Γνωρίστε την ομάδα μας
(+30) 210 9882378

Γνωρίστε την ομάδα μας

Εκπαιδευτές στα μαθήματα μαγειρικής είναι δημοσιογράφοι γεύσης, γνωστοί chef, sommelier, maitre σε ένα φοντάν εξαιρετικής γνώσης και κατάρτισης.

Νίκος Κατσαριώτης

Νίκος Κατσαριώτης

Executive Chef/Owner στα Μαθήματα Μαγειρικής, στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα διετούς φοίτησης (CAP) και στα Chef’s Table με μεγάλη εμπειρία στην Διεθνή & Παραδοσιακή Κουζίνα!

Μετατρέπει ακόμα και τα πιο δύσκολα μαθήματα σε στιγμές μαγειρικής έμπνευσης! Χρόνια στις κουζίνες Βασιλιάδων και VIP, άριστος δεξιοτεχνικά σε συνταγές τόσο υψηλής μαγειρικής, όσο και στην αυθεντική παραδοσιακή κουζίνα. Έμπειρος, χαρούμενος και ιδιαίτερα μεταδοτικός, ο Νίκος Κατσαριώτης μετράει πάνω από 20 χρόνια αξιοσημείωτης μαγειρικής εμπειρίας. Από τα πρώτα του βήματα εργάστηκε σε εξαιρετικά εστιατόρια, ανάμεσά τους το ‘Emporio Armani Caffe’, το ‘Al Tartufo’, το ‘Βυζαντινό-Hilton’ και το ‘Beau Brummel’ υπό την εποπτεία του διάσημου Chef Guy Martin.

Αγαπάει την δουλειά του, όσο τίποτα άλλο και χαίρεται να μαγειρεύει, χρησιμοποιώντας φρέσκα υλικά! Αγαπημένη του φράση «Τίποτα δεν είναι αδύνατο»!

Νίκος Μακρυμίχαλος

Νίκος Μακρυμίχαλος

Executive Chef/Owner στους Κύκλους Μαγειρικής, στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα διετούς φοίτησης (CAP) και στα Chef’s Table. Mαζί θα δοκιμάσετε τις πιο εκλεπτυσμένες γεύσεις!

Chef στο τραπέζι μας είναι ο Νίκος Μακρυμίχαλος, ο οποίος συντονίζει, τεστάρει, δοκιμάζει και μαγειρεύει καθημερινά για εταιρείες, επαγγελματίες, εστιατόρια, αλλά και όλους όσους επιθυμούν να τελειοποιήσουν τις γνώσεις τους στην μαγειρική. Το πάθος του για ό,τι καταπιάνεται φάνηκε από την εφηβική ηλικία με τις διακρίσεις του στην ομάδα μπάσκετ του Πανελληνίου. Ωστόσο, το τελευταίο καλάθι έβαλε η μαγειρική, κερδίζοντας μια θέση στην καρδιά και στην ζωή του. Με πρώτες σπουδές στην Ελλάδα και συνέχεια στην Ferrandi, Ecole Superieure de Cuisine Francaise, σεμινάρια στον παγκοσμίου φήμης μάγειρα και ζαχαροπλάστη Yves Thuries και επαγγελματική εμπειρία στα μεγαλύτερα εστιατόρια της Γαλλίας, επιστρέφει στην Ελλάδα για να πραγματοποιήσει το μεγάλο του πάθος. Εργάζεται σε μερικά από τα πιο γνωστά εστιατόρια με γνώμονα την ανάδειξη της Ελληνικής Γαστρονομίας και την χρήση εποχικών προϊόντων στα μενού. Εργάζεται ως σύμβουλος σε εταιρείες τροφίμων, συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες, περιοδικά, αλλά και πιο αποκλειστικά ως private chef σε επαύλεις. Φιλοσοφία του η απλότητα στην κουζίνα, η αυστηρότητα στις τεχνικές και ο εναρμονισμός των γεύσεων στα πιάτα.

Γεωργαλά Μαρία Ομάδα

Μαρία Γεωργαλά

Chef σε Μαθήματα ΜαγειρικήςΚύκλους Μαγειρικής, στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα διετούς φοίτησης (CAP) και στα Chef’s Table

Γέννημα θρέμμα Βολιώτισα, με καταγωγή από Μικρά Ασία, Μακρυνίτσα και Κοζάνη. Το 2003 κέρδισε τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής και πήρε υποτροφία για να σπουδάσει Μαγειρική τέχνη. Η Μαρία Γεωργαλά κέρδισε τόσο από την μεγάλη εργασιακή εμπειρία στην εστίαση, καθώς και από την παράλληλη επιμόρφωση στο αντικείμενο μέσα από πολυάριθμα σεμινάρια. Από το 2009 - 2012 διατηρούσε εστιατόριο ως ιδιοκτήτρια και Chef στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας. Τέλη του 2012 επέστρεψε πάλι Αθήνα για να συνεχίσει την καριέρα της στην εστίαση, αλλά και στην διδασκαλία τις μαγειρικής τέχνης και γαστρονομίας. Δραστηριοποιείται σε δράσεις που αφορούν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες χάρη στην μεγάλη της ευαισθησία. Επίσης έχει αναλάβει τον ξενοδοχειακό Ομίλο Σπύρου - Spyrou Skopelos Experience - (Rigas Hotel, Εlios Hotel, Blue Green Bay και Skopelos Holidays Hotel and Spa) στην Σκόπελο ως Executive Chef.

