τους ιστορίες μέσα από ανθρώπους που τα εμπνεύστηκαν και σε καιρούς που ξεχώρισαν!

Οι υπηρεσίες μας έχουν αποσπάσει ειδικό Βραβείο Τουρισμού

Επιπλέον, για τις εταιρείες παρέχεται η δυνατότητα να δημιουργήσουν προγράμματα team building για την ενίσχυση της ομαδικής συνεργασίας, την δημιουργία μοναδικών γαστρονομικών events, ή και να ενοικιάσουν τον χώρο ανεξάρτητα για τα δικά τους project.

Ειδικά για τους τουρίστες, τα Μαθήματα Ελληνικής Κουζίνας είναι η καλύτερη επιλογή των ταξιδιωτών που επισκέπτονται την Ελλάδα, μιας και η συνολική εμπειρία θα τους χαρίσει μία ανεπανάληπτη γνώση των φαγητών μας, αλλά και την εμπειρία της ελληνικής μαγειρικής.