
ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Κάθε μήνα ανακαλύψτε το νέο πρόγραμμα μαθημάτων και σεμιναρίων. Τα μαθήματα είναι βασισμένα στην εποχικότητα και σχεδιασμένα για την αγορά και την ζήτηση που υπάρχει με μεγάλη ποικιλία σε θεματολογία. Τα Μαθήματα Μαγειρικής είναι πρακτικά και εργαστηριακά!
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Basic. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μάθηματα με απλές τεχνικές, ορολογία και πληθώρα ιδεών για όσους ενδιαφέρονται να εντάξουν τις συνταγές στις κουζίνες τους.
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Advanced και Mastering. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μαθήματα με πιο σύνθετες τεχνικές εφαρμογές, ορολογία και υλικά που θα εξειδικεύσουν τις δεξιότητές σας.
Προσφορά ΙΟΥΝΙΟΣ 2025
Lava cake, molten chocolate cake ή αλλιώς ρευστή καρδιά είναι τα επιδόρπια όπου το εσωτερικό τους ρέει σε κάθε κουταλιά.
Basic
Ασύμμετρο, «καμένο» στην όψη και βελούδινο στο εσωτερικό, το Basque Cheesecake εκπροσωπεί τη σχολή της ανεπιτήδευτης τελειότητας...
Advanced
Τα φιλέτα, ως τα πλέον τρυφερά και άπαχα κομμάτια των κρεάτων, απαιτούν ελεγχόμενη θερμική επεξεργασία και ακρίβεια τεχνικής.
Advanced
Σε αυτή τη θεματική, δύο αγαπημένες γεύσεις, η μηλόπιτα και το bounty αποκτούν νέα διάσταση σε μορφή parfait.
Basic
Η τάρτα σοκολάτας αποτελεί ένα διαχρονικό γλυκό με ανεξάντλητες δυνατότητες εξέλιξης, τόσο σε επίπεδο υφής όσο και αρωματικού προφίλ.
Advanced
Εκπαιδευόμαστε σε τεχνικές για την παρασκευή 2 διαφορετικών ειδών πορτοκαλόπιτας. Ακολουθούμε την κλασσική συνταγή με φύλλο κρούστας και γιαούρτι, καθώς και την εναλλακτική με φύλλο φεγετέ και κρέμα πορτοκάλι.
Basic
Τραγανό και αφράτο, με ελαστική ζύμη, απόλυτα Ελληνικό, τέλειο για το πρωινό…
Basic
Τα χειροποίητα ζυμαρικά αποτελούν μια ξεχωριστή εμπειρία που αναδεικνύει την τέχνη και την παράδοση πίσω από την παρασκευή τους.
Basic
Σε αυτό το μάθημα, δύο εμβληματικά γαλλικά επιδόρπια επαναπροσδιορίζονται μέσα από την ένταξη παγωτού υψηλής ποιότητας, δημιουργώντας παρασκευές με έντονη προσωπικότητα, θερμοκρασιακές αντιθέσεις και γευστική πολυπλοκότητα.
Advanced
Bagel – εξειδικευμένα αρτοποιήματα με αλεύρι, μαγιά και ζάχαρη, παρασκευασμένο με μία μοναδική...
Basic
Ένα κομψό, ντελικάτο cheesecake που βασίζεται στη λεπτή αρωματική ισορροπία της λεβάντας και την ελαφρά οξύτητα των φρέσκων μύρτιλων.
Advanced
Αυτό το εξειδικευμένο σεμινάριο εστιάζει στη σύνθεση τεσσάρων βασικών παρασκευών της σύγχρονης ζαχαροπλαστικής, οι οποίες συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα επιδόρπιο υψηλής αισθητικής και τεχνικής πληρότητας.
Advanced
Το τηγανητό κοτόπουλο αποτελεί κλασικό comfort food με τεράστιες δυνατότητες διαφοροποίησης και εμπορικής αξιοποίησης.
Basic
Το κουβέρ δεν είναι απλώς ένας πρόλογος στο γεύμα, αλλά μια πρώτη εντύπωση που προδιαγράφει το ύφος της εμπειρίας.
Basic
4 τεχνικές συνοψίζουν τις γεύσεις τους στο Cherry Blossom...
