Γνωρίστε την ομάδα μας
(+30) 210 9882378

Γνωρίστε την ομάδα μας

Εκπαιδευτές στα μαθήματα μαγειρικής είναι δημοσιογράφοι γεύσης, γνωστοί chef, sommelier, maitre σε ένα φοντάν εξαιρετικής γνώσης και κατάρτισης.

Νίκος Μακρυμίχαλος

Νίκος Μακρυμίχαλος

Executive Chef/Owner στους Κύκλους Μαγειρικής, στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα διετούς φοίτησης (CAP) και στα Chef’s Table. Mαζί θα δοκιμάσετε τις πιο εκλεπτυσμένες γεύσεις!

Chef στο τραπέζι μας είναι ο Νίκος Μακρυμίχαλος, ο οποίος συντονίζει, τεστάρει, δοκιμάζει και μαγειρεύει καθημερινά για εταιρείες, επαγγελματίες, εστιατόρια, αλλά και όλους όσους επιθυμούν να τελειοποιήσουν τις γνώσεις τους στην μαγειρική. Το πάθος του για ό,τι καταπιάνεται φάνηκε από την εφηβική ηλικία με τις διακρίσεις του στην ομάδα μπάσκετ του Πανελληνίου. Ωστόσο, το τελευταίο καλάθι έβαλε η μαγειρική, κερδίζοντας μια θέση στην καρδιά και στην ζωή του. Με πρώτες σπουδές στην Ελλάδα και συνέχεια στην Ferrandi, Ecole Superieure de Cuisine Francaise, σεμινάρια στον παγκοσμίου φήμης μάγειρα και ζαχαροπλάστη Yves Thuries και επαγγελματική εμπειρία στα μεγαλύτερα εστιατόρια της Γαλλίας, επιστρέφει στην Ελλάδα για να πραγματοποιήσει το μεγάλο του πάθος. Εργάζεται σε μερικά από τα πιο γνωστά εστιατόρια με γνώμονα την ανάδειξη της Ελληνικής Γαστρονομίας και την χρήση εποχικών προϊόντων στα μενού. Εργάζεται ως σύμβουλος σε εταιρείες τροφίμων, συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες, περιοδικά, αλλά και πιο αποκλειστικά ως private chef σε επαύλεις.

Φιλοσοφία του η απλότητα στην κουζίνα, η αυστηρότητα στις τεχνικές και ο εναρμονισμός των γεύσεων στα πιάτα.

Νίκος Κατσαριώτης

Νίκος Κατσαριώτης

Executive Chef/Owner στα Μαθήματα Μαγειρικής, στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα διετούς φοίτησης (CAP) και στα Chef’s Table με μεγάλη εμπειρία στην Διεθνή & Παραδοσιακή Κουζίνα!

Μετατρέπει ακόμα και τα πιο δύσκολα μαθήματα σε στιγμές μαγειρικής έμπνευσης! Χρόνια στις κουζίνες Βασιλιάδων και VIP, άριστος δεξιοτεχνικά σε συνταγές τόσο υψηλής μαγειρικής, όσο και στην αυθεντική παραδοσιακή κουζίνα. Έμπειρος, χαρούμενος και ιδιαίτερα μεταδοτικός, ο Νίκος Κατσαριώτης μετράει πάνω από 20 χρόνια αξιοσημείωτης μαγειρικής εμπειρίας. Από τα πρώτα του βήματα εργάστηκε σε εξαιρετικά εστιατόρια, ανάμεσά τους το ‘Emporio Armani Caffe’, το ‘Al Tartufo’, το ‘Βυζαντινό-Hilton’ και το ‘Beau Brummel’ υπό την εποπτεία του διάσημου Chef Guy Martin.

Αγαπάει την δουλειά του, όσο τίποτα άλλο και χαίρεται να μαγειρεύει, χρησιμοποιώντας φρέσκα υλικά! Αγαπημένη του φράση «Τίποτα δεν είναι αδύνατο»!

Γιάννης Ζωγράφος

Γιάννης Ζωγράφος

Executive Pastry Chef/Ζαχαροπλάστης στα μαθήματα ζαχαροπλαστικής και εκπαιδευτικά προγράμματα είναι ο Γιάννης Ζωγράφος με μεγάλη εργασιακή εμπειρία σε Ζαχαροπλαστεία!

