fbpx
The Cookery Club
(+30) 210 9882378

Cookery Club

The Cookery Club (μαθήματα μαγειρικής)

Στο Cookery Club Μαθήματα Μαγειρικής μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, τεχνικά μαθήματα και διακόσμησης, γευσιγνωσίες κρασιού και αποσταγμάτων. Ο νέος χώρος, ο οποίος, έχει σχεδιαστεί σε απόλυτα φιλικά και ζεστά χρώματα και με σύγχρονο design για να χαρίζει την αίσθηση μιας ιδιωτικής μαγειρικής λέσχης.

Το όνομα Cookery Club φέρει την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ανάμεσα στα μέλη και στους μαθητές που παρακολουθούν τα προγράμματα μας.

Κάθε μήνα τα Μαθήματα Μαγειρικής ανακοινώνουν διαφορετικό πρόγραμμα με μαθήματα για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν σεμινάρια εξειδικευμένης θεματολογίας και κατεύθυνσης με βάση το αντικείμενο του ενδιαφέροντος τους.

Επιπλέον, διοργανώνονται μοναδικά απογεύματα εξαιρετικών γεύσεων με pop up menu στις ειδικές βραδιές Chef’s Table. Γαστρονομικές βραδιές σε ένα πριβέ σκηνικό, ειδικά για τους λάτρεις της γαστρονομίας που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό! Δεν μαγειρεύουμε, αλλά γευματίζουμε όλοι μαζί στο δικό μας club. Μια μοναδική υπηρεσία εναλλακτική του κλασσικού μαθήματος, αλλά και γεύματος σε εστιατόριο που θα κάνει τις βραδιές σας πιο γευστικές!

Στις ειδικές βραδιές The Bar θα ανακαλύψετε Wine, Cocktailing & Snacking Evenings για όσους αγαπούν τους οίνους, τα αποστάγματα και τις gourmet γεύσεις. Ξεχωριστό bar session με cocktails και αποστάγματα που έχουν να μας διηγηθούν τις δικές τους ιστορίες μέσα από ανθρώπους που τα εμπνεύστηκαν και σε καιρούς που ξεχώρισαν!

Επιπλέον, για τις εταιρείες παρέχεται η δυνατότητα να δημιουργήσουν προγράμματα team building για την ενίσχυση της ομαδικής συνεργασίας, την δημιουργία μοναδικών γαστρονομικών events, ή και να ενοικιάσουν τον χώρο ανεξάρτητα για τα δικά τους project.

Ειδικά για τους τουρίστες, τα Μαθήματα Ελληνικής Κουζίνας είναι η καλύτερη επιλογή των ταξιδιωτών που επισκέπτονται την Ελλάδα, μιας και η συνολική εμπειρία θα τους χαρίσει μία ανεπανάληπτη γνώση των φαγητών μας, αλλά και την εμπειρία της ελληνικής μαγειρικής. Οι υπηρεσίες μας έχουν αποσπάσει ειδικό Βραβείο Τουρισμού.

WACS very small

Μεγάλη Αναγνώριση από την World Association of Chefs Societies!

 Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club μετά από αυστηρή αξιολόγηση και πληρώντας τα υψηλά διεθνή εκπαιδευτικά κριτήρια που έθεσε η Παγκόσμια Οργάνωση των Chefs (World Association Of Chefs Societies) λάβανε την Διεθνή Πιστοποίηση της WACS. Περισσότερα εδώ.

 

Stay in touch