fbpx
Γνωρίστε την ομάδα μας
(+30) 210 9882378

Γνωρίστε την ομάδα μας

Εκπαιδευτές στα μαθήματα μαγειρικής είναι δημοσιογράφοι γεύσης, γνωστοί chef, sommelier, maitre σε ένα φοντάν εξαιρετικής γνώσης και κατάρτισης.

Νίκος Κατσαριώτης

Νίκος Κατσαριώτης

Chef/Owner/Trainer στα Μαθήματα Μαγειρικής, στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα διετούς φοίτησης (CAP) και στα Chef’s Table με μεγάλη εμπειρία στην Διεθνή & Παραδοσιακή Κουζίνα!

Μετατρέπει ακόμα και τα πιο δύσκολα μαθήματα σε στιγμές μαγειρικής έμπνευσης! Χρόνια στις κουζίνες Βασιλιάδων και VIP, άριστος δεξιοτεχνικά σε συνταγές τόσο υψηλής μαγειρικής, όσο και στην αυθεντική παραδοσιακή κουζίνα. Έμπειρος, χαρούμενος και ιδιαίτερα μεταδοτικός, ο Νίκος Κατσαριώτης μετράει πάνω από 20 χρόνια αξιοσημείωτης μαγειρικής εμπειρίας. Από τα πρώτα του βήματα εργάστηκε σε εξαιρετικά εστιατόρια, ανάμεσά τους το ‘Emporio Armani Caffe’, το ‘Al Tartufo’, το ‘Βυζαντινό-Hilton’ και το ‘Beau Brummel’ υπό την εποπτεία του διάσημου Chef Guy Martin.

Αγαπάει την δουλειά του, όσο τίποτα άλλο και χαίρεται να μαγειρεύει, χρησιμοποιώντας φρέσκα υλικά! Αγαπημένη του φράση «Τίποτα δεν είναι αδύνατο»!

Νίκος Μακρυμίχαλος

Νίκος Μακρυμίχαλος

Chef/Owner/Trainer στους Κύκλους Μαγειρικής, στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα διετούς φοίτησης (CAP) και στα Chef’s Table. Mαζί θα δοκιμάσετε τις πιο εκλεπτυσμένες γεύσεις!

Chef στο τραπέζι μας είναι ο Νίκος Μακρυμίχαλος, ο οποίος συντονίζει, τεστάρει, δοκιμάζει και μαγειρεύει καθημερινά για εταιρείες, επαγγελματίες, εστιατόρια, αλλά και όλους όσους επιθυμούν να τελειοποιήσουν τις γνώσεις τους στην μαγειρική. Το πάθος του για ό,τι καταπιάνεται φάνηκε από την εφηβική ηλικία με τις διακρίσεις του στην ομάδα μπάσκετ του Πανελληνίου. Ωστόσο, το τελευταίο καλάθι έβαλε η μαγειρική, κερδίζοντας μια θέση στην καρδιά και στην ζωή του. Με πρώτες σπουδές στην Ελλάδα και συνέχεια στην Ferrandi, Ecole Superieure de Cuisine Francaise, σεμινάρια στον παγκοσμίου φήμης μάγειρα και ζαχαροπλάστη Yves Thuries και επαγγελματική εμπειρία στα μεγαλύτερα εστιατόρια της Γαλλίας, επιστρέφει στην Ελλάδα για να πραγματοποιήσει το μεγάλο του πάθος. Εργάζεται σε μερικά από τα πιο γνωστά εστιατόρια με γνώμονα την ανάδειξη της Ελληνικής Γαστρονομίας και την χρήση εποχικών προϊόντων στα μενού. Εργάζεται ως σύμβουλος σε εταιρείες τροφίμων, συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες, περιοδικά, αλλά και πιο αποκλειστικά ως private chef σε επαύλεις. Φιλοσοφία του η απλότητα στην κουζίνα, η αυστηρότητα στις τεχνικές και ο εναρμονισμός των γεύσεων στα πιάτα.

