Ανακαλύψτε κάθε μήνα Εκπαιδευτικά Προγράμματα, Μαθήματα και Masterclasses...![]() Κύκλοι Μαθημάτων
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Μάθετε όλα τα μυστικά της Ελληνικής Μεσογειακής κουζίνας σε 12 πρακτικά μαθήματα!!!
Παρ 09
09/03
- 27/04
10:30
- 13:30
![]() Κύκλοι Μαθημάτων
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ YACHTS & VILLAS
Εκπαιδευτείτε ανάμεσα σε διαφορετικά εξειδικευμένα μενού και ιδανικούς συνδυασμούς. Στόχος να αποκτήσετε εφόδια και γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις που υπάρχουν μέσα σε μικρές κουζίνες σε σκάφη αλλά και βίλες.
Τετ 11
![]()
Σαβ 14
![]() Κύκλοι Μαθημάτων
ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
Η βάση της ζαχαροπλαστικής σε 5 πολύ σημαντικά μαθήματα για να κατανοήσετε τις βασικές τεχνικές.
Σαβ 14
![]() Κύκλοι Μαθημάτων
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Γίνετε Chef σε μόλις 12 μαθήματα - Πιστοποιήστε τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα!!!
Δευ 16
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ΚΟΠΕΣ
Η μαγειρική ξεκινάει και τελειώνει από τις σωστές κοπές. Γιατί ομοιόμορφη κοπή οδηγεί σε ομοιόμορφο μαγείρεμα. Μαθαίνουμε βασικές κοπές όπως...
Τρι 24
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
PASTA FRESCA
Ετοιμάζουμε δύο διαφορετικές γεμίσεις, με ραγού κρέατος και αρωματικό μείγμα τυριών με φρέσκα μυρωδικά και σερβίρουμε με παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Τρι 24
24/04
11:00
- 14:00
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
ΤΟΝΚΑ
Μοναδικό επιδόρπιο που στηρίζει την γεύση του στους σπόρους Τόνκα οι οποίοι χαρίζουν ένα άρωμα που συνδυάζει βανίλια, καρύδα, γαρίφαλο και γλυκόριζα ταυτόχρονα!
Τρι 24
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ALL ABOUT MEAT
Στην σχάρα μας πανσέτες, spare ribs και μοσχαρίσια στηθόπλευρα (σιδηρόδρομος) για τους μερακλήδες της παρέας με διαφορετικούς τρόπους ψησίματος, μαρινάδες και χειροποίητα μείγματα μπαχαρικών χειροποίητες.
Τετ 25
25/04
10:30
- 13:30
![]() Εξετάσεις Πιστοποίησης
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Commis Chef
Πιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα!
Τετ 25
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ΠΙΛΑΦΙΑ
Εκπαιδευόμαστε τόσο στο Κρητικό όσο και στο Ικαριώτικο πιλάφι και τελειοποιούμε μαζί τις γεύσεις τους.Ένα μάθημα που θα έπρεπε να αποτελεί βασική ύλη της Ελληνικής Γαστρονομίας και αποκλειστικό πιάτο στα μενού Ελληνικών...
Τετ 25
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
FANTASTIK MOJITO
Για την παρασκευή του ετοιμάζουμε ντακουάζ lime, μους από lime και ρούμι, αλλά και κουλί δυόσμου και φροντίζουμε για την ισορροπία και συνολική αρμονία στις γεύσεις του.
Τετ 25
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Β΄ΤΜΗΜΑ
2 σεφ μαγειρεύουν με ένα κοινό συστατικό σε ένα μενού αφάνταστα μοναδικό! Ετοιμάζουμε σαλάτα με προσούτο, φλέικς γραβιέρας, παιχνιδιάρικες φράουλες και σως γλυκού βαλσάμικου, για κυρίως ριζότο με γλασαρισμένες φράουλες...
Πεμ 26
26/04
11:00
- 14:00
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ
2 σεφ μαγειρεύουν με ένα κοινό συστατικό σε ένα μενού αφάνταστα μοναδικό! Ετοιμάζουμε σαλάτα με προσούτο, φλέικς γραβιέρας, παιχνιδιάρικες φράουλες και σως γλυκού βαλσάμικου, για κυρίως ριζότο με γλασαρισμένες φράουλες...