Χρυσικόπουλος Ομάδα

Χρήστος Χρυσικόπουλος

Chef στα Μαθήματα Μαγειρικής με μεγάλη εξειδίκευση στο κρέας. Ο Χρήστος Χρυσικόπουλος διαθέτει 27 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε εστιατόρια, ξενοδοχειακές μονάδες και catering.
Με διοικητική πείρα σε κουζίνες γνωστών ξενοδοχειακών μονάδων, όπως το Intercontinental και το Sofitel και γνωστά catering όπως η Αίγλη του Ζαππείου, είναι ο πλέον ενδεδειγμένος για να εκπαιδεύσει και να προετοιμάσει μαγειρικά, όποιον επιθυμεί να εργαστεί στον τουριστικό τομέα.

Επιπλέον έχει εργαστεί ως καθηγητής σε σχολές Μαγειρικής, ενώ τα τελευταία 4 έτη είναι Head Chef στο Elefsina Hotel.

Γιάννης Ζωγράφος

Γιάννης Ζωγράφος

Executive Pastry Chef/Ζαχαροπλάστης στα μαθήματα ζαχαροπλαστικής και εκπαιδευτικά προγράμματα είναι ο Γιάννης Ζωγράφος με μεγάλη εργασιακή εμπειρία σε Ζαχαροπλαστεία!

Λάτρης της Γαλλικής Patisserie και των τολμηρών συνδυασμών, γνώρισε την ζαχαροπλαστική τέχνη από μικρή ηλικία στην επιχείρηση της οικογένειάς του. Σπούδασε Ζαχαροπλαστική Τέχνη και διακρίθηκε με το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία «ατομικό γλυκό» σε γαστρονομικό φεστιβάλ το 2003. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τους καλύτερους Pastry Chef της Ελλάδος σε gourmet εστιατόρια και σε ξενοδοχεία 5’ αστέρων. Είναι μέλος του Chef Club Ελλάδος.

Αυτή τη περίοδο εργάζεται ως Pastry Chef ως τεχνικός σύμβουλος σε νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Nikos Karaflos small

Νίκος Καραφλός

Pastry Chef/Ζαχαροπλάστης στα μαθήματα ζαχαροπλαστικής είναι ο Νίκος Καραφλός!

Με μεγάλη εμπειρία στην ζαχαροπλαστική παραγωγή, ο Νίκος Καραφλός διακρίνεται για την δημιουργική του ικανότητα να μετατρέπει τεχνικές σε μοναδικά επιδόρπια! Τόσο οι σπουδές του, όσο και η μετεκπαίδευσή του στο παγωτό (Giuso, Ιταλία) και στην σοκολάτα (Cacao Barry, Βαρκελώνη και Ντουμπάι) προσέφεραν ένα στιβαρό υπόβαθρο στην ζαχαροπλαστική τέχνη.

Αυτή τη περίοδο εργάζεται ως Pastry Chef σε μεγάλη επιχείρηση με μονάδες ζαχαροπλαστικής.

Zannin Xristodoulidou small

Ζαννίν Χριστοδουλίδου

Ζαχαροτέχνης στα μαθήματα διακοσμητικής ζαχαροτεχνικής είναι η Ζαννίν Χριστοδουλίδου. 

Η Ζωγραφική - Γλυπτική -Γραφιστικη και προσφάτως η Ζαχαροτεχνική είναι αποροια μιας μακροχρόνιας καλλιτεχνικής μάθησης και αναζήτησης μέσα από διαδοχικές σπουδές, στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Τελειώνοντας την Λεόντειο, ακολούθησαν οι πρώτες σπουδές στις Βρυξέλλες, στην ERG-ISLAP (Ecole de Recherche Graphique -  Institut Superieure de l' Art Plastique) και στην συνέχεια, επιστρεφοντας στην Πατρίδα, φοίτησε στον κλάδο της γραφιστικής των ΤΕΙ Αθηνών. Με σημαντική εργασιακή εμπειρία, αλλά σημαντικότερα με καλλιτεχνική οικογένεια με ποιητές, αρθρογραφους, χορωδους και ζωγράφους (όπως η θεία Πηνελόπη Οικονομιδη, που έργα της υπάρχουν στην Εθνική Πινακοθηκη), η ζαχαροτεχνική έγινε απαπόφευκτα μια έκφραση φαντασίας, γλυπτικής αισθητικής, ομορφιάς, ρομαντικης διάθεσης και επιδεξιοτεχνιας.

