Διακρίσεις

Διακρίσεις

Η ανάγκη για διακρίσεις μιας επιχείρησης είναι ένα σημαντικό κομμάτι! Ανταμοίβει τον κόπο της και της δίνει το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται για να προσφέρει ακόμα περισσότερα στην κοινωνία.

Tourism Awards 

Οι κορυφαίες πρακτικές του Ελληνικού Τουρισμού βραβεύθηκαν στην Τελετή Απονομής των Tourism Awards 2015. Τα βραβεία διοργανώθηκαν από τo Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στο χώρο του Τravel, Hospitality & Leisure. Τα "Μαθήματα Μαγειρικής" απέκτησαν ακόμη έναν έπαινο για τις υπηρεσίες που προσφέρουν!

Ευχαριστούμε τα Tourism Awards για τον έπαινο!

Makro Stars 

Η Makro Cash & Carry Ελλάδας, τον Νοέμβριο του 2014 βράβευσε τα "Μαθήματα Μαγειρικής" για την κοινωνική τους προσφορά, μέσα από την παροχή ειδικών τιμών στους ανέργους και ειδικών προγραμμάτων σε άτομα που θέλουν να αλλάξουν επαγγελματικό προσανατολισμό μέσα σε περίοδο κρίσης.

Ευχαριστούμε πολύ τα Makro Stars για τη βράβευση!

Gourmet Βραβεία 

Ένα από τα βραβεία Gourmet της Ελευθεροτυπίας ήταν αυτό για το βιβλίο "Παραδοσιακές Γεύσεις του Αιγαίου" της ιδιοκτήτριας και διευθύντριας της σχολής  Λίλας Καραποστόλη.