ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορείτε τώρα εύκολα και γρήγορα να κάνετε την κράτηση στην εκπαιδευτική δραστηριότητα που σας ενδιαφέρει από την αρχική σελίδα. Με εύχρηστο και ηλεκτρονικό τρόπο, επιλέγετε την δραστηριότητα της αρεσκείας σας πατώντας κράτηση, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας, κάνετε πληρωμή με το ασφαλές σύστημα 3D Secure και ετοιμάζεστε για μάθημα!

Δυνατότητα συμμετοχής στο μάθημα μαγειρικής έως 12 άτομα ανά χώρο. Κάποια μαθήματα έχουν μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων 8 άτομα, ανάλογο κόστος και απαιτούμενη προπληρωμή, ώστε οι εκπαιδευτές μας να μπορούν να αφιερώσουν την κατάλληλη προσοχή σε κάθε συμμετέχοντα και να έχει εξασφαλιστεί η προμήθεια των α υλών. Αυτό σημαίνει για εσάς καλύτερη εκμάθηση των τεχνικών και μεγαλύτερη αξία για τα χρήματά σας. Σε αυτή την περίπτωση ακύρωση της θέσης δεν συνίσταται σε επιστροφή χρημάτων.

Ωράριο Λειτουργίας: 09:00 – 21:00 | Ωράριο Γραμματείας: 09:00 – 21:00.

Τα μαθήματα ξεκινούν την προγραμματισμένη ώρα. Παρακαλούμε για την προσέλευσή σας 15 λεπτά νωρίτερα ώστε να έχετε χρόνο να τακτοποιηθείτε.

Ηλεκτρονικά

Δηλώνετε την συμμετοχή σας ηλεκτρονικά στο www.mathimatamageirikis.gr μέσω της ειδική φόρμας κράτησης και πραγματοποιείτε την πληρωμή σας άμεσα, μέσω Paypal, πιστωτικής κάρτας ή cash card. Το σύστημά μας θα σας αποστείλει αυτοματοποιημένο email επιτυχούς κράτησης.

Στο χώρο μας με προκράτηση

Μπορείτε να πληρώνετε στην σχολή με μετρητά ή σε pos με την κάρτα σας, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-21.00. Σε κάθε περίπτωση η πληρωμή, θα πρέπει να πραγματοποιείται τουλάχιστον 3 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του μαθήματος. Για κάθε κράτηση που γίνεται χωρίς την αντίστοιχη πληρωμή, η γραμματεία επιβεβαιώνει και τηλεφωνικά την εγγραφή σας.

Τράπεζα

Αν επιθυμείτε να πληρώσετε με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης:

ΕΘΝΙΚΗ: 53320060659, Δικαιούχοι: FOOD ISSUES ΕΕ
ΙΒΑΝ GR78 0110 5330 0000 5332 0060 659

EUROBANK: 00260251570201007244, Δικαιούχοι: FOOD ISSUES ΕΕ
ΙΒΑΝ GR27 0260 2510 0005 7020 1007 244

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε το ονοματεπώνυμα σας στο καταθετήριο.

Η καλύτερη ιδέα για ένα δώρο εμπειρίας που σίγουρα κάνει την διαφορά, είναι η δωροκάρτα για Μαθήματα Μαγειρικής. Προσφέρετε αυτή την μοναδική εμπειρία στο αγαπημένο σας πρόσωπο ή ακόμα καλύτερα ελάτε μαζί για να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε μαγειρέματα γεμάτα νοστιμιές, δεξιότητες και γνώση.

Κάντε την ημέρα των αγαπημένων σας προσώπων ξεχωριστή, χαρίζοντάς τους μία μοναδική εμπειρία!

Επιλέξτε ανάμεσα από:

 • Μάθηματα μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής ή ζαχαροτεχνικής από το πρόγραμμα του μήνα
 • Κύκλους μαθημάτων μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, ζαχαροτεχνικής, σοκολάτας ή γευσιγνωσίας οι οποίοι παρέχουν δυνατότητα πιστοποίησης
 • Μοναδικά Chef Table επιλέγοντας το μενού της επιλογής σας
 • Δείπνο για ιδιαίτερες περιστάσεις (πρόταση γάμου, ανακοίνωση σημαντικού γεγονότος κλπ)
 • Γευσιγνωσία αγαπημένων οίνων ή ξεχωριστών cocktails της επιλογής σας σε μία μοναδική ατμόσφαιρα

Το περιβάλλον στο οποίο γίνονται όλες οι συναλλαγές με πιστωτική κάρτα ή cash card είναι απολύτως ασφαλές (3D Secure) και διαχειρίζεται κατευθείαν από την Εθνική Τράπεζα και όχι από εμάς. Γι’ αυτό κατά την πρώτη σας συναλλαγή, η τράπεζα θα σας πιστοποιήσει, για να μην έχετε καμία αμφιβολία! Σε περίπτωση που η κάρτα σας έχει εγγραφεί στο πρόγραμμα ασφαλών αγορών (3D Secured MasterCard & Verified by VISA), θα μεταφερθείτε αυτόματα (redirection) στην ιστοσελίδα (website) της εκδότριας Τράπεζας, όπου θα εισάγετε τον μυστικό κωδικό σας.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα μεταφερθείτε εκ νέου (directed) στη παρούσα ιστοσελίδα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής.

