Food Events: Δημιουργώντας το wow effect

Food Events: Δημιουργώντας το wow effect

EXCLUSIVE FOOD EVENTS 
Πρωτότυπα concept που εμπλουτίζουν τις δραστηριότητες μιας εταιρείας προσφέροντας το WOW effect, ανοίγοντας νέες πόρτες και διεκδικώντας μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς μέσω του εντυπωσιασμού. Μία σειρά από customized concept events με βασική διαφοροποίηση έναντι άλλων πιο συμβατικών ενεργειών την καινοτομία, τη δόση πολυτέλειας, τη βιωματική εμπειρία (να ζεις, αντί να παρευρίσκεσαι) και το παιχνίδι του εντυπωσιασμού που προσφέρουν στους παρευρισκόμενους είναι η μόδα μεγάλων εταιρειών για να προκαλούν συζητήσεις... Κάθε ενέργεια αποτελεί και ένα exclusive concept με σκηνοθεσία και οποιαδήποτε απόπειρα αντιγραφής της ενέχει συνέπειες κακής οργάνωσης και παραπληροφόρησης. Καταγράψαμε τα πιο έξυπνα concepts για food events που θα γίνουν talk of the town!

Experiential
Το φαγητό ή το ποτό είναι η αφετηρία μας, προσφέροντας περαιτέρω μια προστιθέμενη αξία - εμπειρία που είναι ο στόχος των εταιρικών εκδηλώσεων. Ο άνθρωπος είναι το κέντρο όλων όπου με γνώμονα τις καινοτομίες και την εξειδίκευση που του προσφέρουμε μέσω της βιωματικής, αναγάγει στο φαγητό ή το ποτό σε τέχνη, εμπειρία, ολοκλήρωση της προσωπικότητάς του. Με τη γνώση των πελατών μας, τον τρόπο ζωής τους, την γεύση τους , πώς ζουν και σκέφτονται όπως αλλά και τις τάσεις της αγοράς και τις δυνάμεις που καθορίζουν κατά πόσο ένα προϊόν είναι επιτυχημένο, μπορούμε να αναπτύξουμε βιωματικά-θεματικά-εταιρικά events

Dinner in the Sky
Δείπνο σε βάση η οποία σηκώνεται στον ουρανό. Το είδαμε και στην Ελλάδα, το δοκιμάσαμε και σίγουρα δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Αν και prive για τους συνδαιτημόνες, ωστόσο η ενέργεια φαίνεται στον ουρανό, εντυπωσιάζοντας ακόμα και τους περαστικούς. Το δείπνο στρώνεται και σερβίρεται στον αέρα. Απευθύνεται σε εταιρείες που επιθυμούν να κάνουν την διαφορά, επιδείξουν καινοτομία, εντυπωσιάσουν τους δημοσιογράφους, δημιουργήσουν niche market για συγκεκριμένα προϊόντα, λανσάρουν υπηρεσίες. Πρόκειται για μία DELUXE ενέργεια η οποία αποτελεί ένα μοναδικό γεγονός που προορίζεται για εκείνες τις εταιρείες που επιθυμούν να μετατρέψουν ένα συνηθισμένο γεύμα ή συνάντηση σε μια μαγική στιγμή που θα αποτυπωθεί στην μνήμη των επισκεπτών! Πρωινό στον ουρανό, γεύμα στον ουρανό, κοκτέιλ στον ουρανό, συνάντηση στον ουρανό, Ίντερνετ καφέ στον ουρανό ... δεν υπάρχει όριο στη φαντασία σας. Φιλοξενείται σε ένα τραπέζι σε ύψος 50 μέτρων από μια ομάδα επαγγελματιών και μπορεί να φιλοξενήσει 22 άτομα σε κάθε συνεδρία με τρία μέλη του προσωπικού στη μέση (σεφ, σερβιτόρος, διασκεδαστής). Με 2 συνεδρίες ανά ώρα, περισσότερα από 350 άτομα θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε αυτή την εξαιρετική πλατφόρμα, ή μόνο 22 εάν θέλετε μια αποκλειστική VIP εκδήλωση. Η δράση αναπτύσσεται με βάση δύο χρυσούς παράγοντες: Αποκλειστικότητα και Ασφάλεια. Θέλουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας την πιο αποκλειστική εμπειρία που έχει ονειρευτεί ποτέ κανείς με ασφαλή τρόπο. Το concept είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με το γερμανικό πρότυπο DIN 4112. Τα προϊόντα κατασκευάζονται στο Βέλγιο υπό τον έλεγχο του Rheinland TÜV. Αυτή η εμμονή για την ασφάλεια είναι πιθανότατα ένας από τους λόγους για τους οποίους το ‘Δείπνο στον Ουρανό’ λειτουργεί σε περισσότερες από 15 χώρες και έχει πάρει επίσημες άδειες από ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Νότια Αφρική ...