Πεμ 26
26/04
11:00
- 14:00
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
4CAKES
Cake καρότου για τη σιλουέτα της μαμάς,..Cake λαδιού για το πρωινό του μπαμπά...Angel Cake για το σχολείο και ..
Πεμ 26
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ
Σε αυτό το μάθημα εξασκούμαστε στο φιλετάρισμα, στο δέσιμο, στο σωτάρισμα σε τηγάνι και στο φλαμπάρισμα του κομματιού. Επιπλέον, για το τελικό αποτέλεσμα θα μαγειρέψουμε το ψαρονέφρι με μουστάρδα και μέλι, γεμιστό...
Πεμ 26
![]() Μαθήματα Διακοσμητικής Ζαχαροπλαστικής
ΜΠΙΣΚΟΤΑ NAVY
Εξαιρετικό μάθημα που απαιτεί προηγούμενη εμπειρία στην ζαχαρόπαστα με υπέροχα ναυτικά σχέδια για βαφτίσεις αγοριών!
Παρ 27
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
PARISH CAFE
Αναπαραγάγουμε ένα από τα πιο αγαπητά sandwiches της Αμερικής με ψητό κοτόπουλο σε πολυτελές ρολό με σαλάτα romaine, τομάτα σε φέτες, cheddar, καπνιστό μπέικον, σπιτικό τουρσί και υπέροχη σως αγιολί να ξεχειλίζει.
Παρ 27
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΑ
Αβοκάντο γεμισμένο με καραβιδόψιχα, Ιταλικά λεπτά spaghetti με γαρίδες με φινετσάτη, αρωματική σάλτσα bisque, αλλά και μύδια σε αρωματική κρέμα αρωματισμένη με κρόκο Κοζάνης!
Παρ 27
![]() Κύκλοι Μαθημάτων
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ITALIAN CUISINE
Μάθετε όλα τα μυστικά για της Ιταλικής Κουζίνας σε 5 μαθήματα!!!
Σαβ 28
![]() Εξετάσεις Πιστοποίησης
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Cook Chef
Πιστοποιήστε άμεσα τις γνώσεις σας!
Σαβ 28
28/04
14:30
- 17:30
![]() Εξετάσεις Πιστοποίησης
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Pastry Chef
Πιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα!
Σαβ 28
28/04
14:30
- 17:30
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ΤΣΙΠΟΥΡΟΜΕΖΕΔΕΣ
Εκπαιδευόμαστε σε μικρά, λαχταριστά κεμπάμπ με ντίπ γιαουρτιού και κύμινο, λουκανικάκια με πράσα πορτοκάλι και πικάντικη μουστάρδα, κολοκυθάκια και μελιτζάνες γλυκόξινες και τοματοκεφτέδες με καπνιστό τυρί και δυόσμο.
Δευ 30
30/04
10:30
- 13:30
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ GOURMET
Ένα πολύ σημαντικό μάθημα όπου ανακαλύπτουμε πώς φτιάχνουμε χειροποίητα λουκάνικα με κυνήγι, χρησιμοποιώντας τις τεχνικές σιβέ και σαλμί με τις ανάλογες μαρινάδες και μυρωδικά.
Δευ 30
30/04
10:30
- 13:30
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ & ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ
2 αγαπημένες εκδοχές σιροπιαστών γλυκών με καρύδια....
Δευ 30
30/04
10:30
- 13:30
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
KEIK ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ
Στο μάθημα μας δημιουργούμε, υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή, κέικ με καραμέλα βουτύρου, αλμυρό φιστίκι και μαρέγκα. Ένα γλυκό κέικ το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί και ως coffee cake.
Πεμ 03
![]() Μαθήματα Διακοσμητικής Ζαχαροπλαστικής
ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΡΤΑΣ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ
Πώς ανοίγουμε ζαχαρόπαστα και στρώνουμε, χρησιμοποιώντας το smoother για την τέλεια επικάλυψη της τούρτας μοντέλου, μαθαίνουμε διακόσμηση σε μία τούρτα μοντέλο από το μηδέν με εύκολα υλικά, γρήγορες διαδικασίες...