Γεωργαλά Μαρία Ομάδα

Μαρία Γεωργαλά

Chef/Trainer σε Μαθήματα ΜαγειρικήςΚύκλους Μαγειρικής, στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα διετούς φοίτησης (CAP) και στα Chef’s Table

Γέννημα θρέμμα Βολιώτισα, με καταγωγή από Μικρά Ασία, Μακρυνίτσα και Κοζάνη. Το 2003 κέρδισε τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής και πήρε υποτροφία για να σπουδάσει Μαγειρική τέχνη. Η Μαρία Γεωργαλά κέρδισε τόσο από την μεγάλη εργασιακή εμπειρία στην εστίαση, καθώς και από την παράλληλη επιμόρφωση στο αντικείμενο μέσα από πολυάριθμα σεμινάρια. Από το 2009 - 2012 διατηρούσε εστιατόριο ως ιδιοκτήτρια και Chef στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας. Τέλη του 2012 επέστρεψε πάλι Αθήνα για να συνεχίσει την καριέρα της στην εστίαση, αλλά και στην διδασκαλία τις μαγειρικής τέχνης και γαστρονομίας. Δραστηριοποιείται σε δράσεις που αφορούν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες χάρη στην μεγάλη της ευαισθησία. Επίσης έχει αναλάβει τον ξενοδοχειακό Ομίλο Σπύρου - Spyrou Skopelos Experience - (Rigas Hotel, Εlios Hotel, Blue Green Bay και Skopelos Holidays Hotel and Spa) στην Σκόπελο ως Executive Chef.

Χρυσικόπουλος Ομάδα

Χρήστος Χρυσικόπουλος

Chef/Trainer στα Μαθήματα Μαγειρικής με μεγάλη εξειδίκευση στο κρέας. Ο Χρήστος Χρυσικόπουλος διαθέτει 27 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε εστιατόρια, ξενοδοχειακές μονάδες και catering.
Με διοικητική πείρα σε κουζίνες γνωστών ξενοδοχειακών μονάδων, όπως το Intercontinental και το Sofitel και γνωστά catering όπως η Αίγλη του Ζαππείου, είναι ο πλέον ενδεδειγμένος για να εκπαιδεύσει και να προετοιμάσει μαγειρικά, όποιον επιθυμεί να εργαστεί στον τουριστικό τομέα.

Επιπλέον έχει εργαστεί ως καθηγητής σε σχολές Μαγειρικής, ενώ τα τελευταία 4 έτη είναι Head Chef στο Elefsina Hotel.

aperghw2

Ιάκωβος Απέργης

Chef/Trainer στα Μαθήματα Μαγειρικής είναι ο Ιάκωβος Απέργης

Με καταγωγή από την Τήνο και το Καρπενήσι, σπούδασε στη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων. Στις αρχές της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, ο Ιάκωβος Απέργης, είχε την χαρά και την τύχη να συνεργαστεί με τον Γεώργιο Τσελεμεντέ στην Κουζίνα των κρύων πιάτων στα τότε καφεστιατόρια ΝΕΟΝ. Στη συνέχεια μαγείρεψε σε διάφορα εστιατόρια και αλυσίδες καταστημάτων εστίασης καθώς και σε μεγάλα Super Markets. Είναι μέλος της Ακαδημίας Αρχιμαγείρων Ελλάδας. Πλέον εργάζεται έως και σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά (Τζάνειο) ως Υπεύθυνος Μαγειρείου. Στην κουζίνα του Τζάνειου προσπαθεί με τους συναδέλφους του να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, παρόλες τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες, δημιουργώντας γεύματα ευφάνταστα, καλομαγειρεμένα και γευστικά, όπως στα gourmet εστιατόρια, και βάσει πάντα των διατροφικών οδηγιών κάθε πάθησης.

Κάθε μάθημα με τον Ιάκωβο Απέργη είναι ένα ταξίδι που σε φέρνει πιο κοντά στην ανακάλυψη των μικρών και μεγάλων μυστικών της μαγειρικής τέχνης.

 Γιάννης Ζωγράφος

Γιάννης Ζωγράφος

Pastry Chef/Trainer στα μαθήματα ζαχαροπλαστικής και εκπαιδευτικά προγράμματα είναι ο Γιάννης Ζωγράφος με μεγάλη εργασιακή εμπειρία σε Ζαχαροπλαστεία!

Λάτρης της Γαλλικής Patisserie και των τολμηρών συνδυασμών, γνώρισε την ζαχαροπλαστική τέχνη από μικρή ηλικία στην επιχείρηση της οικογένειάς του. Σπούδασε Ζαχαροπλαστική Τέχνη και διακρίθηκε με το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία «ατομικό γλυκό» σε γαστρονομικό φεστιβάλ το 2003. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τους καλύτερους Pastry Chef της Ελλάδος σε gourmet εστιατόρια και σε ξενοδοχεία 5’ αστέρων. Είναι μέλος του Chef Club Ελλάδος.

Αυτή τη περίοδο εργάζεται ως Pastry Chef ως τεχνικός σύμβουλος σε νεοσύστατες επιχειρήσεις.

saravas.188 188

Μιχάλης Σαράβας

Pastry Chef/Trainer στα μαθήματα ζαχαροπλαστικής και εκπαιδευτικά προγράμματα είναι ο Μιχάλης Σαράβας!

