
ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Κάθε μήνα ανακαλύψτε το νέο πρόγραμμα μαθημάτων και σεμιναρίων. Τα μαθήματα είναι βασισμένα στην εποχικότητα και σχεδιασμένα για την αγορά και την ζήτηση που υπάρχει με μεγάλη ποικιλία σε θεματολογία. Τα Μαθήματα Μαγειρικής είναι πρακτικά και εργαστηριακά!
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Basic. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μάθηματα με απλές τεχνικές, ορολογία και πληθώρα ιδεών για όσους ενδιαφέρονται να εντάξουν τις συνταγές στις κουζίνες τους.
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Advanced και Mastering. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μαθήματα με πιο σύνθετες τεχνικές εφαρμογές, ορολογία και υλικά που θα εξειδικεύσουν τις δεξιότητές σας.
Η τούρτα σεμιφρέντο είναι ένα εκλεπτυσμένο επιδόρπιο που εμπνέεται από την ιταλική κουλτούρα της ζαχαροπλαστικής.
Basic
Το κουβέρ δεν είναι απλώς ένας πρόλογος στο γεύμα, αλλά μια πρώτη εντύπωση που προδιαγράφει το ύφος της εμπειρίας.
Basic
Οι σαλάτες δεν είναι πια απλώς ένα συνοδευτικό, αλλά ένα αυτόνομο πιάτο με τεχνικό υπόβαθρο και έντονη γαστρονομική ταυτότητα.
Basic
Αυτό το εξειδικευμένο σεμινάριο εστιάζει στη σύνθεση τεσσάρων βασικών παρασκευών της σύγχρονης ζαχαροπλαστικής, οι οποίες συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα επιδόρπιο υψηλής αισθητικής και τεχνικής πληρότητας.
Advanced
Σε αυτό το μάθημα θα αναβιώσουμε αρώματα και γεύσεις, τεχνικές και θα απολαύσουμε το αποτέλεσμα στην απόλυτη καλοκαιρινή εκδοχή του!
Basic
Τα χειροποίητα ζυμαρικά αποτελούν μια ξεχωριστή εμπειρία που αναδεικνύει την τέχνη και την παράδοση πίσω από την παρασκευή τους.
Basic
Πρόκληση γεύσης και αισθητικής με ένα απόλυτα απολαυστικό δημιούργημα που συνδυάζει 7 τεχνικές ζαχαροπλαστικής!
Advanced
Η τάρτα σοκολάτας αποτελεί ένα διαχρονικό γλυκό με ανεξάντλητες δυνατότητες εξέλιξης, τόσο σε επίπεδο υφής όσο και αρωματικού προφίλ.
Advanced
Το σύγχρονο brunch επαναπροσδιορίζεται μέσα από καινοτόμες vegan επιλογές που συνδυάζουν τεχνική ακρίβεια, υψηλή αισθητική και ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία.
Basic
Ένα κομψό, ντελικάτο cheesecake που βασίζεται στη λεπτή αρωματική ισορροπία της λεβάντας και την ελαφρά οξύτητα των φρέσκων μύρτιλων.
Advanced
Σε αυτή τη μεσογειακή προσέγγιση, οι συμμετέχοντες ανακαλύπτουν πώς το ψήσιμο στα κάρβουνα μπορεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην ένταση και τη φρεσκάδα, από το λαχανικό έως το επιδόρπιο.
Basic
Εξαιρετικό σεμινάριο υψηλής ζαχαροπλαστικής, όπου η τέχνη συναντά την γεύση.
Advanced
-
- Τελική τιμή:41,90€ 41,90€
Μια επιβλητική εμπειρία σοκολάτας με πολυεπίπεδη αρμονία
Basic
Πόση αξία μπορεί να αποκτήσει ένα ταπεινό ψάρι όταν επεξεργαστεί σωστά;
Basic
Η εποχή προσφέρει υλικά με βάθος, γλύκα και γήινο χαρακτήρα — ιδανικά για να δημιουργήσουν βελούδινες σούπες χωρίς την ανάγκη για κρέμα ή βαρύτητα.
Basic
Η δημιουργία ενός επιτυχημένου φυτικού burger απαιτεί σε βάθος κατανόηση των δομικών και γευστικών παραμέτρων που συνθέτουν το τελικό προϊόν.
Basic
Συνδυάζοντας την ιαπωνική λεπτότητα της μάτσα με εκλεπτυσμένες φρουτώδεις ευρωπαϊκές νότες, η Opéra Matcha αποτελεί μια σύγχρονη, τολμηρή εκδοχή της κλασικής γαλλικής τούρτας
Advanced
Σεμινάριο τεχνικών για την παρασκευή ριζότο χωρίς ζωικά προϊόντα με βασικό στόχο την ανάδειξη της γαστρονομικής πολυπλοκότητας και της αισθητικής της vegan και vegetarian κουζίνας.
Basic
Η Νότια Ιταλία κρύβει μία μοναδική ψωμική παράδοση, όπου κάθε ψωμί αφηγείται μια ιστορία τόπου, κλίματος και ανθρώπων.
Basic
Στόχος του μαθήματος είναι η εις βάθος κατανόηση της διαχείρισης του κοτόπουλου – από την ολόκληρη παρασκευή τύπου roti, έως την αξιοποίηση κάθε κοπής ξεχωριστά.
Basic
Εκπαιδευόμαστε πρακτικά, μέσα από ειδικές ασκήσεις και ομαδική συνεργασία, σε όλα τα βήματα που απαιτούνται πριν καν ξεκινήσετε μία επιχείρηση.
Advanced
Το μενού, εκτός από το να αποτελεί έναν κατάλογο εδεσμάτων, αποτελεί και ένα ισχυρό εργαλείο πώλησης που μπορεί να διαμορφώσει την εμπειρία του πελάτη και να επηρεάσει την οικονομική απόδοση μιας επιχείρησης.
Advanced
Στο σεμινάριο μας, θα εξερευνήσουμε την σημασία της κοστολόγησης στον χώρο της εστίασης και πώς αυτή μπορεί να βελτιώσει την οικονομική απόδοση, ιδίως σε περιόδους αβεβαιότητας όπου η ακρίβεια στα υλικά και οι ελλείψεις αποτελούν σοβαρές προκλήσεις.
Advanced
-
- Τελική τιμή:100,00€ Ένα άτομο 100€ για 2μερο
- Τελική τιμή:90,00€ ή EARLY BIRD μέχρι 20/9 90€
Σεμινάριο που επικεντρώνεται στις πρακτικές αρχές φωτογράφησης φαγητού.
Basic
-
- Τελική τιμή:140,00€ ή Ένα άτομο 140€
- Τελική τιμή:120,00€ ή EARLY BIRD μέχρι 20/9 120€
Το τηγανητό κοτόπουλο αποτελεί κλασικό comfort food με τεράστιες δυνατότητες διαφοροποίησης και εμπορικής αξιοποίησης.
Basic
Το ελληνικό street food που όχι μόνο άντεξε μέσα στην κρίση, αλλά δημιούργησε αμέτρητες παραλλαγές για να αντισταθεί σε όσα το υποβάθμιζαν...
Advanced
Οι σαλάτες δεν είναι συνοδευτικά – είναι πλήρη πιάτα με υφή, τεχνική και ένταση.
Basic
Η γαλλική γαστρονομία συνδυάζει την τεχνική, την ισορροπία γεύσεων και τη δημιουργική έκφραση.
Advanced