Παρ 04
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
COFFEE ADDICTION
Ένα εθιστικό μενού βασισμένο εξολοκλήρου στην μοναδική αυτή σχέση που δημιουργεί ο καφές: από την φινετσάτη σαλάτα με ανάμεικτες πρασινάδες, μέντα, ξηρά φρούτα και βινεγκρέτ αρωματικού καφέ στο εξαιρετικών γεύσεων καρέ...
Παρ 04
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
LA BOCA ARGENTINA GRILL
Η La Boca είναι μία εργατική συνοικία όπου βρίσκουμε τα πιο διάσημα steakhouses της Αργεντινής. Ένα από αυτά είναι το La Boca Bar & Grill το οποίο φημίζεται για το εξαιρετικό ψήσιμο των κρεάτων στο γκριλ.
Παρ 04
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
COFFEE ADDICTION Β΄ΤΜΗΜΑ
Ένα εθιστικό μενού βασισμένο εξολοκλήρου στην μοναδική αυτή σχέση που δημιουργεί ο καφές: από την φινετσάτη σαλάτα με ανάμεικτες πρασινάδες, μέντα, ξηρά φρούτα και βινεγκρέτ αρωματικού καφέ στο εξαιρετικών γεύσεων καρέ...
Παρ 04
![]() Κύκλοι Μαθημάτων
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΓΛΥΚΑ ΒΑΦΤΙΣΗΣ
Στόχος να εξειδικεύσετε και εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας σε βάθος, στη παρασκευή των Γλυκών Βάφτισης για την δημιουργία λαχταριστών candy bars.
Δευ 07
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ΓΙΑΟΥΡΤΛΟΥ ΚΕΜΠΑΠ
Οι περισσότεροι θεωρούν ότι γιαουρτλού είναι κεμπάπ με γιαούρτι και σάλτσα τομάτας. Όμως το αυθεντικό γιαουρτλού είναι πολύ περισσότερα από κρέας με γιαούρτι. Ανακαλύπτουμε τα βάθη αυτής της συνταγής αλλά και την...
Δευ 07
07/05
10:30
- 13:30
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
TERRA AFRICA
Για την άρτια εκτέλεση του απαιτείται biscuit σοκολάτας στην βάση του, mousse μαύρης σοκολάτας Casa Luker, crémeux βανίλιας Μαδαγασκάρης, crémeux μάνγκο και βανίλιας και τραγανό croustillant feuilletine.
Δευ 07
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
RED HOT SICILIANA
Ξεκινάμε με μια αυθεντική caponata, συνεχίζουμε με μια απολαυστική Siciliana και μια πιο πικάντικη amarticciana.
Τρι 08
08/05
10:30
- 14:00
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
GLAZED CAKES
Διδασκόμαστε ιδιαιτέρες τεχνικές με τις οποίες μπορούμε να επικαλύψουμε περίτεχνα το γλυκό μας ώστε να δημιουργήσουμε μια μοναδική επιφάνεια καθρέπτη που όμοιο του σίγουρα δεν θα έχετε ξαναδεί.
Τρι 08
08/05
10:30
- 13:30
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
4CAKES
4 cakes που μας εκπαιδεύουν στις πιο δημοφιλείς γεύσεις. Σε ένα σεμινάριο εκτελούμε 4 διαφορετικές εκδοχές και ανακαλύπτουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα υλικά, το χτύπημα ή το ψήσιμο στην απόδοση της...
Τρι 08
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
CUBAN CAFÉ
Το fricasse de pollo περιέχει αργομαγειρεμένο χοιρινό ή κοτόπουλο, mojo cubano, πίκλες κρεμμυδιού και φρούτα με ζαχαροκάλαμο, φασόλια και ρύζι. Η ιστορία θέλει το πιάτο να συμπεριλαμβάνει όλες τις γεύσεις της Κούβας μαζί…
Τρι 08
![]() Αρτοποιία
ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΠΡΩΙΝΟ
Για το μάθημα ανακαλύπτουμε 2 διαφορετικά ζυμάρια, κλασσικό με σουσάμι και πολύσπορο. Οι γεμίσεις του μαθήματος αποτελούν εξαιρετικές συνταγές που αποδεικνύουν ότι ένα απλό κουλούρι μπορεί να χαρίσει ευρυματικές ιδέες.