Λάτρης της Γαλλικής Patisserie και των τολμηρών συνδυασμών, γνώρισε την ζαχαροπλαστική τέχνη από μικρή ηλικία στην επιχείρηση της οικογένειάς του. Σπούδασε Ζαχαροπλαστική Τέχνη και διακρίθηκε με το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία «ατομικό γλυκό» σε γαστρονομικό φεστιβάλ το 2003. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τους καλύτερους Pastry Chef της Ελλάδος σε gourmet εστιατόρια και σε ξενοδοχεία 5’ αστέρων. Είναι μέλος του Chef Club Ελλάδος.

Αυτή τη περίοδο εργάζεται ως Pastry Chef ως τεχνικός σύμβουλος σε νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Nikos Karaflos small

Νίκος Καραφλός

Pastry Chef/Ζαχαροπλάστης στα μαθήματα ζαχαροπλαστικής είναι ο Νίκος Καραφλός!

Με μεγάλη εμπειρία στην ζαχαροπλαστική παραγωγή, ο Νίκος Καραφλός διακρίνεται για την δημιουργική του ικανότητα να μετατρέπει τεχνικές σε μοναδικά επιδόρπια! Τόσο οι σπουδές του, όσο και η μετεκπαίδευσή του στο παγωτό (Giuso, Ιταλία) και στην σοκολάτα (Cacao Barry, Βαρκελώνη και Ντουμπάι) προσέφεραν ένα στιβαρό υπόβαθρο στην ζαχαροπλαστική τέχνη.

Αυτή τη περίοδο εργάζεται ως Pastry Chef σε μεγάλη επιχείρηση με μονάδες ζαχαροπλαστικής.

IMG 7101 small

Δημήτρης Γουβιανάκης

Ο Δημήτρης Γουβιανάκης είναι ο Chef για τα Μαθήματα Δημιουργικής Κουζίνας.

Επιδέξιος, εργατικός, με μεγάλη εμπειρία στην μαγειρική τέχνη, θα σας εκπαιδεύσει σε γεύσεις και τεχνικές για την υψηλή εστίαση! Γεννήθηκε στην Κρήτη και έχει καμάρι του την καταγωγή του! Τελείωσε την Le Monde και εργάστηκε τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα. Ανάμεσα στα εστιατόρια και ξενοδοχεία στα οποία εργάστηκε διακρίνουμε το Patioo/The Margi hotel, Premiere/Intercontintental, The Greenhouse (UK), Ammos/Sani Resort και Cavo Tagoo. Επιδεικνύει έντονο ενδιαφέρον στις καταδύσεις και είναι εξαιρετικός ψαράς!

Zannin Xristodoulidou small

Ζαννίν Χριστοδουλίδου

Ζαχαροτέχνης στα μαθήματα διακοσμητικής ζαχαροτεχνικής είναι η Ζαννίν Χριστοδουλίδου. 

Η Ζωγραφική - Γλυπτική -Γραφιστικη και προσφάτως η Ζαχαροτεχνική είναι αποροια μιας μακροχρόνιας καλλιτεχνικής μάθησης και αναζήτησης μέσα από διαδοχικές σπουδές, στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Τελειώνοντας την Λεόντειο, ακολούθησαν οι πρώτες σπουδές στις Βρυξέλλες, στην ERG-ISLAP (Ecole de Recherche Graphique -  Institut Superieure de l' Art Plastique) και στην συνέχεια, επιστρεφοντας στην Πατρίδα, φοίτησε στον κλάδο της γραφιστικής των ΤΕΙ Αθηνών. Με σημαντική εργασιακή εμπειρία, αλλά σημαντικότερα με καλλιτεχνική οικογένεια με ποιητές, αρθρογραφους, χορωδους και ζωγράφους (όπως η θεία Πηνελόπη Οικονομιδη, που έργα της υπάρχουν στην Εθνική Πινακοθηκη), η ζαχαροτεχνική έγινε απαπόφευκτα μια έκφραση φαντασίας, γλυπτικής αισθητικής, ομορφιάς, ρομαντικης διάθεσης και επιδεξιοτεχνιας.

Γιάννης Κατσάρας

Γιάννης Κατσάρας

Pastry Chef/Ζαχαροπλάστης κυρίως στα εκπαιδευτικά προγράμματα και στην επαγγελματική εκπαίδευση.

Με βαθιές γνώσεις στην ζαχαροπλαστική τέχνη και σπουδές Patisserie στην Cordon Bleu στο Παρίσι, επιπλέον σεμινάρια στην Scuola di Cucina e Pasticceria και στο Ecole Bellouet Conseil, η εκπαίδευση αποτελεί σίγουρη επιτυχία για τους μαθητές του. Η σημαντική εργασιακή εμπειρία του μετράει πάνω από 25 χρόνια σε ζαχαροπλαστεία, ιδιωτικά clubs και ξενοδοχεία, αλλά και στο Υπουργείο Εξωτερικών για τα διπλωματικά γεύματα.