Για ποσά άνω των 300€, η πληρωμή με πιστωτική κάρτα σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε το ποσό με μέχρι 6 - 10 δόσεις.

Ακυρώσεις μέχρι και 3 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του μαθήματος, έχουν επιστροφή της αξίας του ή μεταφορά σε επόμενο μάθημα. Σε περίπτωση που η ακύρωση γίνει μετά το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα, δεν πραγματοποιείται επιστροφή, ούτε μεταφορά του ποσού σε άλλο μάθημα.

Ακυρώσεις που πραγματοποιούνται με υπαιτιότητα της σχολής, έχουν επιστροφή της αξίας του μαθήματος ή μεταφορά σε επόμενο μάθημα.

Πώς μπορείτε να γίνετε μέλος του Club μας;

Απλά και άμεσα επικοινωνώντας με την γραμματεία τηλεφωνικά ή με email και δηλώνοντας το σεμινάριο  ενδιαφέροντος σας.

Επιβεβαιώνουμε το αίτημα σας βάση διαθέσιμων πόντων σας και διαθεσιμότητας ελεύθερων θέσεων του εκαστοτε σεμιναρίου/προγράμματος, και η κράτηση σας ενεργοποιείται.

Οι πόντοι σας εξαργυρώνονται αυτόματα  την ημέρα διεξαγωγής του εκαστοτε σεμιναρίου. 

Για την κλίμακα εξαργύρωσης δείτε ΕΔΩ

Κάνοντας log in στο site www.mathimatamageirikis.gr με τα στοιχεία σας, έχετε την δυνατότητα να ενηνερώνεστε για τους διαθέσιμους πόντους σας και να βλέπετε την καρτέλα σεμιναρίων σας.

Εναλλακτικά καλείται στην γραμματεία της σχολής και σας ενημερώνει αντίστοιχα.

Συμπληρώνετε την έντυπη ή ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής, αποστείλετέ τη μας στο info@mathimatamageirikis.gr και η ηλεκτρονική προσωπική σας κάρτα μέλους ενεργοποιείται αυθημερόν! 

Προνόμια στην εξυπηρέτησή σας και πόντους που μπορείτε να εξαργυρώσετε με υπηρεσίες. Αναλυτικά τα προνόμια και οι πόντοι.

Οι βασικοί όροι αναφέρονται παρακάτω, για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τους αναλυτικούς όρους και τα προνόμια αναλυτικούς όρους και τα προνόμια.

 • Η κάρτα μέλους ισχύει από την ημέρα εγγραφής και υπογραφή της αίτησης.
 • Ως μέλος του Club μπορεί να γίνει δεκτό οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών.
 • Οι πόντοι δεν λήγουν και μπορούν να εξαργυρωθούν όποτε ο χρήστης επιλέξει σε οποιαδήποτε κατηγορία.
 • Η κάρτα είναι προσωπική και μη μεταβιβάσιμη.
 • Οι προσφορές ή εκπτώσεις δεν συνδυάζονται ή δεν λειτουργούν προσθετικά με την εξαργύρωση πόντων, άλλων προσφορών και εκπτώσεων.
 • Η σχολή ενημερώνει για την κάρτα μέλους μέσω της εγγραφής σας και μέσω σήμανσης στη γραμματεία.

Όχι, οι πόντοι είναι προσωπικοί. Ο φίλος σας έχει τη δυνατότητα να κάνει εγγραφή τη στιγμή εκείνη και να κερδίσει πόντους στην δική του κάρτα. Προτείνουμε να κάνετε διαφορετικές κρατήσεις.

Όχι, οι πόντοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του δώρου.

Σε καμία περίπτωση. Η κάρτα μέλους του Club πιστοποιεί ότι είσαι μέλος στο Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club και ότι δικαιούσαι συγκεκριμένα προνόμια κι εκπτώσεις.

Η έκπτωση και οι άλλες παροχές δεν μπορούν να λειτουργήσουν αθροιστικά. Αν επιδείξετε δύο ή περισσότερες κάρτες σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι θα δικαιούστε διπλάσιας ή πολλαπλάσιας έκπτωσης.

