Κεράσματα Ζαχαροπλαστείου
Απαραίτητες Γνώσεις για κάθε ζαχαροπλάστη

ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ

7 Εργαστηριακές Εφαρμογές

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πρακτική

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

QTL Basic

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

25 ώρες

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Μέχρι 10 άτομα

ΚΟΣΤΟΣ

280 €

Ανακαλύψτε τον Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης Κεράσματα Ζαχαροπλαστείου με ενότητες που εστιάζουν σε μικρά γλυκά! Τα κεράσματα αποτελούν ένα εμπορικό είδος ζαχαροπλαστείου όπου η πώληση γίνεται με το κιλό, τα οποία στην ουσία είναι προσφερόμενα είδη ειδικών περιστάσεων.

Tα μαθήματα του προγράμματος είναι εργαστηριακά και στόχο έχουν να αποκτήσετε θεμελιώδεις γνώσεις στην τέχνη της χειροποίητης παρασκευής των μικρών γλυκών μέσα από μία επιλεγμένη γκάμα κερασμάτων. Επιπλέον, στόχος του προγράμματος είναι να κατανοήσετε τις ανάγκες και την σωστή χρήση των υλικών μέσα από διαφορετικές παρασκευές που προσφέρουν ειδικά σχεδιασμένες, λαχταριστές γεύσεις .

Απευθύνεται σε φιλόδοξους μάγειρες και ζαχαροπλάστες που θέλουν να ξεχωρίζουν, ιδανικό για στοχευόμενη εκπαίδευση προσωπικού, για επιχειρηματίες που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και την κάρτα εστιατορίου τους.

Τα Μαθήματα Μαγειρικής είναι αδειοδοτημένο ΚΔΒΜ1 από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας με ΦΕΚ 2677-Β/9-11-2011 και Αρ. Αδείας 2100469

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

Σημειώσεις προγράμματος | Βεβαίωση παρακολούθησης | Σημειώσεις προγράμματος και έξτρα υλικό ανάγνωσης | Συμμετοχή σε συναντήσεις με παραγωγούς

100 πόντοι για κατόχους membership card

Εάν κάποιο από τα προγράμματά μας δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά.

Θεματολογία

  1. Κωκ-Εκλερ – Choux γεμιστά

  2. Νεγράκια – Χιονούλες

  3. Τρουφάκια διαφορετικών ειδών

  4. Καριόκες – Πυραμίδες – Ανώμαλα

  5. Εργολάβοι – Ελληνικά Μακαρόν – Πτι Φουρ βουτήματα σακούλας

  6. Θεωρητικά σεμινάρια (απαραίτητα για την ολοκλήρωση του προγράμματος)

    Ασφάλεια και υγιεινή 

  7. Θεωρητικά σεμινάρια (απαραίτητα για την ολοκλήρωση του προγράμματος)

    Επιχειρώντας στην εστίαση