Φιλοσοφία – Αποστολή – Στόχοι

Φιλοσοφία – Αποστολή – Στόχοι

Φιλοσοφία μας είναι να εμπνέουμε με πάθος όλους όσους ασχολούνται με την μαγειρική και την ζαχαροπλαστική. Χωρίς το πάθος η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική από μόνη της είναι μία στείρα τέχνη! Άρα πρώτα διδάσκεσαι το πάθος για την τέχνη, μετά την ίδια την τέχνη και στο τέλος ενσαρκώνεις στην εργασία όλα όσα βίωσες μέσω της εκπαίδευσης!

Σκοπός των «Μαθημάτων Μαγειρικής» είναι να προσφέρουν υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά μαθήματα και προγράμματα στα πλαίσια της «Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης» με βάση την μαγειρική, την ζαχαροπλαστική και την ασφάλεια τροφίμων, αξιοποιώντας την πολύτιμη διδακτική εμπειρία του εκπαιδευτικού που διαθέτει.

Στόχος του χώρου είναι να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες εξειδικευμένες γνώσεις, να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους στην μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική, προσφέροντας ένα ανώτερο επίπεδο κατάρτισης και πολλές προσωπικές δυνατότητες.

Αποστολή μας είναι να αναπτύσσουμε διαρκώς νέα μαθήματα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, εκπαιδευτικά προγράμματα που θα φέρουν άμεση εργασιακή αποκατάσταση και να εμπλουτίσουμε την εργαστηριακή γνώση με εξειδικευμένα σεμινάρια, ομιλίες, γεύματα και παρουσιάσεις προϊόντων που αναδεικνύουν κάθε κομμάτι της γαστρονομίας.

Afisa 50x40. quotes page 003SMALL