Αποφοίτησε από την Τεχνική Επαγγελματική Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην ειδικότητα της Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιητικής Τέχνης. Μετεκπαιδεύτηκε στην Γαλλία (Παρίσι) και αποφοίτησε από την Ecole Superieure de Cuisine Francaise FERRANDI, με εξειδίκευση στους τομείς της ειδικότητας.Είναι συγγραφέας 3 εκπαιδευτικών βιβλίων Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.Έχει εργαστεί ως Pastry Chef σε ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και σε επιχειρήσεις με εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής και Αρτοζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Είχε για 12 χρόνια ιδιόκτητη επιχείρηση (Ζαχαροπλαστείο με εργαστήριο). Παράλληλα από το 1996 έως και σήμερα είναι εκπαιδευτής ενηλίκων σε δημόσιες και ιδιωτικές σχολές στον τομέα της ειδικότητας. Είναι συγγραφέας - δημιουργός πρωτότυπων συνταγών στο Internet για μεγάλη ελληνική σοκολατοβιομηχανία.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το Consulting επιχειρήσεων και συγκεκριμένα με την δημιουργία και διαμόρφωση πρότυπων συνταγών Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας καθώς και με την εκπαίδευση προσωπικού, την κοστολόγηση των συνταγών και την ανάπτυξη τεχνικών διαδικασιών δικτύου Λιανικής – χονδρικής πώλησης.

Λίλα Καραποστόλη

Λίλα Καραποστόλη

Ο άνθρωπος πίσω από το project Culinary Center & Cookery Club «Μαθήματα Μαγειρικής»! Την βρίσκετε πάντα στον χώρο καλοδιάθετη και υπεύθυνη να κάνει κάθε μάθημα, μία εμπειρία.

Η μουσική την καθόρισε, δίνοντας τον ρυθμό στα βήματά της. Βήματα που κινήθηκαν από τις "κλασσικές" σπουδές της Κοινωνιολογίας, στον rock δυναμισμό του marketing, για να καταλήξουν μέσα από ανεξάντλητους jazz αυτοσχεδιασμούς στην γαστρονομία. Η εμπειρία που απέκτησε μέσα και έξω από τις επαγγελματικές κουζίνες, η γνωριμία της με τριάστερους Σεφ και τα πολυάριθμα γαστρονομικά της ταξίδια, της εξασφαλίζουν άριστη γνώση του χώρου. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε αρκετά γαστρονομικά και lifestyle περιοδικά .Υπήρξε αρχισυντάκτρια του White Guide Elegance της Ελευθεροτυπίας και του Biblos of Cooking. Έχει εξειδικευτεί σε σπουδές διοίκησης από το ΜΙΤ. Το βιβλίο της "Παραδοσιακές Γεύσεις του Αιγαίου" βραβεύτηκε ως το καλύτερο βιβλίο γαστρονομίας Έλληνα συγγραφέα από τα Gourmet Awards.

 

 

 

 

Χρειάζεστε τη βοήθεια μας για το τι ακριβώς σας ταιριάζει?

Είστε επαγγελματίας...

Είστε ερασιτέχνης...

Είστε εταιρεία...

Εκπαιδεύουμε τους μελλοντικούς μάγειρες!

CULINARY ARTS PROGRAM-Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με άριστα αποτελέσματα
Πρακτικά Εργαστήρια
Μικρή αναλογία μαθητών καθηγητή 12:1
Καταξιωμένοι Εκπαιδευτές
Συνεχιζόμενη επαγγελματική εκπαίδευση ενηλίκων
Συνεργασίες με σχολές και πανεπιστήμια στο εξωτερικό
Ανάπτυξη ισχυρών ικανοτήτων και δεξιοτήτων στην μαγειρικη τεχνη
Υπερσύγχρονο Περιβαλλον
Πρακτική Εξάσκηση
Προγράμματα ενδυναμωσης ομάδων
Συναρπαστικα και Διαδραστικά μαθήματα

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού για να ενημερωθείτε σχετικά και να λάβετε όλο το πληροφοριακό υλικό.

book an appointment

Επικοινωνήστε μαζί με την Εκπαιδευτική Σύμβουλο στο 2109882378 

 

banner cookery club

WACS very small

Μεγάλη Αναγνώριση από την World Association of Chefs Societies!

 Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club μετά από αυστηρή αξιολόγηση και πληρώντας τα υψηλά διεθνή εκπαιδευτικά κριτήρια που έθεσε η Παγκόσμια Οργάνωση των Chefs (World Association Of Chefs Societies) λάβανε την Διεθνή Πιστοποίηση της WACS. Περισσότερα εδώ.

 

Stay in touch