
ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Κάθε μήνα ανακαλύψτε το νέο πρόγραμμα μαθημάτων και σεμιναρίων. Τα μαθήματα είναι βασισμένα στην εποχικότητα και σχεδιασμένα για την αγορά και την ζήτηση που υπάρχει με μεγάλη ποικιλία σε θεματολογία. Τα Μαθήματα Μαγειρικής είναι πρακτικά και εργαστηριακά!
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Basic. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μάθηματα με απλές τεχνικές, ορολογία και πληθώρα ιδεών για όσους ενδιαφέρονται να εντάξουν τις συνταγές στις κουζίνες τους.
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Advanced και Mastering. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μαθήματα με πιο σύνθετες τεχνικές εφαρμογές, ορολογία και υλικά που θα εξειδικεύσουν τις δεξιότητές σας.
Η εμπειρία της μαγειρικής, οι δυνατότητες της ζαχαροπλαστικής, η δημιουργικότητα της ζαχαροτεχνικής είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε!
Η εμπειρία της μαγειρικής, οι δυνατότητες της ζαχαροπλαστικής, η δημιουργικότητα της ζαχαροτεχνικής είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε!
Η εμπειρία της μαγειρικής, οι δυνατότητες της ζαχαροπλαστικής, η δημιουργικότητα της ζαχαροτεχνικής είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε!
Τα cookies δεν ανήκουν στην κατηγορία μπισκότο, παρόλα αυτά ποιητική αδεία χρησιμοποιούμε τον όρο μπισκότο.
Basic
Ένα κλασσικό επιδόρπιο, η fraicher, αποδίδεται με έναν διαφορετικό τρόπο όπου επικρατούν οι λεπτές φινετσάτες γεύσεις,.....
Advanced
Πως μπορούν να μετατραπούν σε παγωτό δύο από τα πιο διάσημα επιδόρπια?
Basic
Εξασκούμαστε τόσο στις τεχνικές που αναδεικνύουν τις γεύσεις σε ένα μιξ γκριλ, όσο και στο ίδιο το ψήσιμο των κρεάτων ώστε στο σύνολό τους να δημιουργήσουν το απόλυτο μιξ γκριλ...
Advanced
Πρωτότυπες ιδέες για το τραπέζι ή μπουφέ του πρωινού, διαλεχτά υλικά για να συνοδεύουμε απολαυστικά τον καφέ, το μάθημα breakfast pastries μας χαρίζει την άψογη εφαρμογή στα 3 πιο διαδεδομένα είδη.
Basic
Ο συνδυασμός είναι εκρηκτικός για ένα επιδόρπιο που αναστατώνει τις αισθήσεις μας.
Basic
Αρώματα καρότου που θα αναδείξουν την γλυκιά γεύση του cake και θα απολαύσουμε ένα μαγευτικό αποτέλεσμα.
Basic
Μπαίνοντας σιγά σιγά σε καλοκαιρινούς ρυθμούς...
Basic
Το πιο νόστιμο και επιτηδευμένο γαλλικό γλυκό,...
Basic
Ξεφεύγουμε από τις κλασσικές επιλογές και ετοιμάζουμε μία σειρά από πιάτα με διαφορετικά κρέατα και τεχνικές που θα σας δώσουν την έμπνευση που χρειάζεστε για τον απόλυτο κρασομεζέ!
Basic
Μια απίστευτη νοστιμιά που οι περισσότεροι δεν την γνωρίζουμε. Τα νιόκι αν και τα θεωρούμε ζυμαρικά, είναι ωστόσο παρασκευή από πατάτα, σιμιγδάλι και αλεύρι! Τρεις μαγευτικές τεχνικές που θα αλλάξουν τον τρόπο που μαγειρεύετε.
Basic
Στο μάθημα αυτό εκπαιδευόμαστε τόσο στο άνοιγμα του φύλλου, όσο και σε 3 εναλλακτικές γεμίσεις που κάνουν την μπουγάτσα να ξεχωρίζει με τον χαρακτήρα της!
Advanced
Αφράτο και αρωματικό κέικ σωστά και ομοιόμορφα ψημένο, εξασκούμαστε στην δημιουργία βελούδινης γέμισης με σοκολάτα γάλακτος.
Basic
Δύο τεχνικές συνταγές όπου μελετάμε τους σύγχρονους συνδυασμούς υλικών σε συνδυασμό με τα ψάρια για να δημιουργήσουμε εξαιρετικά πιάτα δημιουργικής κουζίνας.