Τρι 08
![]() Μαθήματα Διακοσμητικής Ζαχαροπλαστικής
SUPERHEROES (μπισκότα)
Εξαιρετικό μάθημα που απαιτεί σχετική εμπειρία στην ζαχαρόπαστα με υπέροχα σχέδια βγαλμένα από τις ταινίες τους! Στόχος είναι να τελειοποιήσουμε τις τεχνικές σε σχέδια τα οποία απαιτούν επιμονή και δεξιότητα για να...
Τετ 09
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
CHERRY BLOSSOM
5 τεχνικές συνοψίζουν τις γεύσεις τους στο Cherry Blossom από πατέ φρούτων, μους λευκής σοκολάτας, μπισκουί, καραμέλα κερασιών για την καρδιά του επιδορπίου και υπέροχο φρουτώδες γλασάζ στην επικάλυψη!
Τετ 09
![]()
Τετ 09
![]() Κύκλοι Μαθημάτων
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Γίνετε Chef σε μόλις 12 μαθήματα - Πιστοποιήστε τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα!!!
Τετ 09
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ΓΕΜΙΣΤΑ
Τα απλά Ελληνικά γεμιστά, μόνο απλά δεν είναι! Το ρύζι πρέπει να παραμείνει σπυρωτό και αρωματικό, οι τομάτες πρέπει να ψηθούν, όχι να βράσουν και οι πατάτες αν και πρέπει να μελώσουν, ενώ παράλληλα να ξεροψηθούν...
Πεμ 10
10/05
10:30
- 13:30
![]() Κύκλοι Μαθημάτων
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ GELATO
Η τέχνη του παγωτού σε 5 διαδραστικά μαθήματα για να κατανοήσετε τις βασικές τεχνικές!
Πεμ 10
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ
Mαγειρεύουμε την περίφημη μολοχία από τον Adam Levay, executive chef στο Four Seasons Resort Sharm El Sheikh της Αιγύπτου, κόφτα (κεφτεδάκια) με σαλάτα babaganoush, καθώς και ένα από τα πιο δημοφιλή αιγυπτιακά γλυκά, το basbousa...
Πεμ 10
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ
Η γεύση της καραμέλας σχεδόν σε κάθε γλυκό σε κατακλύζει από τα βουτυράτα αρώματα της λιωμένης ζάχαρης, δημιουργώντας υπέροχα αρωματικές συνθέσεις στο στόμα. Ο συνδυασμός διαφορετικών τεχνικών...
Πεμ 10
![]() Μαθήματα Διακοσμητικής Ζαχαροπλαστικής
A PARIS (μπισκότα)
Εξαιρετικό μάθημα που απαιτεί προηγούμενη εμπειρία στην ζαχαρόπαστα με υπέροχα γαλλικά σχέδια για μικρές κυρίες όλων των ηλικιών! Στόχος είναι να τελειοποιήσουμε τις τεχνικές σε σχέδια τα οποία απαιτούν επιμονή και δεξιότητα...
Παρ 11
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ΣΟΛΟΜΟΣ GRAVLAX
Εξασκούμαστε στο σωστή τεχνική του μαριναρίσματος του σολομού και μαγειρεύουμε ένα εξαιρετικό νορβηγικό ορεκτικό. Ξεκινάμε με μαρινάρισμα σε χυμό παντζαριού που βγάζει τα ζάχαρά του στο ψάρι, καρύκευμα αλατιού και αρωματική...
Παρ 11
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
ΤΑΡΤΑ LIME & BERRIES
Ο pastry δημιουργεί μία εξαιρετική τάρτα με lime και berries η οποία δίνει ένα σύγχρονο twist στην κλασσική βουτυρένια γεύση της ζύμης, εκτελώντας τεχνικές του lime curd και συνδυάζοντας με φρέσκα μούρα.
Παρ 11
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ - ΜΟΥΣΑΚΑΣ
Ετοιμάζουμε τα δύο αγαπημένα πιάτα με τον πιο εξαιρετικό τρόπο που κάνουν Ιταλούς και Αιγύπτιους να παραμιλάνε για την τεχνική μας και τους τουρίστες να εκτιμούν την Κουζίνα μας.
