
ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Κάθε μήνα ανακαλύψτε το νέο πρόγραμμα μαθημάτων και σεμιναρίων. Τα μαθήματα είναι βασισμένα στην εποχικότητα και σχεδιασμένα για την αγορά και την ζήτηση που υπάρχει με μεγάλη ποικιλία σε θεματολογία. Τα Μαθήματα Μαγειρικής είναι πρακτικά και εργαστηριακά!
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Basic. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μάθηματα με απλές τεχνικές, ορολογία και πληθώρα ιδεών για όσους ενδιαφέρονται να εντάξουν τις συνταγές στις κουζίνες τους.
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Advanced και Mastering. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μαθήματα με πιο σύνθετες τεχνικές εφαρμογές, ορολογία και υλικά που θα εξειδικεύσουν τις δεξιότητές σας.
Εκπαιδευόμαστε πρακτικά, μέσα από ειδικές ασκήσεις και ομαδική συνεργασία, σε όλα τα βήματα που απαιτούνται πριν καν ξεκινήσετε μία επιχείρηση.
Advanced
-
- Τελική τιμή:49,90€ Για ένα σεμινάριο:49.90
Το μενού, εκτός από το να αποτελεί έναν κατάλογο εδεσμάτων, αποτελεί και ένα ισχυρό εργαλείο πώλησης που μπορεί να διαμορφώσει την εμπειρία του πελάτη και να επηρεάσει την οικονομική απόδοση μιας επιχείρησης.
Advanced
-
- Τελική τιμή:49,90€ Για ένα σεμινάριο:49.90
Στο σεμινάριο μας, θα εξερευνήσουμε την σημασία της κοστολόγησης στον χώρο της εστίασης και πώς αυτή μπορεί να βελτιώσει την οικονομική απόδοση, ιδίως σε περιόδους αβεβαιότητας όπου η ακρίβεια στα υλικά και οι ελλείψεις αποτελούν σοβαρές προκλήσεις.
Advanced
-
- Τελική τιμή:100,00€ Για το 2 ήμερο:100,00
Αναβαθμίστε τις γνώσεις σας με έναν ολοκληρωμένο κύκλο μαθημάτων που επικεντρώνεται στις βασικές παρασκευές με υψηλή εμπορική απήχηση.
Basic
Αναβαθμίστε τις γνώσεις σας με έναν ολοκληρωμένο κύκλο μαθημάτων που επικεντρώνεται στις βασικές παρασκευές με υψηλή εμπορική απήχηση.
Basic
Σεμινάριο που επικεντρώνεται στις πρακτικές αρχές φωτογράφησης φαγητού.
Basic
Η τέχνη των ζυμαρικών εκτείνεται πολύ πέρα από τις κλασικές παραλλαγές...
Basic
Εντυπωσιακή εμφάνιση και τέλεια γεύση, κάτι περισσότερο από ένα απλό κέικ.
Basic
Τα πιροσκί είναι δημοφιλή εδέσματα σε πολλές χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, κυρίως στη Ρωσία και τις γειτονικές χώρες. Μπορεί να είναι γλυκά ή αλμυρά με διαφορετικό τρόπο προετοιμασίας.
Basic
Ένα γευστικό brunch, μια ολοκληρωμένη εμπειρία σερβιρίσματος. 5 διαφορετικές εκδοχές που συγκεντρώνουν δημοφιλείς προτάσεις ανά τον κόσμο.
Basic
Μάθετε πώς να δημιουργείτε τα φημισμένα strawberry red velvet cupcake, λαχταριστά caramel delicacy με topping κρέμα βουτύρου καραμέλας...
Basic
Σε αυτό το σεμινάριο, θα εξετάσουμε τεχνικές παρασκευής και γευστικές συνταγές για τρεις διαφορετικές τάρτες που προέρχονται από την γαστρονομική παράδοση της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Ελλάδας .
Basic
Πρωτότυπες ιδέες για το τραπέζι ή μπουφέ του πρωινού, διαλεχτά υλικά για να συνοδεύουμε απολαυστικά τον καφέ, το μάθημα breakfast pastries μας χαρίζει την άψογη εφαρμογή στα 3 πιο διαδεδομένα είδη.
