Ψητοπωλείο
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με εξαιρετικά μενού & γνώσεις που αφορούν στο αντικείμενο ενός ψητοπωλείου

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ

15 Εργαστηριακές και θεωρητικές Εφαρμογές

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πρακτική και θεωρητική

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

QTL Basic

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

55 ώρες

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Μέχρι 10 άτομα

ΚΟΣΤΟΣ

920 €

Το Ψητοπωλείο είναι κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με τραπεζοκαθίσματα ή άνευ. Το είδος αυτών των καταστημάτων υπάγεται στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πλήρων γευμάτων ζεστής ή κρύας κουζίνας, τα οποία παρασκευάζονται με πολλούς και σύνθετους χειρισμούς σε καθήμενους και περαστικούς πελάτες, καθώς και κατ΄οίκον μέσω delivery.

Τα ψητοπωλεία είναι από τις λίγες επιχειρήσεις που άνθισαν και αναπτύχθηκαν στις μέρες της κρίσης. Αποτελούν μια γενικά καλή επιχειρηματική επιλογή από την άποψη ότι η δυνητική πελατεία είναι πολύ μεγάλη, αφού όλοι οι Έλληνες αλλά και οι τουρίστες τρώνε ψητά και κρέατα, ωστόσο ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Γι’ αυτό το λόγο, είναι πολύ βασικό να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις ενός μενού αυθεντικού, ποιοτικού και διαφορετικού από τον μέσο όρο.

Εξειδικευμένο πρόγραμμα που εστιάζει σε εργαζόμενους και επιχειρηματίες ψητοπωλείων. Στόχος του προγράμματος είναι να εμπλουτίσει τις δεξιότητες των στελεχών εστίασης με τις απαραίτητες γνώσεις που απαιτούνται σε μία επαγγελματική κουζίνα ψητοπωλείου.

Το πρόγραμμα προσφέρει μία εξαιρετική θεματολογία σε απολύτως εμπορικά πιάτα, τα οποία αποδίδονται με τον πιο γευστικό τρόπο, ακολουθώντας τις τεχνικές της μαγειρικής. Εκπαιδευτείτε ανάμεσα σε διαφορετικές ιδανικές παρασκευές, συνδυασμούς και προετοιμασία, αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό μίας κουζίνας σε μπυραρία.

Ιδανικό πρόγραμμα με όλα τα εφόδια και τις γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις ενός ψητοπωλείου.

Τα Μαθήματα Μαγειρικής είναι αδειοδοτημένο ΚΔΒΜ1 από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας με ΦΕΚ 2677-Β/9-11-2011 και Αρ. Αδείας 2100469.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

Σημειώσεις προγράμματος | Βεβαίωση παρακολούθησης | Σημειώσεις προγράμματος και έξτρα υλικό ανάγνωσης | Συμμετοχή σε συναντήσεις με παραγωγούς

150 πόντοι για κατόχους membership card, 

Εάν κάποιο από τα προγράμματά μας δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά.

Θεματολογία

  1. Αλοιφές - Σαλάτες

  2.  Πατάτες - Σως  

  3. Τηγανιού - Σαγανάκι 

  4. Ορεκτικά

  5. Βοδινό - Μοσχάρι

    (Α Μέρος)

  6. Βοδινό - Μοσχάρι

    (Β Μέρος)

  7. Χοιρινό

    (Α Μέρος)

  8. Χοιρινό

    (Β Μέρος)

  9. Αρνί - Κατσίκι - Προβατίνα

    (Α Μέρος)

  10. Αρνί - Κατσίκι - Προβατίνα 

    (Β Μέρος)

  11. Κοτόπουλο - Γαλοπούλα

    (Α Μέρος) 

  12. Κοτόπουλο - Γαλοπούλα

    (Β Μέρος)

  13. Θεωρητικά σεμινάρια (απαραίτητα για την ολοκλήρωση του προγράμματος)  

    Ασφάλεια και υγιεινή 

  14. Θεωρητικά σεμινάρια (απαραίτητα για την ολοκλήρωση του προγράμματος)  

    Επιχειρώντας στη εστίαση 

  15. Θεωρητικά σεμινάρια (απαραίτητα για την ολοκλήρωση του προγράμματος)  

    Τα μαχαίρια του σεφ