Δευ 14
14/05
10:30
- 13:30
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
ΤΑΡΤΑ APPLE CRUMBLE
Αν και η μηλόπιτα έχει συνδεθεί με την αμερικάνικη κουλτούρα, ωστόσο είναι ένα εντελώς αποικιοκρατικό γλύκισμα το οποίο προήλθε από Άγγλους και Ολλανδούς κατά τον 17ο αιώνα. Στην ουσία είναι μία πρωινή και συνοδευτική τάρτα...
Δευ 14
14/05
10:30
- 13:30
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
ΤΟΥΡΤΑ BISCOTTINO
Μαθαίνουμε την τεχνική να φτιάξουμε μια απόλυτα βελούδινη και ανάλαφρη λευκή κρέμα μπισκότου. Εξασκούμαστε στο γλασάρισμα με σοκολάτα γάλακτος και γαρνίρουμε με τριμμένα κομμάτια μπισκότου και μαύρης σοκολάτας.
Δευ 14
![]() Αρτοποιία
ΖΥΜΑΡΟΠΙΤΕΣ
Από αυτές ξεχωρίζουμε 3: Την ηπειρώτικη ζυμαρόπιτα ή αλευρόπιτα, ένας χυλός με αλεύρι, αυγά, νερό ή γάλα, φέτα και αλάτι που τηγανίζεται και προστίθενται ταπεινά υλικά όπως κρεμμύδια ή τυρί. Επιπλέον, παρασκευάζουμε την λεπτή...
Τρι 15
15/05
10:30
- 13:30
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
PARFAIT – SEMIFREDDO
Τεχνικές για semifreddo που στα ιταλικά σημαίνει σχεδόν παγωμένο, σε γεύσεις κρέμας και σοκολάτας με καβουρντισμένους ξηρούς καρπούς και αφράτο, δροσερό, parfait (με βάση την κρέμα γάλακτος και τα αυγά που του...
Τρι 15
15/05
10:30
- 13:30
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ΘΑΛΑΣΣΙΝΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
Απογειώνουμε τις γεύσεις σε 2 θαλασσινά πιάτα, μαγειρεύοντας γαρίδες ψητές με χειροποίητη pesto και χταποδάκι στην σχάρα με σάλτσα di mare, αλλά και το ιδανικό συνοδευτικό τους, κολοκυθάκια τραγανά σε σως γιαουρτιού και δυόσμου!
Τρι 15
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
PIPING SKILLS
Ένα τεχνικό μάθημα, ιδανικό για να εντρυφήσετε στις βασικές αρχές γαρνιρίσματος - piping skills, ώστε να διακοσμήσετε με περίτεχνα σχέδια βουτυρόκρεμας τούρτες, μπισκότα και cupcakes, για γενέθλια, βαφτίσεις, γαμήλιες δεξιώσεις...
Τρι 15
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
QUESADILLAS & BURRITOS
2 αγαπημένα Tex Mex που μας ξυπνάνε διαθέσεις για fiesta, μπύρα ή αφθονες margaritas!
Τετ 16
16/05
10:30
- 13:30
![]() Μαθήματα Διακοσμητικής Ζαχαροπλαστικής
ΜΙΝΙΟΝ (τούρτα)
Μια τούρτα εμπνευσμένη από την ταινία «Εγώ, ο Απαισιότατος», με τα αγαπημένα Minions και τον Gru σε μία πολύ ιδιαίτερη απεικόνιση. Το μάθημα απευθύνεται και σε όσους θέλουν να εκπαιδευτούν στις βασικές αρχές...
Πεμ 17
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
A LA FIORENTINA
Involtini καπνιστής μελιτζάνας, με τομάτες μαρινέ, μπουράτα και ελαιόλαδο, συνεχίζουμε με την παρασκευή μιας κλασσικής Bistecca a la Fiorentina την οποία συνοδεύουμε με σως ταραγκόν και πατάτες και κλείνουμε με ένα γευστικό...
Πεμ 17
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
GOURMET FISH
Διαφορετική τεχνική αντιμετώπιση, αλλά και δημιουργικότητα είναι τα βασικά συστατικά του σεμιναρίου που στόχο έχει να μας εμπλουτίσει τις γνώσεις σε ένα δύσκολο αντικείμενο όπως αυτό της μαγειρικής με ψάρι: Ετοιμάζουμε λαυράκι σε σάλτσα...