Food Fashion
Προωθητικές ενέργειες εταιρειών σε fashion shows. Τα μοντέλα ντύνονται με γευστικά ensemble και δίνουν την δική τους παράσταση στο κοινό. Απευθύνεται σε εταιρείες ενδυμάτων, τροφίμων, design, ξενοδοχεία ή και για art events (artevetising). Με πρόσχημα αυτήν την υπηρεσία μπορούμε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις νέου πελατολογίου. Μέχρις στιγμής έχουμε δει collection από σοκολατένια φορέματα, δημιουργίες από λαχανικά, καπέλα από φρούτα έως και προκλητικά μοντέλα με ωμά κρέατα να ντύνουν τα γυμνά σώματά τους. Η ουσία είναι ότι τα Food Fashion Shows συνεχίζουν ως trend και εντυπωσιάζουν.

Food Trucks/Tradevertising
Φορτηγά και αυτοκίνητα ντύνονται και προωθούν ιδέες, όπως π.χ. το νέο μενού μιας αλυσίδας εστιατορίων ή τον γευστικό δειγματισμό σε περιοχές των πόλεων. Σε αντίθεση με ήδη υπάρχουσες ιδέες, το όχημα δεν ντύνεται απλά αλλά συμμετέχει στις διαφημιστικές ενέργειες, λειτουργώντας ως εστιατόριο, café, bar, supermarket, κα. Έτσι, καλύπτονται περισσότερες περιοχές. Η ενέργεια απευθύνεται σε εταιρείες τροφίμων και ποτών, αλυσίδες γρήγορης εστίασης ή εταιρείες που προωθούν food concepts με νέο καταναλωτικό προϊόν, τόσο ελκυστικό που θέλει να γλυκάνει τον κόσμο.

Metro Food
Χρησιμοποιώντας τους χώρους του μετρό, από τον ίδιο τον συρμό έως το Lobby, εταιρείες τροφίμων και ποτών μπορούν να λανσάρουν νέα προϊόντα. Χρειάζονται ειδικές άδειες, ωστόσο αποτελεί ενέργεια με μεγάλη απήχηση σε ένα ευρύ κοινό.

Water Picnics
Χρησιμοποιώντας ενοικιαζόμενα μικρά σκάφη, μπορούμε να δημιουργήσουμε έξυπνες διαφημιστικές ενέργειες σε Αθήνα ή νησιά,. Απευθύνεται περισσότερο σε ξενοδοχεία, εστιατόρια ή άλλες μονάδες εστίασης. Μπορούν επίσης να λειτουργούν καθαρά ως μέσο πώλησης επισιτιστικών καταστημάτων ή να προσφέρουν exclusive deLuxe υπηρεσίες. Η ίδια ενέργεια μπορεί να ευοδωθεί και σε ζευγάρια που αναμένεται να παντρευτούν και να πωληθεί ως ενέργεια σε sites . Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ιδέα σε διαγωνισμούς καταναλωτικών προϊόντων ή υπηρεσιών.

Happy Spaces
Χρησιμοποιώντας διάφορους χώρους, δημόσιους ή μη, μπορούμε να χτίσουμε
τα happy spaces, προωθώντας προϊόντα και υπηρεσίες εταιρειών από όλους τους χώρους. Στους χώρους αυτούς βασικό ζητούμενο είναι να δώσουμε στιγμές χαράς σε όσους βρίσκονται μέσα. Στα happy spaces μπορούμε να στήσουμε μίνι μπαρ, εστιατόρια, καφέ, μπουφέδες ή stations για light snacks. Απευθύνεται σε όλες τις εταιρείες και ενδείκνυται για εκθέσεις, συνέδρια, ομιλίες, κα.

Gastro gaming 
Μια ιδέα για εταιρείες τροφίμων καταναλωτικών προϊόντων που θέλουν να προσελκύσουν νέους και νέες γνωρίζοντας τους διαδραστικά με ηλεκτρονικό gaming. Παιχνίδια προσαρμοσμένα στις ανάγκες του πελάτη, τοποθετημένα σε δημόσιους χώρους, κοντά σε πανεπιστήμια, κεντρικές πλατείες, στέκια που προσελκύουν νεαρές ηλικίες.

10531939844 001b7477c0 b  dinner in the sky 20