Στα μαθήματά του προσφέρει καθαρά τεχνικές γνώσεις με εργαστήρια πρακτικής εξάσκησης και την δυνατότητα να εξελίξει κάθε επαγγελματική ανάγκη σε εξασφαλισμένη γνώση!

 

Λίλα Καραποστόλη

Λίλα Καραποστόλη

Ο άνθρωπος πίσω από το project Culinary Center & Cookery Club «Μαθήματα Μαγειρικής»! Την βρίσκετε πάντα στον χώρο καλοδιάθετη και υπεύθυνη να κάνει κάθε μάθημα, μία εμπειρία.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε – κυριολεκτικά- μέσα σε δισκοπωλεία και δισκογραφικές εταιρείες. Η μουσική υπήρξε το μέσο έκφρασής της μέχρι την εφηβεία της που μετά τα σκήπτρα πήρε η γαστρονομία. Ξεκίνησε με κοινωνιολογικές σπουδές όμως γρήγορα διαισθάνθηκε το σκληρό εργασιακό περιβάλλον, αλλάζοντας τις σπουδές της σε Marketing. Από τα πρώτα, κιόλας, εργασιακά βήματα, συνεργάστηκε με εταιρείες τροφίμων και εστιατόρια, εντοπίζοντας τις αδυναμίες τους.

Με επιπλέον σεμινάρια στον χώρο του F&B και με σεβασμό στο καλομαγειρεμένο φαγητό ξεκίνησε η συνεργασία με το περιοδικό FOOD SERVICE, η οποία και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Η εμπειρία που απέκτησε μέσα και έξω από τις επαγγελματικές κουζίνες, η επαφή της με διάσημους chefs, καθώς και τα πολυάριθμα γαστρονομικά ταξίδια & workshops, εξασφάλισαν καλή γνώση του χώρου. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε αρκετά περιοδικά γαστρονομίας και lifestyle (Fooding+, Profood, ΟΙΝΟΤΕΛΙΑ, Glow, Γεύσεις, Hilton Magazine κ.α). Επίσης ήταν αρχι-συντάκτρια του White Guide Elegance, της Ελευθεροτυπίας, ενός ζωντανού ταξιδιωτικού λευκώματος με έμφαση στο φαγητό και τη διαμονή, καθώς και του Biblos of Cooking, μηνιαίου γαστρονομικού εντύπου. Το βιβλίο της, «Παραδοσιακές Γεύσεις του Αιγαίου», βραβεύτηκε ως «καλύτερο βιβλίο γαστρονομίας έλληνα συγγραφέα» από τα Gourmet Awards.

 

 

 

 

Χρειάζεστε τη βοήθεια μας για το τι ακριβώς σας ταιριάζει?

Είστε επαγγελματίας...

Είστε ερασιτέχνης...

Είστε εταιρεία...

Εκπαιδεύουμε τους μελλοντικούς μάγειρες!

CULINARY ARTS PROGRAM-Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με άριστα αποτελέσματα
Πρακτικά Εργαστήρια
Μικρή αναλογία μαθητών καθηγητή 12:1
Καταξιωμένοι Εκπαιδευτές
Συνεχιζόμενη επαγγελματική εκπαίδευση ενηλίκων
Συνεργασίες με σχολές και πανεπιστήμια στο εξωτερικό
Ανάπτυξη ισχυρών ικανοτήτων και δεξιοτήτων στην μαγειρικη τεχνη
Υπερσύγχρονο Περιβαλλον
Πρακτική Εξάσκηση
Προγράμματα ενδυναμωσης ομάδων
Συναρπαστικα και Διαδραστικά μαθήματα

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού για να ενημερωθείτε σχετικά και να λάβετε όλο το πληροφοριακό υλικό.

book an appointment

Επικοινωνήστε μαζί με την Εκπαιδευτική Σύμβουλο στο 2109882378 

 

banner cookery club

WACS very small

Μεγάλη Αναγνώριση από την World Association of Chefs Societies!

 Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club μετά από αυστηρή αξιολόγηση και πληρώντας τα υψηλά διεθνή εκπαιδευτικά κριτήρια που έθεσε η Παγκόσμια Οργάνωση των Chefs (World Association Of Chefs Societies) λάβανε την Διεθνή Πιστοποίηση της WACS. Περισσότερα εδώ.

 

Stay in touch