Πεμ 17
![]() Μαθήματα Διακοσμητικής Ζαχαροπλαστικής
CATS IN LOVE by Carlos Lischetti (φιγούρα)
Ένα μοναδικό σχέδιο του διάσημου ζαχαροτέχνη Carlos Lischetti, το οποίο έχει στόχο να εξασκήσουμε τις λεπτές δεξιότητες μας στην δημιουργία κίνησης και χάρης σε φιγούρες.
Σαβ 19
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
MIX GRILL
Λουκάνικα, πανσέτες, κοπανάκια, μπιφτεκάκια, πίτες, χαλούμι, τομάτες, κρεμμύδια και ψητές πατάτες και κλασσική τυροκαυτερή είναι το απόλυτο ελληνικό mix grill.
Σαβ 19
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
BREAD & BUTTER
Ετοιμάζουμε: Open sandwich με νότες σκόρδου γεμισμένο με γαρίδες και κρέμα αβοκάντο και μυρωδικά, ψωμί με μοτσαρέλα, σπανάκι, φράουλες και σως γλυκού βαλσάμικου, αλλά και brie στο γκριλ, μπέικον, βερίκοκο σε εξαιρετικά...
Δευ 21
21/05
11:00
- 14:00
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
VIENNOISERIE
Γλυκά με άρωμα Δανίας, αφού με τη Δανέζικη ζύμη μπορείτε να φτιάξετε τα πιο λαχταριστά γλυκά. Τα βρίσκουμε σε ξεχωριστά σχήματα με λαχταριστή γέμιση και την χαρακτηριστική αφράτη σφολιάτα. Γεμίζονται με...
Δευ 21
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
MARSHMELLOWS - ΖΕΛΕΔΑΚΙΑ - ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ
Τα πάντα για τα παιδάκια μας αλλά και για όσους κρύβουν ένα παιδί μέσα τους! Φτιάχνουμε αγνά γλυκίσματα από τα χεράκια μας για να απολαμβάνουμε νοστιμιές χωρίς συντηρητικά και ενοχές. Μαζί θα κάνουμε ζελεδάκια, marshmallows...
Τρι 22
22/05
10:30
- 13:30
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
BEST OF CLUBS (SANDWICHES)
Εκπαιδευόμαστε σε κλασσικό NY Club με χειροποίητο ψωμί, κοτόπουλο, αυγό και μπέικον. Δημιουργούμε γευστικό club καπνιστού σολομού με κρέμα αβοκάντο, αλλά και την gourmet εκδοχή της κατηγορίας με pulled meat, τομάτες, camembert...
Τρι 22
22/05
11:00
- 14:00
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
PANZEROTTI
Τα panzerotti είναι από τα πιο δημοφιλή πιάτα της Κεντρικής και Νότιας Ιταλίας, μια διαφορετική εκδοχή calzone, που θα κάνει τις αισθήσεις μας να φτάσουν στο ζενίθ!
Τετ 23
23/05
10:30
- 13:30
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
ΠΑΓΩΤΟ ΣΕΡΑΝΟ
Στο μάθημα αυτό εκπαιδευόμαστε σε 4 τεχνικές, ιδιαίτερα χρήσιμες σε πολλά γλυκά και ανακαλύπτουμε την σοκολατένια γεύση για αυτό το καλοκαίρι.
Τετ 23
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ΓΝΗΣΙΟ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΟ ΜΕΝΟΥ από την Abir Al Wassan
Ένα γαστρονομικό ταξίδι στην χωρά του Λιβάνου. Η Λιβανέζικη κουζίνα αποτελεί ένα κομμάτι της Αραβικής κουλτούρας, η οποία είναι συνδεδεμένη με την έννοια της φιλοξενίας και της γενναιοδωρίας.
Πεμ 24
24/05
10:00
- 14:00
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
FROM FRANCE TO ITALY
Eτοιμάζουμε δροσερή σαλάτα με μεικτά φρέσκα σαλατικά mesclun, φιλέτα εσπεριδοειδών, μορταδέλα, γραβιέρα και ψητά φουντούκια και τέλος παρασκευάζουμε την αγαπημένη πουλάδα en cocotte με φρικασέ καραμελωμένου μπέικον...
