Εξειδικεύσεις Ζαχαροπλαστικής
(+30) 210 9882378

Βουτυρόκρεμα

Η τέχνη της βουτυρόκρεμας και οι δυνατότητές της σε ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Βουτυρόκρεμα

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ

5 Εργαστηριακές Εφαρμογές

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πρακτική

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

QTL Basic

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

25 ώρες

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Μέχρι 8 άτομα

ΚΟΣΤΟΣ

450 €

Βελούδινες βουτυρόκρεμες γεμάτες γεύση και τα καλύτερα σχέδια σε ένα couture cake εκπαιδευτικό πρόγραμμα!

Κατά τη διάρκεια πέντε μαθημάτων, ο εκπαιδευτής ζαχαροτέχνης θα σας διδάξει όλες τις πτυχές της δημιουργίας της βουτυρόκρεμας από την σύσταση έως την κατάλληλη υφή, αλλά και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να δημιουργήσετε περίτεχνα σχέδια σε τούρτες και cupcakes. Θα εξερευνήσετε την τέχνη της αρχιτεκτονικής με βουτυρόκρεμα και πώς να εξισορροπήσετε τις γεύσεις και τις υφές σε νόστιμα κέικ.

Τέλος, θα εκπαιδευτείτε πώς να εφαρμόσετε εύκολες, σύνθετες, αλλά και κλασικές τεχνικές διακόσμησης που θα ανυψώσουν το σχέδιό σας από απλό σε εκπληκτικό.

Ιδανικό για εξειδίκευση ζαχαροπλαστών, ή μαθητών ζαχαροπλαστικής, λάτρεις και ενθουσιώδεις της ζαχαροτεχνικής που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους. Η κατοχύρωση των προσόντων τους, θα επιτρέψει στους μαθητευόμενους να εξασκήσουν την ζαχαροτεχνική για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους.

Τα μαθήματα είναι διαμορφωμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να σας εκπαιδεύσουν κυρίως πρακτικά, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Απευθύνεται σε λάτρεις και ενθουσιώδεις της ζαχαροτεχνικής που επιθυμούν να ανακαλύψουν αν η ζαχαροτεχνική αποτελεί το επάγγελμα που τους ενδιαφέρει, σε μαθητές ή επαγγελματίες που εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν και να εξειδικευτούν στη βουτυρόκρεμα.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Σημειώσεις προγράμματος, Βεβαίωση παρακολούθησης, -10% στα δίδακτρα προγράμματος επόμενου μήνα, 100 πόντοι για κατόχους membership card, Συμμετοχή σε συναντήσεις με παραγωγούς

Εάν κάποιο από τα προγράμματά μας δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά.

Δείτε τις διαθέσιμες Εξειδικεύσεις

Θεματολογία

 1. Μύτες, Σχέδια

  Τεχνική: Χρήση μεγάλης ποικιλίας από μύτες και εκπαίδευση στα διάφορα σχέδιά τους

  Εφαρμογή: Εξάσκηση των σχεδίων σε φύλλα

 2. Piping λουλούδια

  Τεχνική: Χρήση μεγάλης γκάμας μυτών κορνέ σε σχέδια για λουλούδια & γρασίδι, εκπαίδευση σε buttercream transfer τεχνική

  Εφαρμογή: Εξάσκηση σε cupcakes 6 τμχ με διαφορετικά λουλούδια

 3. Piping Υφές Ι

  Τεχνική: Εκπαίδευση σε μύτες κορνέ για σχέδια πλισέ & αστέρι

  Εφαρμογή: Εξάσκηση σε τούρτα

 4. Piping Υφές ΙΙ

  Τεχνική: Εκπαίδευση σε μύτες κορνέ για σχέδια ροζέτες & πέταλα

  Εφαρμογή: Εξάσκηση σε τούρτα

 5. Ζωγραφική

  Τεχνική: Μαθαίνουμε να ζωγραφίζουμε με χρήση σπάτουλας για το άπλωμα της βουτυρόκρεμας

  Εφαρμογή: Εξάσκηση με βουτυρόκρεμα πάνω σε πραγματική τούρτα

 • Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται χρήση υλικότεχνικού εξοπλισμού (σκέυη και συσκευές) καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες που είναι απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).
 • Τα δίδακτρα προκαταβάλλονται με την εγγραφή σας, για την οριστικοποίηση της κράτησής σας.
 • Η θέση ισχύει με την προπληρωμή.
 • Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.
 • Η εταιρεία «Μαθήματα Μαγειρικής – Culinary Center & Cookery Club» διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή.
 • Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
 • Τα «Μαθήματα Μαγειρικής – Culinary Center & Cookery Club» δεν υποχρεούνται να αναπληρώνουν μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club είναι αδειοδοτημένο ΚΔΒΜ1 από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας με ΦΕΚ 2677-Β/9-11-2011 και Αρ. Αδείας 2100469.

Stay in touch