Γιάννης Κατσάρας

Γιάννης Κατσάρας

Pastry Chef/Ζαχαροπλάστης κυρίως στα εκπαιδευτικά προγράμματα και στην επαγγελματική εκπαίδευση.

Με βαθιές γνώσεις στην ζαχαροπλαστική τέχνη και σπουδές Patisserie στην Cordon Bleu στο Παρίσι, επιπλέον σεμινάρια στην Scuola di Cucina e Pasticceria και στο Ecole Bellouet Conseil, η εκπαίδευση αποτελεί σίγουρη επιτυχία για τους μαθητές του. Η σημαντική εργασιακή εμπειρία του μετράει πάνω από 25 χρόνια σε ζαχαροπλαστεία, ιδιωτικά clubs και ξενοδοχεία, αλλά και στο Υπουργείο Εξωτερικών για τα διπλωματικά γεύματα.

Στα μαθήματά του προσφέρει καθαρά τεχνικές γνώσεις με εργαστήρια πρακτικής εξάσκησης και την δυνατότητα να εξελίξει κάθε επαγγελματική ανάγκη σε εξασφαλισμένη γνώση!

Λίλα Καραποστόλη

Λίλα Καραποστόλη

Ο άνθρωπος πίσω από το project Culinary Center & Cookery Club «Μαθήματα Μαγειρικής»! Την βρίσκετε πάντα στον χώρο καλοδιάθετη και υπεύθυνη να κάνει κάθε μάθημα, μία εμπειρία.

Η μουσική την καθόρισε, δίνοντας τον ρυθμό στα βήματά της. Βήματα που κινήθηκαν από τις "κλασσικές" σπουδές της Κοινωνιολογίας, στον rock δυναμισμό του marketing, για να καταλήξουν μέσα από ανεξάντλητους jazz αυτοσχεδιασμούς στην γαστρονομία. Η εμπειρία που απέκτησε μέσα και έξω από τις επαγγελματικές κουζίνες, η γνωριμία της με τριάστερους Σεφ και τα πολυάριθμα γαστρονομικά της ταξίδια, της εξασφαλίζουν άριστη γνώση του χώρου. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε αρκετά γαστρονομικά και lifestyle περιοδικά .Υπήρξε αρχισυντάκτρια του White Guide Elegance της Ελευθεροτυπίας και του Biblos of Cooking. Έχει εξειδικευτεί σε σπουδές διοίκησης από το ΜΙΤ. Το βιβλίο της "Παραδοσιακές Γεύσεις του Αιγαίου" βραβεύτηκε ως το καλύτερο βιβλίο γαστρονομίας Έλληνα συγγραφέα από τα Gourmet Awards.

 

 

 

 

Χρειάζεστε τη βοήθεια μας για το τι ακριβώς σας ταιριάζει?

Είστε επαγγελματίας...

Είστε ερασιτέχνης...

Είστε εταιρεία...

Εκπαιδεύουμε τους μελλοντικούς μάγειρες!

CULINARY ARTS PROGRAM-Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με άριστα αποτελέσματα
Πρακτικά Εργαστήρια
Μικρή αναλογία μαθητών καθηγητή 12:1
Καταξιωμένοι Εκπαιδευτές
Συνεχιζόμενη επαγγελματική εκπαίδευση ενηλίκων
Συνεργασίες με σχολές και πανεπιστήμια στο εξωτερικό
Ανάπτυξη ισχυρών ικανοτήτων και δεξιοτήτων στην μαγειρικη τεχνη
Υπερσύγχρονο Περιβαλλον
Πρακτική Εξάσκηση
Προγράμματα ενδυναμωσης ομάδων
Συναρπαστικα και Διαδραστικά μαθήματα

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού για να ενημερωθείτε σχετικά και να λάβετε όλο το πληροφοριακό υλικό.

book an appointment

Επικοινωνήστε μαζί με την Εκπαιδευτική Σύμβουλο στο 2109882378 

 

banner cookery club

WACS very small

Μεγάλη Αναγνώριση από την World Association of Chefs Societies!

 Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club μετά από αυστηρή αξιολόγηση και πληρώντας τα υψηλά διεθνή εκπαιδευτικά κριτήρια που έθεσε η Παγκόσμια Οργάνωση των Chefs (World Association Of Chefs Societies) λάβανε την Διεθνή Πιστοποίηση της WACS. Περισσότερα εδώ.

 

Stay in touch