Professional Chef Program
Πρόγραμμα μεταπτυχιακού επιπέδου της Μαγειρικής Τέχνης

Professional Chef Program

Το "Professional Chef Certification" είναι ένα εξαιρετικά προηγμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μεταπτυχιακού επιπέδου που απευθύνεται στον σύγχρονο επαγγελματία μάγειρα, ο οποίος αναζητά το υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης, ώστε να εξειδικευτεί και διακριθεί στον ανταγωνιστικό χώρο της γαστρονομίας.

Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνδυάζει την εξειδικευμένη δομή στην μαγειρική τέχνη με την προηγμένη τεχνολογία και εξοπλισμό, τις σύγχρονες γνώσεις που οφείλει να έχει ο επαγγελματίας για να παραμένει στην κορυφή των εξελίξεων και την αρτιότητα των μαγειρικών δεξιοτήτων για να εκτελεί με μεθοδολογία.

Προσφέρει στους εκπαιδευόμενους την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε προχωρημένες τεχνικές μαγειρικής, να δημιουργήσουν εντυπωσιακές γαστρονομικές δημιουργίες και να αναδείξουν το δημιουργικό ταλέντο τους στον χώρο της κουζίνας.

Ποιός είναι ο στόχος του Προγράμματος;

Ο απόφοιτος του προγράμματος "Professional Chef Certification" αναδεικνύεται ως ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας, ικανός να αντιμετωπίσει υπεύθυνα και αυτόνομα τις σύγχρονες απαιτήσεις της εστίασης, καθιστώντας τον εαυτό του αναπόσπαστο μέρος του επαγγελματικού χώρου της γαστρονομίας.

Το πρόγραμμα Professional Chef Certification γεφυρώνει το χάσμα των τεχνικών γνώσεων, προσφέροντας την ευκαιρία για επαγγελματική ανάπτυξη μέσα από ένα σύνολο 25 εργαστηριακών μαθημάτων και 10 μαθημάτων σύγχρονης θεωρίας μέσα σε 3 μήνες εντατικής πρακτικής εκπαίδευσης και άσκησης. Αυτό το εξειδικευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης στον τομέα της μαγειρικής αντιπροσωπεύει την απόλυτη ευκαιρία για την εξέλιξη της επαγγελματικής πορείας.

Θεματολογία Προγράμματος

Εργαστηριακά μαθήματα 

  • Επαγγελματικό Στήσιμο Πιάτου (Plating)
  • Μαγείρεμα σε κενό αέρος (Sous Vide)
  • Μοριακή Γαστρονομία (Molecular Gastronomy)
  • Μαγειρική βασισμένη σε φυτικές ύλες (Plant-Based)
  • Κάπνισμα (Smoking)
  • Κουζίνα για Χορτοφάγους (Vegan)
  • Κουζίνα για Ψαροφάγους (Pescatarian)
  • Συντήρηση Υλών (Food Preservation)

Επιπλέον μαθήματα εξειδίκευσης:

  • Βιωσιμότητα στην Κουζίνα (Sustainability in the Kitchen)
  • Γαστρονομική Εμπειρία (Gastronomic Experience)
  • Εξοπλισμός & Συντήρηση (Foodservice Catering Equipment Maintenance)

Σε ποιους απευθύνεται;

  • Επαγγελματίες που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις και το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών τους
  • Επαγγελματίες που θέλουν να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις πιστοποίησης  Executive Cook Chef 

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας...

  • Καλέστε την Εκπαιδευτική μας Σύμβουλο στο 2109882378
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.