Basic
Η τεχνική Persillade (ή Περσιγιάντ) αποτελεί έναν από τους πιο εκλεπτυσμένους τρόπους επεξεργασίας κρέατος, προσδίδοντας ένταση αρωμάτων και υφής μέσω ενός μίγματος βοτάνων, ξηρών καρπών και ψίχας ψωμιού.
Advanced
Το επιδόρπιο χαρακτηρίζεται από την «άγλυκη» φινέτσα του, προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας.
Basic
Τεχνικές και Μυστικά στην παρασκευή παραδοσιακών πιτών!
Basic
Στη σύγχρονη γαστρονομική εκπαίδευση, η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου μενού απαιτεί προσεκτική επιλογή συστατικών, ισορροπία γεύσεων και υφών...
Basic
3 εξαιρετικοί τρόποι όπου το στήθος κοτόπουλο μετατρέπεται σε Αμερικάνικη old time classic συνταγή!
Basic
Monkey bread, ένα διαφορετικό αρωματισμένο αφράτο ψωμί από την Ουγγαρία
Basic
Λευκά επιδόρπια, ένας λευκός καμβάς που επιτρέπει στον σεφ να εκπαιδεύσει σε τεχνικές για τις σωστές υφές αλλά και προσθέσει την δική του δημιουργική πινελιά.
Basic
Ένα μάθημα αφιερωμένο στην τεχνική παρασκευή του croissant...
Basic
Ο καφές, με το βαθύ άρωμα και την πολυδιάστατη γεύση του, αποτελεί ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα συστατικά στη σύγχρονη ζαχαροπλαστική.
Advanced
Αγαπημένες λιχουδιές για τα παιδάκια μας αλλά και για όσους κρύβουν ένα παιδί μέσα τους!
Basic
Ετοιμάζουμε πατ σαμπλέ κακάο, κρέμα πορτοκαλιού, ζενουά σοκολάτας, κρεμώ σοκολάτας, κρεμώ πορτοκαλιού, μους πορτοκαλιού και γλάσο λευκής σοκολάτας.
Advanced
Κλασσικά γλυκά που συναντάμε σε όλα τα αρτοζαχαροπλαστεία και τα επιλέγουμε για να γλυκάνουμε την καθημερινότητα μας.
Basic
Ένα αιθέριο επιδόρπιο που συνδυάζει τις γεύσεις του αμυγδάλου, του ροδιού και της βανίλιας Mαδαγασκάρης ....
Advanced
Ένα καλά σχεδιασμένο μενού δεν βασίζεται μόνο στην επιλογή ποιοτικών υλικών, αλλά και στη διαδοχή των γεύσεων, την ισορροπία των υφών και τη σωστή τεχνική εκτέλεση κάθε πιάτου.
Basic
Από τα Bib Gourmand εστιατόρια μέχρι τα Michelin Stars, τα μενού αποκτούν έναν αέρα επιτήδευσης και φινέτσας.
Advanced
Τα Smash Burgers είναι μια δημοφιλής παραλλαγή του παραδοσιακού burger που έχει κερδίσει την αναγνώριση για την ιδιαίτερη τεχνική παρασκευής του και την γευστική του απόλαυση...
Basic
Ένα Street Classic με Διεθνή Twist !
Basic
Η τέχνη του γεμίσματος και τυλίγματος πρωτεϊνών αποτελεί μια προηγμένη τεχνική που επιτρέπει τη δημιουργία σύνθετων, πολυεπίπεδων γεύσεων...
Advanced
4 τεχνικές συνοψίζουν τις γεύσεις τους στο Cherry Blossom...
Advanced
Σεμινάριο τεχνικών για την παρασκευή ριζότο χωρίς ζωικά προϊόντα με βασικό στόχο την ανάδειξη της γαστρονομικής πολυπλοκότητας και της αισθητικής της vegan και vegetarian κουζίνας.
Basic
Ισορροπία, Τεχνική και Γεύση σε ένα Κλασικό Μενού!
Basic