ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Κάθε μήνα ανακαλύψτε το νέο πρόγραμμα μαθημάτων και σεμιναρίων. Τα μαθήματα είναι βασισμένα στην εποχικότητα και σχεδιασμένα για την αγορά και την ζήτηση που υπάρχει με μεγάλη ποικιλία σε θεματολογία. Τα Μαθήματα Μαγειρικής είναι πρακτικά και εργαστηριακά!
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Basic. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μάθηματα με απλές τεχνικές, ορολογία και πληθώρα ιδεών για όσους ενδιαφέρονται να εντάξουν τις συνταγές στις κουζίνες τους.
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Advanced και Mastering. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μαθήματα με πιο σύνθετες τεχνικές εφαρμογές, ορολογία και υλικά που θα εξειδικεύσουν τις δεξιότητές σας.
Προσφορά ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ -ΓΕΝΑΡΗ 2024
Εκπαιδευόμαστε πρακτικά, μέσα από ειδικές ασκήσεις και ομαδική συνεργασία, σε όλα τα βήματα που απαιτούνται πριν καν ξεκινήσετε μία επιχείρηση.
Advanced
Τέσσερα εμβληματικά γαλλικά βουτήματα, το καθένα με τη δική του ιστορία και μοναδική τεχνική, που αποκαλύπτουν την κομψότητα και τη φινέτσα της κλασικής ζαχαροπλαστικής.
Basic
Το μενού, εκτός από το να αποτελεί έναν κατάλογο εδεσμάτων, αποτελεί και ένα ισχυρό εργαλείο πώλησης που μπορεί να διαμορφώσει την εμπειρία του πελάτη και να επηρεάσει την οικονομική απόδοση μιας επιχείρησης.
Advanced
Το πρώτο μάθημα της σειράς Γαλλικών Μενού εστιάζει σε κλασικές συνταγές που συναντάμε στα bistrot του Παρισιού, προσφέροντας γνώση και τεχνική που εμπνέουν κάθε επαγγελματία.
Advanced
Σε ένα δημιουργικό μάθημα, ετοιμαζόμαστε για τις βαφτίσεις και γενέθλια των μικρών μας φίλων,
Basic
Ο σολομός, το «βασιλιάς» των ψαριών, έχει κερδίσει τις καρδιές των Chef και των εραστών της...
Advanced
Στο επίκεντρο αυτού του μαθήματος βρίσκεται η ανάπτυξη τεχνικών ζαχαροπλαστικής υψηλού επιπέδου, που οδηγούν σε μια αρμονική σύνθεση γεύσεων και υφών.
Basic
Στο σεμινάριο μας, θα εξερευνήσουμε την σημασία της κοστολόγησης στον χώρο της εστίασης και πώς αυτή μπορεί να βελτιώσει την οικονομική απόδοση, ιδίως σε περιόδους αβεβαιότητας όπου η ακρίβεια στα υλικά και οι ελλείψεις αποτελούν σοβαρές προκλήσεις.
Advanced
Στο σεμινάριο μας, θα εξερευνήσουμε την σημασία της κοστολόγησης στον χώρο της εστίασης και πώς αυτή μπορεί να βελτιώσει την οικονομική απόδοση, ιδίως σε περιόδους αβεβαιότητας όπου η ακρίβεια στα υλικά και οι ελλείψεις αποτελούν σοβαρές προκλήσεις.
Advanced
Τα κινέζικα bao buns (baozi), αφράτα σαν μικρά ψωμένια σύννεφα, γεμίζονται με ποικίλους και ευφάνταστους συνδυασμούς.
Basic
Τα αυγά αποτελούν τον πρωταγωνιστή κάθε πρωινού ή brunch, φέρνοντας γεύση, θρέψη και ατελείωτες δημιουργικές δυνατότητες.
Basic
Coffee table cake γεμάτο συνθέσεις που ξυπνάνε τα κλασσικά αρώματα ενός υγρού cake με την ενορχήστρωση του εσπρέσο και του liquor φουντουκιού.
Basic
Η νέα hot υβριδική και άκρως gourmet εκδοχή των ντόνατς μας έρχεται από το Λονδίνο, καθώς συνταιριάζεται με την λογική των εκλέρ...
Basic
Ζουμερά, καλοψημένα, καραμελωμένα, μαριναρισμένα, αρωματισμένα πανσετάκια!
Basic
Το viral "Dubai Chocolate Bar" έχει προκαλέσει αίσθηση στο TikTok για την εντυπωσιακή του εμφάνιση και τη μοναδική του γεύση
Basic
Ξεκινώντας από τον καρπό του κακάο και καταλήγοντας σε εκπληκτικές γλυκές δημιουργίες...
Basic
Το Boeuf Bourguignon είναι ένα κλασικό γαλλικό πιάτο που προέρχεται από τη Βουργουνδία, όπου το μοσχαρίσιο κρέας μαγειρεύεται αργά σε κόκκινο κρασί και αρωματίζεται με σκόρδο, κρεμμύδια, μανιτάρια και μπουκέ γαρνί, δημιουργώντας μια βαθιά και πολυδιάστατη γεύση.
Basic
Το σεμινάριο εστιάζει στην εκμάθηση εξειδικευμένων τεχνικών ζαχαροπλαστικής, αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική ιταλική και γαλλική παράδοση, αλλά και τις σύγχρονες τάσεις υψηλής γαστρονομίας.
Advanced
Στο σεμινάριο αυτό, θα εξετάσουμε σε βάθος τις τεχνικές που απαιτούνται για την ενσωμάτωση σοκολάτας και κακάο σε ζύμες, με στόχο την επιτυχία και την τελειότητα στην παρασκευή ψωμιού.
Basic
Σε ένα πολύ δημιουργικό μάθημα, ετοιμαζόμαστε για τις βαφτίσεις, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις μας και εξασκώντας τις τεχνικές μας!
Basic
Τα μανιτάρια, με την έντονη γεύση και την πολυδιάστατη υφή τους, αποτελούν ένα από τα πιο γοητευτικά υλικά της γαστρονομίας.
Advanced
Η τεχνική του, ο συνδυασμός του με διαφορετικά υλικά, αλλά και οι διαφορετικές γεύσεις που μπορεί να δώσει, κάνει το στιφάδο τον άρχοντα των μαγειρευτών φαγητών. 3 διαφορετικές εκδοχές για κάθε περίσταση!
Basic
To woκ είναι χαρακτηριστικό κινέζικο σκεύος που βοηθάει στην μεταφορά της θερμοκρασίας και των υλικών στις πλευρές του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διαφορετικές μαγειρικές τεχνικές.
Basic
Ο καφές, με το βαθύ άρωμα και την πολυδιάστατη γεύση του, αποτελεί ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα συστατικά στη σύγχρονη ζαχαροπλαστική.
Advanced
Από τα Bib Gourmand εστιατόρια μέχρι τα Michelin Stars, τα μενού αποκτούν έναν αέρα επιτήδευσης και φινέτσας.
Advanced