Basic
Η εναλλακτική του παγωτού με περισσότερες πρωτεΐνες, αλλά και υπέροχη γεύση...
Basic
Εκπαιδευόμαστε σε τεχνικές για την παρασκευή 2 διαφορετικών ειδών πορτοκαλόπιτας. Ακολουθούμε την κλασσική συνταγή με φύλλο κρούστας και γιαούρτι, καθώς και την εναλλακτική με φύλλο φεγετέ και κρέμα πορτοκάλι.
Basic
Η Ελληνική Κουζίνα βρίσκεται στο παγκόσμιο προσκήνιο, ιδίως αυτή την χρονιά με όλο και περισσότερους Chef να αναζητούν ιδέες για δημιουργικά μενού που συνδυάζουν κλασσικές επιλογές με ένα παιχνίδισμα γεύσης.
Basic
Όλη η γεύση του καλοκαιριού με δύο τεχνικές για αφράτα παγωτογλυκίσματα!
Basic
Όταν οι παραδοσιακές γεύσεις συναντάνε το παγωτό, το αποτέλεσμα απογειώνεται!
Basic
Η άκρη από το κιλότου του μοσχαριού, top sirloin cap, pointe de rumsteck, όπως και αν το ζητήσετε η picanha είναι μία υπέροχη, τριγωνική κοπή του βοδινού κρέατος που βρίσκεται στο οπίσθιο σημείο της ράχης του ζώου, ανάμεσα στις τελευταίες μπριζόλες του κόντρα και του κιλότου.
Basic
Bread putting είναι επιδόρπια που στηρίζονται στο ψωμί της προηγούμενης μέρας, φημισμένα σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες με αρώματα, μπαχαρικά, μέλι, αποξηραμένα φρούτα.
Basic
Στηθοπλευρές, σιδηρόδρομος, short ribs είναι οι λέξεις για να περιγράψουν ένα γευστικό κομμάτι γεμάτο από χυμώδες κρέας, με κολλαγόνο και κόκκαλό.
Basic
Σε ένα άκρως τεχνικό σεμινάριο θα εκπαιδευτούμε σε βάθος σε κάθε διαδικασία που χαρίζει την μαγεία ενός τιραμισού.
Advanced
Εάν ρωτήσουμε έναν Ιταλό Chef ποια τεχνική συνταγή αποτελεί τον ιδανικό τρόπο αξιολόγησης ενός μάγειρα στην κουζίνα θα απαντήσει spaghetti al pomodoro. Το μυστικό βρίσκεται στην ωρίμανση της τομάτας κάτω από τον ήλιο και στο ελαφρύ μαγείρεμα της.
Basic
Πως μπορούν να μετατραπούν σε παγωτό δύο από τα πιο διάσημα επιδόρπια?
Basic
Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στο ψήσιμο για τα πιο λαχταριστά σουβλάκια και κεμπάπ! Σουβλάκι, sashlik και yakitori, shish και Άδανα kebab
Basic
4 τεχνικές συνοψίζουν τις γεύσεις τους στο Cherry Blossom...
Basic
Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με 4 δροσερές σούπες! Απόλυτα διεγερτικές της όρεξης, ανοίγουν ιδανικά ένα γεύμα, συνοδεύουν τέλεια άλλα ορεκτικά και μπορούν να αποτελέσουν απολαυστικά ενδιάμεσα γευμάτων!
Basic
Ένα σεμινάριο που στόχο έχει να σας μυήσει στην χρήση και τον συνδυασμό των φρούτων μέσα στην μαγειρική προκειμένου να αποδώσει τον αέρα του καλοκαιριού.
Basic
Όταν όμως συνδυαστεί με το stir frying, μια τεχνική, η οποία επιτρέπει το γρήγορο μαγείρεμα με ελάχιστο λίπος, σε υψηλή θερμοκρασία και με έντονες αναδεύσεις, οι γεύσεις που προκύπτουν είναι εξαιρετικές.
Basic
Δημιουργούμε ραφινάτα sandwiches σε ένα μοναδικό σεμινάριο που αφουγκράζεται τις εμπορικές ανάγκες των καταστημάτων που προσφέρουν snacks.
Basic
Το πιο σημαντικό αγαθό στην διατροφή μας μετά το γάλα!
Basic
Η τέλεια ιδέα για Βrunch, για επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης, vip πρωινά σε yacht and villas.