Πεμ 24
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
ROSE DELABRE
Ετοιμάζουμε Γαλλική μαρέγκα σοκολάτας, κουλί φρούτων του δάσους γεμάτο από αληθινά αρώματα και γεύσεις φρούτων, αφράτη μους φράουλας και διακριτικό κράμπλ μέντας!
Πεμ 24
![]() Μαθήματα Διακοσμητικής Ζαχαροπλαστικής
ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑΣ (τούρτα)
Κέικ το οποίο φέρει εξαιρετική διακόσμηση από βουτυρόκρεμα με ειδικές μύτες κορνέ. Σε σχήματα τριαντάφυλλου και βιολέτας και με παλ χρωματισμούς, με μικρά πράσινα φύλλα χαρίζουμε την περίτεχνη βουτυρένια διακόσμηση.
Παρ 25
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
ΤΑΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Εξερευνούμε δύο διαφορετικούς τρόπους για να παρασκευάσουμε μία εξαιρετική τάρτα σοκολάτας! Η διαφορά στις γεύσεις που συναντάμε έγκειται σε δύο παράγοντες: τις τεχνικές για την άψογη εκτέλεσή της και...
Παρ 25
25/05
10:30
- 13:30
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
CHOCOLATE PYRAMID
Ένα από τα επιδόρπια του παγκόσμιου ζαχαροπλάστη 2017 Jean Thomas Schneider που παρουσιάστηκε στα Μαθήματα Μαγειρικής! Η σοκολατένια πυραμίδα αποτελεί μία δημιουργία πολυστρωματική, με σύνθετες υφές και γεύσεις...
Παρ 25
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
YAKI-NIKOU
Ο ιαπωνικός όρος yakiniku, που σημαίνει "ψημένο κρέας" και αντιστοιχεί στο "μπάρμπεκιου" του δυτικού πολιτισμού, το οποίο έγινε γνωστό χάρη στον Ιάπωνα συγγραφέα Kanagaki Robun κατά τον 20ο αιώνα. Ο Chef Νίκος Μακρυμίχαλος...
Παρ 25
![]() Μαθήματα Διακοσμητικής Ζαχαροπλαστικής
MY PRINCESS (τούρτα)
Μια τούρτα ιδανική για μικρές πριγκίπισσες, με διακριτική με φινέτσα και παστέλ αποχρώσεις που μας ταξιδεύει σε παραμυθένιους κόσμους. Το σχέδιο ενδείκνυται για ηλικίες 1-12 ετών.
Τρι 29
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
TRIFLES
Για τις ανάγκες του μαθήματος, δημιουργούμε αρχικά ένα σοκολατένιο trifle με πραλίνα, brownies, αμύγδαλα και σαντιγύ. Επιπλέον, ετοιμάζουμε trifle με τις γεύσεις της καραμέλας, της μους βανίλιας...
Τρι 29
29/05
10:30
- 13:30
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
RISOTTO
Μαγειρεύουμε κλασσικές και δημιουργικές συνταγές με 3 ποικιλίες ριζότο για να ανακαλύψουμε τις διαφορές τους. Αρμπόριο, καρναρόλι και βιολόνε νάνο με διαφορετικά είδη τυριών, ιδιαίτερα μπαχαρικά, φίνα μυρωδικά και ελαφρύ...
Τρι 29
29/05
11:00
- 14:00
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
JAPANESE MENU
Μαθαίνουμε τις απαραίτητες τεχνικές Ιαπωνικής Κουζίνας που προσφέρουν ιδέες και εφαρμογές για fusion δημιουργίες. Tempura γαρίδας, Ramen με χοιρινό και Salmon Teriyaki με γιαπωνέζικο ρύζι, σπανάκι και αβοκάντο...
Τρι 29
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ
2 εξαιρετικές ιδέες που εντάσσονται αρμονικά σε ένα μενού δημιουργικής κουζίνας με τους τραγανούς λουκουμάδες μπακαλιάρου σε σως από πετιμέζι να αποτελούν ένα πολύ νόστιμο ορεκτικό, αλλά και το μοσχαρίσιο κότσι με τραχανά...
Τρι 29
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
ΕΞΩΤΙΚΑ ΠΑΓΩΤΑ
Εκπαιδευτείτε στην τεχνική για παγωτό και sorbet σε τρεις εξαιρετικές γεύσεις που μας ταξιδεύουν από Ταυλάνδη σε Αφρική και Καραϊβική.
