Εκπαίδευση Προσωπικού

Εκπαίδευση Προσωπικού

Τα Μαθήματα Μαγειρικής δημιούργησαν, ειδικά για τις επιχειρήσεις εστίασης, μία σειρά από εξειδικευμένα και σύγχρονα προγράμματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού. Η εκπαίδευση προσωπικού είναι υψίστης σημασίας για την ανάπτυξη και την επιτυχία μίας επιχείρησης, ειδικά σε μία εποχή που παρουσιάζεται, παγκοσμίως, σοβαρή έλλειψη προσωπικού.

Γι' αυτό, η εκπαίδευση προσωπικού σχεδιάζεται (tailored made) στις ανάγκες κάθε επιχείρησης, ώστε να προσφέρει αξία. Το προσωπικό εκπαιδεύεται σε θεματικά αντικείμενα τα οποία έχουν στόχο να αναβαθμίσουν/εμπλουτίσουν/ενισχύσουν τις επαγγελματικές  γνώσεις τους (skilling, reskilling, upskilling, cross skilling, professional development, well being). 

Τα μαθήματα αφορούν σε βασικά ζητήματα που απασχολούν τις επισιτιστικές επιχειρήσεις, όπως στην δημιουργία μενού, στα κοστολόγια, στην μαγειρική τέχνη, στην ασφάλεια και υγιεινή, στην διαχείριση πελατών, στην ομαδικότητα και συνεργατικότητα σε ομάδες, στις σύχρονες τεχνικές πώλησης, στους τρόπους δημιουργίας ανεπανάληπτης γαστρονομικής εμπειρίας, στην επικοινωνίας και βελτίωση των σχέσεων προσωπικού εξυπηρέτησης και κουζίνας, στην δαιχείριση παραπόνων και δύσκολων πελατών. Αποσκοπούν στην απόκτηση νέων γνώσεων, στην βελτίωση δεξιοτήτων, στην εναρμόνιση με ένα νέο και σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.  

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε δυνατές ομάδες, οι οποίες τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Αναλυτικά αναλαμβάνουμε εξατομικευμένα για την επιχείρησή σας:

  • Εκπαίδευση Προσωπικού Εστιατορίων και άλλων επισιτιστικών μονάδων
  • Πιστοποίηση Προσωπικού: μάγειρα, ζαχαροπλάστη, αρτοποιού, χειριστή τροφίμων με ασφάλεια, ειδικού τραπεζοκόμου, υπεύθυνου διοίκησης εστιατορίου
  • Οργάνωση επαγγελματικών μαθημάτων με στόχο την εκπαίδευση, ενημέρωση και παρουσίαση προϊόντων, τεχνικών μαγειρικής, γαστρονομικών παρουσιάσεων

Η ομάδα που πλαισιώνει τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες με τεχνική κατάρτιση και εργασιακή εμπειρία επί του αντικειμένου και απόλυτη εξειδίκευση.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, η σχολή προσφέρει τις ιδιαίτερες γνώσεις της, καλύπτοντας κάθε ανάγκη των επιχειρήσεων για την εκπαίδευση του προσωπικού κουζίνας/ζαχαροπλαστείου σε όλα τα επίπεδα. Η εκπαίδευση μπορεί να διεξαχθεί ηλεκτρονικά ή φυσικά.

Εάν επιθυμείτε να κλείσετε ένα ραντεβού με τον υπεύθυνο εκπαίδευσης, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 2109882378 ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.