Τι είναι τα Μαθήματα;
(+30) 210 9882378

Τι είναι τα μαθήματα;

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗΣ

Κάθε μήνα ανακαλύψτε και ένα νέο πρόγραμμα μαθημάτων και σεμιναρίων (μαγερικής, ζαχαροπλαστικής και ζαχαροτεχνικής) στο site μας, βασισμένο στην εποχικότητα, στις εορτές, στην ζήτηση, αλλά και στην ποικιλία σε θεματολογία. Τα Μαθήματα Μαγειρικής γίνονται με την δική σας συμμετοχή! Αυτό σημαίνει πως φοράτε την ποδιά σας, έχετε τα δικά σας μαγειρικά εργαλεία και τις πρώτες ύλες που χρειάζεστε για να εξασκηθείτε. Ο εξειδικευμένος Chef θα σας καθοδηγήσει βήμα-βήμα, αλλά η χαρά της δημιουργικότητας είναι όλη δική σας!

Είστε αρχάριος? 

Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Basic. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μάθημα με απλές τεχνικές και ορολογία. Τα μαθήματα αυτά ωστόσο μπορούν να παρακολουθήσουν και επαγγελματίες, μιας και παρέχουμε πληθώρα ιδεών και λύσεων για όσους ενδιαφέρονται να εντάξουν τις συνταγές στις κουζίνες τους.

Είστε επαγγελματίας?

Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Advanced και Mastering. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μαθήματα με πιο σύνθετες τεχνικές, ορολογία και υλικά που θα εξειδικεύσουν και αναπτύξουν τις δεξιότητές σας. Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται σε επιδέξιους μάγειρες, επιχειρηματίες της εστίασης, αλλά και ερασιτέχνες με υψηλό επίπεδο κατάρτισης.

Στα μαθήματά μας μπορείτε να:

  • Μαθαίνετε τις βασικές δεξιότητες στην μαγερική και ζαχαροπλαστική τέχνη
  • Εργάζεστε ομαδικά μαζί με άλλους μαθητές για την προετοιμασία κάθε πιάτου
  • Απολαμβάνετε μια πλούσια εμπειρία μάθησης
  • Δοκιμάζετε ότι δημιουργήσατε
  • Λαμβάνετε όλες τις συνταγές του μαθήματος

Πώς να κλείσετε ένα μάθημα;

Δυνατότητα συμμετοχής στο μάθημα μαγειρικής έως 12 άτομα ανά χώρο. Κάποια μαθήματα έχουν μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων 8 άτομα, ανάλογο κόστος και απαιτούμενη προπληρωμή, ώστε οι εκπαιδευτές μας να μπορούν να αφιερώσουν την κατάλληλη προσοχή σε κάθε συμμετέχοντα και να έχει εξασφαλιστεί η προμήθεια των α υλών. Δείτε Δείτε τα μαθήματα περισσότερες πληροφορίες πώς μπορείτε να κλείσετε μάθημα.

Εσείς έχετε κάρτα μέλους για περισσότερα προνόμια και εκπτώσεις?

Για να δώσουμε αξία στην εμπιστοσύνη που δείχνετε στο Club μας, τα μέλη που εγγράφονται εντελώς δωρεάν στην Premium Membership Card απολαμβάνουν πιο μοναδικά προνόμια, εκπτώσεις και οφέλη στα μαθήματά μας!

Η εμπειρία είναι μοναδική, μιας και θα απολαύσετε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας σας την χαρά της δημιουργίας. 

Δείτε τα μαθήματα

Χρειάζεστε τη βοήθεια μας για το τι ακριβώς σας ταιριάζει?

Είστε επαγγελματίας...

Είστε ερασιτέχνης...

Είστε εταιρεία...

Δωροκάρτα

 

banner cookery club

WACS very small

Μεγάλη Αναγνώριση από την World Association of Chefs Societies!

 Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club μετά από αυστηρή αξιολόγηση και πληρώντας τα υψηλά διεθνή εκπαιδευτικά κριτήρια που έθεσε η Παγκόσμια Οργάνωση των Chefs (World Association Of Chefs Societies) λάβανε την Διεθνή Πιστοποίηση της WACS. Περισσότερα εδώ.

 

Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Κέντρο!

Σε συνεργασία με το Φορέα Πιστοποίησης ACTA που ιδρύθηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το Culinary Center & Cookery Club «Μαθήματα Μαγειρικής» αποτελεί πιστοποιημένο χώρο εκπαίδευσης και διοργανώνει εξετάσεις πιστοποίησης. Αδειοδοτημένο ΚΔΒΜ1 από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας (ΕΟΠΠΕΠ) με ΦΕΚ 2677-Β/9-11-2011 και Αρ. Αδείας 2100469.

Μάθετε περισσότερα...

Stay in touch