Όχι, γιατί η κάρτα είναι προσωπική και μη μεταβιβάσιμη. Κάθε κωδικός κάρτας αντιστοιχεί σε ένα φυσικό πρόσωπο. Εξαιρούνται οι συμμετοχές ανηλίκων οι πόντοι των οποίων πιστώνονται στην κάρτα του μέλους που πραγματοποιεί την αγορά.

Όχι δεν πειράζει. Μπορείς να το αναφέρεις κατά την προσέλευσή σου στο Club.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Αίτηση για συμμετοχή στα μικρά εκπαιδευτικά προγράμματα μπορείτε να κάνετε απευθείας ως κράτηση στην ιστοσελίδα μας. Ωστόσο, για να ρυθμιστεί ο τρόπος πληρωμής, η αίτηση πρέπει να υποβάλλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στον χώρο μας.

Η Αίτηση για τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά προγράμματα συμπληρώνεται παρουσία του Υπευθύνου Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και του ενδιαφερόμενου, αφού διαβαστούν προσεχτικά όλες οι παροχές, τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις αμφότερων, τότε υπογράφεται η αίτηση και υποβάλλεται.

Για τυχόν υποστήριξη ή οποιαδήποτε απορία κατά την υποβολή της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην γραμματεία (τηλ. 2109882378, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 299 - Άγιος Δημήτριος, 1ος όροφος) αυτοπροσώπως ή τηλεφωνικώς.

Κάθε εργοδότης αναζητεί από τον εργαζόμενο το καλύτερο επίπεδο δεξιοτήτων που μπορεί να αποδείξει πρακτικά μέσα σε μία κουζίνα ή σε ένα εργαστήριο. Η ποιότητα, η συνεργατικότητα, η γνώση του για το αντικείμενο, η τήρηση της ιεραρχίας, η πειθαρχία στην κουζίνα είναι οι αρετές και ικανότητες που αναζητούνται στην αγορά εργασίας. Το Πιστοποιητικό (αναλόγως της εκπαιδευτικής κατάρτισης) πιστοποιεί τις γνώσεις που έχει ο επαγγελματίας, πλέον, μάγειρας ή ζαχαροπλάστης και το δίνει την δυνατότητα να ισχυροποιηθεί στην αγορά.Όλα τα πιστοποιητικά είναι δίγλωσσα για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο εξωτερικό. Η τελική επιλογή του εργαζόμενου στην αγορά εργασίας θα γίνει από την εμπειρία του, το παρουσιαστικό του, το βιογραφικό του σημείωμα, τις δεξιότητες και την Πιστοποίηση.

Η ACTA είναι η πρώτη εταιρεία έντασης γνώσης που ιδρύθηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Το Α.Π.Θ. το μεγαλύτερο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της χώρας μας, προχώρησε στην δημιουργία της ACTA, ακολουθώντας τα πρότυπα των σημαντικότερων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του κόσμου, όπως το ΜΙΤ. ο πρώτος Τεχνοβλαστός που ιδρύθηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ο όρος Τεχνοβλαστός δηλώνει τη δημιουργία μίας εταιρίας ιδιωτικού δικαίου, που βασίζεται στη γνώση και την έρευνα του Πανεπιστημίου. H ACTA πρωτοπορεί, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα πιστοποιητικών γνώσεων πληροφορικής, εξειδικευμένων αλλά και επαγγελματικών, για την κάλυψη των σύγχρονων και μελλοντικών απαιτήσεων της αγοράς εργασίας. Η ACTA πληρώντας τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17024, με την από 03/09/2009 απόφαση του Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ), αρμόδια δυνάμει του ν.3066/2002 εθνική αρχή εποπτευόμενη από το Υπουργείο Ανάπτυξης και αριθμό πιστοποιητικού 594, αποτελεί διαπιστευμένο φορέα του ΕΣΥΔ.

Τα Μαθήματα Μαγειρικής είναι ένας εκπαιδευτικός- αδειοδοτημένος χώρος ως Κε.Δι.Βι.Μ1 από τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικό Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού), ειδικά σχεδιασμένος για όσους επιθυμούν να εκπαιδευτούν εντατικά στην μαγειρική και ζαχαροπλαστική τέχνη. Είναι εξοπλισμένος με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και μηχανήματα για πρακτική άσκηση, διαθέτει 3 διαφορετικές κουζίνες και προγράμματα που οδηγούν σε πιστοποίηση επαγγέλματος. Η σχολή είναι ένας ιδανικός προορισμός για ερασιτέχνες που επιθυμούν να ανακαλύψουν την μαγειρική πρακτικά και εντατικά, αλλά και για επαγγελματίες που εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους και τις τεχνικές τους μέσα από τα μαθήματα και εκπαιδευτικά προγράμματα.

