ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Κάθε μήνα ανακαλύψτε το νέο πρόγραμμα μαθημάτων και σεμιναρίων. Τα μαθήματα είναι βασισμένα στην εποχικότητα και σχεδιασμένα για την αγορά και την ζήτηση που υπάρχει με μεγάλη ποικιλία σε θεματολογία. Τα Μαθήματα Μαγειρικής είναι πρακτικά και εργαστηριακά!
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Basic. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μάθηματα με απλές τεχνικές, ορολογία και πληθώρα ιδεών για όσους ενδιαφέρονται να εντάξουν τις συνταγές στις κουζίνες τους.
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Advanced και Mastering. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μαθήματα με πιο σύνθετες τεχνικές εφαρμογές, ορολογία και υλικά που θα εξειδικεύσουν τις δεξιότητές σας.
Η εμπειρία της μαγειρικής, οι δυνατότητες της ζαχαροπλαστικής, η δημιουργικότητα της ζαχαροτεχνικής είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε!
Η εμπειρία της μαγειρικής, οι δυνατότητες της ζαχαροπλαστικής, η δημιουργικότητα της ζαχαροτεχνικής είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε!
Η εμπειρία της μαγειρικής, οι δυνατότητες της ζαχαροπλαστικής, η δημιουργικότητα της ζαχαροτεχνικής είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε!
Μοναδική προσφορά Φλεβάρη - Μάρτη 2024
Το Fleur chocolat είναι μία υπέροχη τούρτα σοκολάτας σε στρώσεις που ο συνδυασμός τους αποτελεί μία αρμονική πανδαισία διαφορετικών...
Advanced
Τα σκαλοπίνια αποτελούν μια γαστρονομική απόλαυση, πολυαγαπημένη από τους Ιταλούς και όχι μόνο.
Basic
Οι παραλλαγές είναι πολλές τόσο κατά την δημιουργία του μείγματος όσο και κατά το μαγείρεμά τους.
Basic
Για να τιμήσουμε την ημέρα του Ευαγγελισμού, προετοιμάζουμε ένα μενού με γευστικές πινελιές που αναδεικνύουν το πρωταγωνιστικό υλικό της ημέρας - τον μπακαλιάρο.
Basic
Με τις διάφορες υφές, τα αρώματα και την πλούσια γεύση τους, οι κορμοί προσφέρονται για αμέτρητες προτάσεις και ιδέες γλυκισμάτων.
Basic
Τα verrines και τα glassed desserts αποτελούν μια συναρπαστική εκδοχή της ζαχαροπλαστικής που έχει εισβάλλει με δύναμη στον κόσμο της γαστρονομίας.
Advanced
Το σεμινάριο αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να εμβαθύνουν στην τέχνη της αρτοποιίας, εξερευνώντας τις τεχνικές παραγωγής ψωμιών ειδικού τύπου, με έμφαση στα μαύρα ψωμιά
Advanced
Σε αυτό το μάθημα, δημιουργούμε χειροποίητα πασχαλινά τσουρέκια, προσφέροντας μια ποικιλία συνταγών που διαφέρουν από εκείνες των Χριστουγέννων.
Basic
Μενού με κεντρικό πιάτο το Bistecca alla Fiorentina...
Basic
Τα "Pasta ai frutti di mare" (Ζυμαρικά με τα φρούτα της θάλασσας) είναι ένα δημοφιλές ιταλικό πιάτο, γνωστό σε ολόκληρη τη χώρα.
Basic
Μια γευστική εμπειρία που υπερβαίνει τις προσδοκίες κάτω από ένα πέπλο από απαλή σοκολάτα, λεπτό, τραγανό φύλλο γεμάτο με μια κρεμώδη γέμιση φουντουκιού, όλα επικαλυμμένα με μια λεπτή, σκούρα σοκολάτα.
Basic
Η αυθεντικότητα των πασχαλινών κουλουριών αντικατοπτρίζει την πλούσια παράδοση, αποτυπώνοντας τη γεύση και την αρωματική αυθεντικότητα κάθε περιοχής της Ελλάδας.
Basic
2 αγαπημένες εκδοχές σιροπιαστών γλυκών με καρύδια.
Advanced
Εξαιρετικό μάθημα που εξερευνεί την πολιτισμική αξία τριών παραδοσιακών γλυκών, τις τεχνικές παρασκευές τους και την αυθεντικότητα που τα διέπει
Basic
Γεύσεις που θυμίζουν την Πόλη πάντα δημιουργούν ένα αίσθημα νοσταλγίας.
Basic