Advanced
Η δημιουργία ενός επιτυχημένου φυτικού burger απαιτεί σε βάθος κατανόηση των δομικών και γευστικών παραμέτρων που συνθέτουν το τελικό προϊόν.
Basic
Η Tex-Mex κουζίνα είναι μια έκρηξη γεύσεων, υφών και χρωμάτων που βασίζεται σε συμπληρωματικά στοιχεία: το umami του κρέατος, η ένταση των καρυκευμάτων, η φρεσκάδα των λαχανικών και η δροσιά του αβοκάντο
Basic
Το σύγχρονο brunch επαναπροσδιορίζεται μέσα από καινοτόμες vegan επιλογές που συνδυάζουν τεχνική ακρίβεια, υψηλή αισθητική και ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία.
Basic
Σε αυτή τη μεσογειακή προσέγγιση, οι συμμετέχοντες ανακαλύπτουν πώς το ψήσιμο στα κάρβουνα μπορεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην ένταση και τη φρεσκάδα, από το λαχανικό έως το επιδόρπιο.
Advanced
Συνδυάζοντας την ιαπωνική λεπτότητα της μάτσα με εκλεπτυσμένες φρουτώδεις ευρωπαϊκές νότες, η Opéra Matcha αποτελεί μια σύγχρονη, τολμηρή εκδοχή της κλασικής γαλλικής τούρτας
Advanced
Από την αυθεντική σαλάτα με κρίταμο μέχρι ένα γεμιστό ravioli με ενισχυμένη bisque, το μενού συνθέτει μια ήπια αλλά απολύτως μελετημένη γευστική διαδρομή.
Advanced
Στόχος του μαθήματος είναι η εις βάθος κατανόηση της διαχείρισης του κοτόπουλου – από την ολόκληρη παρασκευή τύπου roti, έως την αξιοποίηση κάθε κοπής ξεχωριστά.
Advanced
Σούπες βελουτέ για το καλοκαίρι προσφέρουν γευστική απόλαυση και θρεπτικότητα.
Basic
Ένα από τα πιο εμβληματικά comfort foods της γαλλικής κουζίνας αποκτά νέα πνοή σε αυτό το δημιουργικό και καλοκαιρινό σεμινάριο.
Basic
Το καλοκαίρι είναι η εποχή της φρεσκάδας, των ζωντανών χρωμάτων και της αυθόρμητης δημιουργίας στην κουζίνα.
Basic
Το αυγό αποτελεί βασικό εργαλείο της γαστρονομικής τεχνικής, με εφαρμογές που απαιτούν απόλυτο έλεγχο θερμοκρασίας, υφής και μαγειρικού χρόνου.
Basic
Εκπαιδευόμαστε πρακτικά, μέσα από ειδικές ασκήσεις και ομαδική συνεργασία, σε όλα τα βήματα που απαιτούνται πριν καν ξεκινήσετε μία επιχείρηση.
Advanced
Το μενού, εκτός από το να αποτελεί έναν κατάλογο εδεσμάτων, αποτελεί και ένα ισχυρό εργαλείο πώλησης που μπορεί να διαμορφώσει την εμπειρία του πελάτη και να επηρεάσει την οικονομική απόδοση μιας επιχείρησης.
Advanced
Στο σεμινάριο μας, θα εξερευνήσουμε την σημασία της κοστολόγησης στον χώρο της εστίασης και πώς αυτή μπορεί να βελτιώσει την οικονομική απόδοση, ιδίως σε περιόδους αβεβαιότητας όπου η ακρίβεια στα υλικά και οι ελλείψεις αποτελούν σοβαρές προκλήσεις.
Advanced
-
- Τελική τιμή:100,00€ Ένα άτομο 100€ για 2μερο
- Τελική τιμή:90,00€ ή EARLY BIRD μέχρι 20/9 90€
Σεμινάριο που επικεντρώνεται στις πρακτικές αρχές φωτογράφησης φαγητού.
Basic
-
- Τελική τιμή:140,00€ ή Ένα άτομο 140€
- Τελική τιμή:120,00€ ή EARLY BIRD μέχρι 20/9 120€