Αγγελίες Εργασίας

Αγγελίες Εργασίας

Όλοι οι σπουδαστές στα «Μαθήματα Μαγειρικής - Culinary Center & Cookery Club», έχουν άμεση πρόσβαση στο Γραφείο Επαγγελματικής Αποκατάστασης καθώς και με τον ειδικό Σύμβουλο, τόσο κατά την διάρκεια των σπουδών τους, όσο και μετά το πέρας αυτών. Η αγορά εργασίας “διψά” για άρτια και σωστά εκπαιδευμένους επαγγελματίες με φιλοδοξίες και εμείς είμαστε ο αρωγός για να κατακτήσετε το πιο ψηλό σκαλί του βάθρου…

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα & Ηλεκτρονικός Σύμβουλος

Μέσα από την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα διατηρείται το προφίλ κάθε συμμετέχοντα μαθητή με τους στόχους τους, αλλά και την συνολική επικοινωνία μαζί του. Έτσι γνωρίζουμε την πρόοδο του και μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του. Κατά την εγγραφή κάθε μαθητή στα προγράμματα, δηλώνεται η επιθυμία για πρακτική εξάσκηση.

Πρακτική Εξάσκηση

Για τα πρώτα σας επαγγελματικά βήματα, το γραφείο σταδιοδρομίας, οργανώνει και συντονίζει την πρακτική άσκηση των μαθητών. Αλλά και με την επιτυχή ολοκλήρωση της πρακτικής, ο ειδικός σύμβουλος σας υποστηρίζει σε κάθε σας βήμα, από την σύνταξη του επαγγελματικού βιογραφικού έως και την αναζήτηση νέας εργασίας. Οι Chef εκπαιδευτές παρέχουν επιπλέον υποστήριξη σε κάθε βήμα, έτοιμοι να γίνουν αρωγοί σε μία νέα καριέρα.

Αγγελίες εργασίας / Φόρουμ Μαθητών / Blog Συνταγών

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οποιοσδήποτε συμμετέχοντας στα προγράμματά μας μπορεί να γίνει μέλος στο κλειστό φορουμ αγγελιών εργασίας 'Μαθήματα Μαγειρικής Career Office', μέσα στο οποίο οι εργοδότες της εστίασης αναζητούν προσωπικό για τις μονάδες τους. Οι αγγελίες αφορούν τόσο εργασία στην Ελλάδα, όσο και εργασία στο εξωτερικό. Σε αυτό το πλαίσιο τα Μαθήματα Μαγειρικής συμβουλεύουν πάντα τους εκπαιδευόμενους να είναι προσεχτικοί, να γνωρίζουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους, αλλά και τί σημαίνει η μετεγκατάσταση στο εξωτερικό.

Επιπλέον, έχουμε δημιουργήσει ένα forum συζήτησης και επικοινωνίας 'Μαθήματα Μαγειρικής Forum' με άλλους μαθητές της σχολής με στόχο την άμεση επαφή με τον κλάδο. Δεν υπάρχει πιο σημαντική μορφή επικοινωνίας από το να έρχεσαι σε επαφή με άλλους εκπαιδευόμενους, αλλά και επαγγελματίες του κλάδου.

Το Blog μας περιλαμβάνει σημαντικά άρθρα για τον κλάδο της εστίασης, τα οποία ρίχνουν φως στο θολό τοπία των επισιτιστικών επιχειρήσεων, παρουσιάζοντας άρθρα που άπτονται σε τάσεις στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, μάρκετινγκ εστιατορίων, μανατζμεντ εστίασης, συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, σημαντικές συνεντεύξεις.