Η Ελληνική Δημοκρατία με τον Νόμο 3879/2010 θέσπισε και θεσμοθέτησε την έννοια της Δια Βίου Μάθησης. Εκσυγχρονίζοντας έτσι για πρώτη φορά το εκπαιδευτικό πλαίσιο και διαχωρίζοντας τις έννοιες (και τους Φορείς παροχής) της Τυπικής (αρχικής) εκπαίδευσης (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο, Πανεπιστήμιο) από τη Συνεχιζόμενη και Δια Βίου Μάθηση που απαιτεί η ραγδαία εξελισσόμενη εποχή μας. Υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια που ξεχωρίζουν τα νόμιμα κέντρα δια βίου μάθησης και για την αδειοδότηση του εκπαιδευτικού φορέα πρέπει να τα πληροί όλα ανεξαιρέτως.

To σήμα ποιότητας QTL είναι μια διαδικασία ποιοτικού ελέγχου που επιβεβαιώνει την ποιότητα προγραμμάτων κατάρτισης βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων. Το QTL αναγράφεται στο πιστοποιητικό / βεβαίωση παρακολούθησης του εκπαιδευόμενου που αυτός παραλαμβάνει με το πέρας της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Αυτό το σήμα δείχνει ότι η εκπαίδευση που παρείχε ο οργανισμός ή η εταιρεία στον εκπαιδευόμενο, πληροί τα κριτήρια ποιότητας που ορίζονται από την Acta – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την εγγραφή;

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την ηλεκτρονική σας κράτηση μπορείτε να μας καλείτε στο 2109882378 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-17.00. Θα σας ζητηθεί αριθμός πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Σε διαφορετική περίπτωση μπορείτε να κάνετε προκράτηση και πληρωμή στον χώρο μας μέχρι και 3 ημέρες πριν το μάθημα.

Τα μαθήματα μαγειρικής διεξάγονται με κράτηση θέσης και χρεώνονται για κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά. Το σύστημα εγγραφών διατηρεί σειρά προτεραιότητας σε όλα τα μαθήματα, γι’ αυτό σας προτείνουμε να δηλώσετε την συμμετοχή σας έγκαιρα. Αν δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για τη δραστηριότητα που έχετε επιλέξει, το σύστημα θα σας ενημερώσει. Αν διατηρείται λίστα αναμονής, το σύστημα θα σας προτρέψει να εγγραφείτε σε αυτή.

Αν πρέπει να ακυρώσετε το μάθημά σας, πρέπει να μας καλέσετε τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του μαθήματος. Λυπούμαστε, αλλά δεν μπορούμε να επιστρέψουμε τα χρήματα σας, μόνο να επαναπρογραμματίσουμε το μάθημά σας.

Οι ακυρώσεις χωρίς προειδοποίηση, οι μαζικές εγγραφές και οι μαζικές ακυρώσεις μαθημάτων, δεν διευκολύνουν στην φυσική λειτουργία του χώρου, στην διάθεση των θέσεων σε συμμετέχοντες σε waiting list, στην δημιουργία φιλικών τιμών, αλλά και στην μείωση του δικού μας κόστους. Βοηθείστε μας να διατηρούμε τις χαμηλές τιμές μας.

Προσέρχεστε στον χώρο 10 λεπτά νωρίτερα. Τα μαθήματα ξεκινούν στην ώρα τους. Επιδεικνύετε το καταθετήριο πληρωμής ή τη νέα ηλεκτρονική κάρτα ανεργίας.

Στα μαθήματα που έχουν την ένδειξη, η θέση σας ισχύει μόνο με την προπληρωμή του μαθήματος έως και 5 ημέρες πριν την έναρξή του. Σε διαφορετική περίπτωση η κράτηση δεν θα ισχύει.

Παρακολουθείστε τα μαθήματα με την ένδειξη επιπέδου που ταιριάζει καλύτερα στις ικανότητές σας. Κρατάτε σημειώσεις κατά την διάρκεια του μαθήματος. Οι συνταγές αποστέλλονται στο τέλος του μήνα αυτόματα από το ηλεκτρονικό μας σύστημα.

Γραφτείτε στην Membership Card για περισσότερα προνόμια, πόντους & δωρεάν μαθήματα. Τα προνόμια σας ισχύουν αυστηρά με την εγγραφή σας στην κάρτα. Υπάρχει σχετική γνωστοποίηση στην γραμματεία. Δείτε περισσότερα, κατεβάστε την αίτηση εγγραφής και αποστείλετε την στο info@mathimatamageirikis.gr.