Τρι 29
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Από τον Ελληνικό τραχανά με καρπάτσιο γαρίδας και αυγοτάραχο, στο λαβράκι με πουρέ σελινόριζα, στα δροσερά λαχανικά που θα συνοδέψουν το beurre blank αλλά και την γαρνιτούρα με πάνκο. Και δεν σταματάμε εκεί…
Τετ 30
30/05
10:30
- 14:30
![]() Αρτοποιία
ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΤΑΡΤΕΣ
Ετοιμάζουμε την πιο γνωστή quiche, αυτή της Λωραίνης, όπως παραδοσιακά ετοιμάζεται στην Γαλλία, επιπλέον φτιάχνουμε την tarte flambee με μπέικον και crème fraiche αλλά γλυκά κρεμμύδια που χαρίζουν όλη την γεύση τους...
Πεμ 31
31/05
10:30
- 13:30
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ΙΝΔΙΚΟ
Σε αυτό το γαστρονομικό ταξίδι θα μαγειρέψουμε ένα αξιοζήλευτο μενού: για ορεκτικό εκπαιδευόμαστε στην παρασκευή μικρών samosas τα οποία γεμίζονται με τηγανιτά κρεμμύδια, καρότα, λάχανο, τσίλι και μπαχαρικά.
Πεμ 31
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
ΠΑΣΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ
Ανάμνηση από τα παλιά, η πιο εμπορική πάστα στα ζαχαροπλαστεία, ένας οργασμός σοκολάτας και ζάχαρης σε ένα και μόνο γλύκισμα που ακόμα συναρπάζει όσους την δοκιμάζουν. Ωστόσο, ακόμα και η πιο κλασσική αξία...
Πεμ 31
![]() Κύκλοι Μαθημάτων
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Γίνετε Chef σε μόλις 12 μαθήματα - Πιστοποιήστε τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα!!!
Δευ 04
![]() Κύκλοι Μαθημάτων
ΤΑΧΥΡΥΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Όλη η μαγειρική τέχνη σε 8 μαθήματα μαγειρικής! Πιστοποίησε άμεσα τις γνώσεις σου...
Δευ 04
![]()
Δευ 04
![]() Κύκλοι Μαθημάτων
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ BURGER
Το Burger κατατάσσεται στο γρήγορο φαγητό ωστόσο η παρασκευή του είναι ένα είδος τέχνης! Ανακαλύψτε την τέχνη του ,σε ένα Σύντομο Κύκλο Εκπαίδευσης με ενότητες που εστιάζουν σε βασικές τεχνικές και δεξιότητες!
Τετ 06
![]() Κύκλοι Μαθημάτων
ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
Η βάση της ζαχαροπλαστικής σε 5 πολύ σημαντικά μαθήματα για να κατανοήσετε τις βασικές τεχνικές.
Δευ 11
![]() Κύκλοι Μαθημάτων
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Γίνετε Chef σε μόλις 12 μαθήματα - Πιστοποιήστε τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα!!!
Δευ 02
![]() Κύκλοι Μαθημάτων
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
Εκπαιδευτείτε τώρα στις βασικές τεχνικές της Ζαχαροπλαστικής -Πιστοποιήστε τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα!!!
Δευ 02
![]() Κύκλοι Μαθημάτων
ΤΑΧΥΡΥΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Όλη η μαγειρική τέχνη σε 8 μαθήματα μαγειρικής! Πιστοποίησε άμεσα τις γνώσεις σου...
Δευ 02
![]()
Δευ 02
![]() Κύκλοι Μαθημάτων
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ GRILL & BBQ
Ανακαλύψτε την τέχνη του ψησίματος και της προετοιμασίας των κρεάτων σε ένα Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης που εστιάζει σε τεχνικές και συνταγές απαραίτητες για κάθε επαγγελματία!
Δευ 02
![]() Κύκλοι Μαθημάτων
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ARTISAN PIZZA
Μάθετε όλα τα μυστικά για την τέλεια πίτσα σε 5 μαθήματα!!!
Τρι 10
|
Γνωρίστε μας καλύτερα και μείνετε πάντα συντονισμένοι για τις επόμενες κινήσεις μας! #mathimatamageirikis #cookeryclub #cookinglessons