Εξειδικεύσεις Ζαχαροπλαστικής
(+30) 210 9882378

Chocolaterie

Όλη η τέχνη της σοκολάτας σε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα.

Chocolaterie

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ

6 Εργαστηριακές Εφαρμογές

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πρακτική

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

QTL Basic

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

24 ώρες

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Μέχρι 8 άτομα

ΚΟΣΤΟΣ

390 €

Ανακαλύψτε την τέχνη της Σοκολάτας σε ένα Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης με ενότητες που εστιάζουν στις βασικές τεχνικές και δεξιότητες!

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελείται από 6 τεχνικά μαθήματα, όπου εκπαιδευόμαστε στον επαγγελματικό χειρισμό της σοκολάτας - μια διαδικασία που απαιτεί υπολογισμένες κινήσεις, πειθαρχία και μαεστρία.

Στόχος να αποκτήσετε τις θεμελιώδεις γνώσεις και δεξιότητες στην τέχνη της παρασκευής της σοκολάτας και των παραγωγών γλυκών.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του chocolatier, σε φιλόδοξους νέους μάγειρες και ζαχαροπλάστες, σε ενθουσιώδεις της ζαχαροπλαστικής και όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Σημειώσεις προγράμματος, Βεβαίωση παρακολούθησης, -10% στα δίδακτρα προγράμματος επόμενου μήνα, 100 πόντοι για κατόχους membership card, Συμμετοχή σε συναντήσεις με παραγωγούς

Εάν κάποιο από τα προγράμματά μας δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά.

Δείτε τις διαθέσιμες Εξειδικεύσεις

Θεματολογία

 1. Εισαγωγή στη Σοκολάτα

  Ιστορικά / Παραγωγή / Τροφογνωσία / Εξοπλισμός / Γευσιγνωσία

 2. Κουβερτούρα 70% & 60%

  Σύσταση / Παράγωγα / Τempering (λιώσιμο-στρώσιμο) / Συντήρηση

 3. Κουβερτούρα γάλακτος

  Θερμοκρασίες και στρώσιμο

 4. Λευκή Σοκολάτα

  Θερμοκρασίες και στρώσιμο

 5. Σοκολατάκια

  Συνδυασμοί φρούτων, ξηρών καρπών και αλκοόλ

 6. Γλυκά Σοκολάτας

 • Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται χρήση υλικότεχνικού εξοπλισμού (σκέυη και συσκευές) καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες που είναι απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).
 • Τα δίδακτρα προκαταβάλλονται με την εγγραφή σας, για την οριστικοποίηση της κράτησής σας.
 • Η θέση ισχύει με την προπληρωμή.
 • Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.
 • Η εταιρεία «Μαθήματα Μαγειρικής – Culinary Center & Cookery Club» διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή.
 • Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
 • Τα «Μαθήματα Μαγειρικής – Culinary Center & Cookery Club» δεν υποχρεούνται να αναπληρώνουν μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club είναι αδειοδοτημένο ΚΔΒΜ1 από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας με ΦΕΚ 2677-Β/9-11-2011 και Αρ. Αδείας 2100469.

Stay in touch