Ταχύρυθμα Προγράμματα

Ταχύρυθμα Προγράμματα

Κύκλοι είναι τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής που διεξάγονται σε ολιγομελή τμήματα και με απολύτως πρακτικά μαθήματα!

Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε να ασχοληθείτε επαγγελματικά, διεκδικώντας άμεσα εργασιακή αποκατάσταση ή/και πιστοποίηση επαγγέλματος οι κύκλοι αυτοί είναι ότι καλύτερο για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, και να φτάσετε σε ένα άλλο επίπεδο πρακτικής εξάσκησης των δεξιοτήτων σας.

Στα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ Culinary Center, η μαγειρική τέχνη διδάσκεται από καταξιωμένους εκπαιδευτές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που θα σας προσφέρουν όλα τα εφόδια για να ακολουθήσετε την καριέρα που επιθυμείτε!

Σε σύγχρονες εγκαταστάσεις που σέβονται τον μαθητή, με ποιοτικά προγράμματα, σεμινάρια εξειδίκευσης και προτάσεις συνέχισης των σπουδών σας, η εκπαίδευση παίρνει άλλες διαστάσεις!

Κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα ακολουθεί μικτή εκπαίδευση με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • 80% πρακτικό
  • 20% θεωρητικό με την μέθοδο E-Learning
  • ολιγομελή τμήματα (8-12 άτομα)
  • δυνατότητα πιστοποίησης των γνώσεων μετά από εξετάσεις στην μαγειρική ή στην ζαχαροπλαστική

Προτεραιότητα μας είναι η εντατική εξάσκηση στις τεχνικές με καθολική αφομοίωση των γνώσεων που λαμβάνονται κατά την διάρκεια των μαθημάτων. Ο στόχος είναι η άμεση εργασιακή αποκατάσταση των συμμετεχόντων.

Η διάρκεια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι ανάλογη του επιπέδου σπουδών που θέλετε να αποκτήσετε και του στόχου που έχετε θέσει για την καριέρα σας.

Από μικρά εκπαιδευτικά προγράμματα για όσους θέλουν να εξερευνήσουν αν η μαγειρική αποτελεί στόχο ζωής, στα ταχύρυθμα και στα ολοκληρωμένα εργαστήρια για όσους ενδιαφέρονται για άμεση αποκατάσταση έως τις σπουδές στην μαγειρική/ζαχαροπλαστική τέχνη για εκείνους που επιθυμούν να καταρτιστούν με το πιο ποιοτικό, ολοκληρωμένο και άριστα καταρτισμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα!

Τα προγράμματα απευθύνονται σε όσους θα θέλουν να εμπλουτίσουν τις δεξιότητες τους, να εκπαιδευτούν για να ξεκινήσουν μία νέα σταδιοδρομία, να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους και να πιστοποιηθούν στο επάγγελμα τους. Αφορούν όλες τις ηλιακές ομάδες με ή χωρίς απολυτήριο λυκείου, πτυχίο πανεπιστημίου/ιεκ/τεχνικής σχολής.