fbpx
Ομαδική Μαγειρική - Team Building
(+30) 210 9882378

Ομαδική Mαγειρική - Team Building

Ομαδική Μαγειρική & Ενδυνάμωση Εταιρικών Σχέσεων: Μια αξέχαστη εμπειρία!

Σχεδιάστε την πιο όμορφη ομαδική δραστηριότητα - team building για την εταιρεία σας. Απολαύστε γευστικά και δημιουργικά την μαγειρική με συνεργατική διάθεση!

Έχουμε εκπαιδεύσει επιτυχώς περισσότερα από 2000 στελέχη επιχειρήσεων, χαρίζοντας στιγμές χαράς, μικρές εκρήξεις ανταγωνισμού και πολλές γευστικές απολαύσεις. H ομαδική μαγειρική προσφέρει τον καλύτερο τρόπο ενδυνάμωσης ομάδων. Γιατί? Όλοι ανεξαιρέτως συμμετέχουν ενεργά για να απολαύσουν ένα συναρπαστικό γεύμα, το οποίο είναι αποτέλεσμα της ομαδικής τους συνεργασίας. Οι γαστρονομικές ομαδικές εργασίες μας, φέρνουν τους ανθρώπους των επιχειρήσεων κοντά για να βελτιώσουν την επικοινωνία, την αλληλεπίδραση και την συνεργασία, να δημιουργήσουν ένα ηθικό, επαγγελματικό περιβάλλον με πολλές ξαφνικές εκρήξεις γέλιου και χαράς.

Στόχος μας η βελτίωση των αποδόσεων, η συνεργασία μεταξύ ομάδων, η αφοσίωση στο αποτέλεσμα και η χαρά της δημιουργίας. Η μαγειρική είναι σίγουρα η καλύτερη ομαδική δραστηριότητα για την ενδυνάμωση επαγγελματικών ομάδων - team building. Πάντα στην ιεραρχία υπάρχει ένας Chef, o οποίος μοιράζει διαφορετικές αρμοδιότητες βασισμένες στις ιδιαίτερες ικανότητες της ομάδας που έχει επιλέξει για να προσφέρουν όλοι μαζί στον πελάτη έναν αρμονικό, γευστικό, υγιεινό και πολύ δημιουργικό αποτέλεσμα. Σε αυτό σημαντικοί παράγοντες για να ληφθούν υπόψη είναι το κόστος των πιάτων, η ακρίβεια της συνταγής, η συνεργασία και η αυτοσυγκέντρωση την ώρα της μαγειρικής εργασίας. Τις επαγγελματικές, αυτές, αρετές καλούνται να διδαχθούν με τον πιο ευχάριστο τρόπο, ομάδες μιας εταιρείας!

Στα Μαθήματα Μαγειρικής οι ομάδες:
Εργάζονται μαζί διαφορετικές ηλικίες, φύλα, και στελέχη κάθε βαθμίδας
Δεν υπάρχουν ‘χαμένοι’! Όλοι είναι νικητές του αποτελέσματος που μαζί δημιουργούν
Δεν απαιτείται πρωτύτερη γνώση. Όλα μαθαίνονται πάνω στον πάγκο εργασίας της κουζίνας
• Η ανταμοιβή είναι άμεση, νοστιμότητα και απολαμβάνεται από όλους!
• Η προετοιμασία καλού φαγητού γίνεται το επίκεντρο για την συνυπευθυνότητα και εκτίμηση της συμβολής κάθε ατόμου σε μία ομάδα. Τι καλύτερο σε μία εργασία από το να πλάσουμε, ψήσουμε και γαρνίρουμε ψωμάκια, γλυκά και τάρτες.

Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα δημιουργίας του δικού σας πρόγραμματος μαγειρικής εργασίας για: Εταιρικά προγράμματα εργαζομένων, Πάρτυ δικτύωσης, Ανταμοιβής πελατών, Γιορτές και Εκδηλώσεις, Προγράμματα κινήτρων, Εορταστικές εκδηλώσεις και άλλα Πάρτυ γραφείων (κοπή πίτας).

Αν θέλετε να δημιουργήσουμε το δικό σας εταιρικό πρόγραμμα, επικοινωνήστε μαζί μας!

Rent our Place

Γνωρίστε την ομάδα μας!

Εκπαιδευτές στα μαθήματα μαγειρικής είναι δημοσιογράφοι γεύσης, γνωστοί chef, sommelier, maitre σε ένα φοντάν εξαιρετικής γνώσης και κατάρτισης!

Μάθετε περισσότερα...

Χρειάζεστε τη βοήθεια μας για το τι ακριβώς σας ταιριάζει?

Είστε επαγγελματίας...

Είστε ερασιτέχνης...

Είστε εταιρεία...

Εκπαιδεύουμε τους μελλοντικούς μάγειρες!

CULINARY ARTS PROGRAM-Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με άριστα αποτελέσματα
Πρακτικά Εργαστήρια
Μικρή αναλογία μαθητών καθηγητή 12:1
Καταξιωμένοι Εκπαιδευτές
Συνεχιζόμενη επαγγελματική εκπαίδευση ενηλίκων
Συνεργασίες με σχολές και πανεπιστήμια στο εξωτερικό
Ανάπτυξη ισχυρών ικανοτήτων και δεξιοτήτων στην μαγειρικη τεχνη
Υπερσύγχρονο Περιβαλλον
Πρακτική Εξάσκηση
Προγράμματα ενδυναμωσης ομάδων
Συναρπαστικα και Διαδραστικά μαθήματα

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού για να ενημερωθείτε σχετικά και να λάβετε όλο το πληροφοριακό υλικό.

book an appointment

Επικοινωνήστε μαζί με την Εκπαιδευτική Σύμβουλο στο 2109882378 

 

banner cookery club

WACS very small

Μεγάλη Αναγνώριση από την World Association of Chefs Societies!

 Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club μετά από αυστηρή αξιολόγηση και πληρώντας τα υψηλά διεθνή εκπαιδευτικά κριτήρια που έθεσε η Παγκόσμια Οργάνωση των Chefs (World Association Of Chefs Societies) λάβανε την Διεθνή Πιστοποίηση της WACS. Περισσότερα εδώ.

 

Stay in touch