Basic
Η πίτα είναι το φαγητό της ανάγκης, το (σχετικά) γρήγορο στην παρασκευή φαγητό,...
Basic
3 διαφορετικά κέικ με ένα κοινό χαρακτηριστικό! Την υγρασία στο εσωτερικό τους που χαρίζει υπέροχη γεύση γεμάτη από τους χυμούς των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν.
Basic
Σαλάτες και ορεκτικά οσπρίων που όχι μόνο παραμένουν δημιουργικές και ξεφεύγουν από τις συνηθισμένες επιλογές, δίνουν τις καλύτερες vegan γεύσεις, και αποτελούν ό,τι πιο γευστικό σε σαλάτα μπορείτε να δοκιμάσετε.
Basic
Από πιάτα σπαγγέτι με γαρίδες, τομάτα και τσίλι μέχρι πλούσια, κρεμώδη ραβιόλι, το σεμινάριο αυτό προσφέρει μεγάλη έμπνευση, ιδίως όταν πρόκειται για δείπνα με την εξαιρετικά φρέσκια γεύση θάλασσας.
Basic
Από την αφράτη ζύμη brioche και γεμίζουμε με πολλές στρώσεις σοκολάτα...
Basic
Το πάλαι ποτέ γλυκό που αγαπήθηκε από τους Αθηναίους...
Basic
Ένα εξαιρετικό σεμινάριο στα γεμιστά κρέατα και στην απόδοση της μέγιστης αξίας και γεύσης σε ένα πιάτο. Επιλέγουμε μαγειρική μέθοδο και ανακαλύπτουμε πόσο γευστικό και διαφορετικό μπορεί να γίνει ένα κομμάτι κρέατος.
Basic
‘Ένα πεντανόστιμο ψάρι με αμέτρητες μαγειρικές εφαρμογές!
Basic
Βασισμένοι στα εστιατόρια και την συλλογική γεύση της χώρας, συνθέτουμε ένα κλασσικό μενού όπως το βρίσκουμε στις τοπικές, οικογενειακές τρατορίες...
Basic
Σε αυτό το σεμινάριο θα δημιουργήσουμε δύο διαφορετικές επιλογές, θα δοκιμάσουμε να ξεφύγουμε από την κλασσική γεύση αλλά θα κρατήσουμε όλους τους κανόνες που θέλουν στο σιρόπιασμα καυτό γαλακτομπούρεκο με κρύο σιρόπι..
Basic
3 διάσημα cocktails δίνουν τις γεύσεις τους σε κοπές κρεάτων που προορίζονται για ψήσιμο.
Basic
Ο σεφ θα μας εκπαιδεύσει στο αφράτο παντεσπάνι, που με αυτό θα δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικό γλυκό σε σχήμα ανανά.
Basic
Κέικ κατσαρόλας ή κέικ βραστά σε κάθε περίπτωση διαφέρουν από την κλασσική τεχνική τους
Basic
Κλασικό μενού που προσφέρεται στα steak houses! Η τέλεια πρόταση σερβιρίσματος με 3 πολύ γευστικά πιάτα.
Basic
Sorbet που κλείνουν ιδανικά ένα γεύμα, που μπορούμε να απολαμβάνουμε...
Basic
Οι τάρτες μπορεί να φαίνονται απλές στην παρασκευή τους αλλά ο σωστός συνδυασμός γεύσεων ...
Advanced
Sorbet, ονομάζεται ένα παγωμένο επιδόρπιο από χυμούς ή πουρέ φρούτων, αλκοολούχα ποτά ή κρασί.
Basic
Μια ακαταμάχητη τάρτα με την μοναδική γεύση του μάνγκο και τα αρώματα του μανταρινιού!
Basic
Εξειδικευμένο μάθημα σε βασικές τεχνικές μαγειρέματος για γουρουπούλα. Στόχος του μαθήματος είναι η πλήρης κατανόηση, η εξάσκηση τεχνικών και οι ενδεδειγμένοι χρόνοι ψησίματος
Basic
Σε ένα άκρως τεχνικό σεμινάριο θα εκπαιδευτούμε σε βάθος σε κάθε διαδικασία που χαρίζει την μαγεία ενός τιραμισού.
Advanced
Αρωματικό νέκταρ φυτών, το μέλι μπορεί να αντικαταστήσει...
Basic
Αρώματα καρότου που θα αναδείξουν την γλυκιά γεύση του cake και θα απολαύσουμε ένα μαγευτικό αποτέλεσμα.
Basic