Εξειδικεύσεις Ζαχαροπλαστικής
(+30) 210 9882378

Italian Gelato

Μάθετε τεχνικά να παρασκευάζετε παγωτό & τα συνοδευτικά του.

Italian Gelato

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ

5 Εργαστηριακές Εφαρμογές

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πρακτική

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

QTL Basic

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

15 ώρες

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Μέχρι 10 άτομα

ΚΟΣΤΟΣ

200 €

Ένα εμπλουτισμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο οποίο θα εκπαιδευτείτε πλήρως σε παγωτομηχανή πώς να παρασκευάζετε παγωτά σε κλασσικές και σύγχρονες γεύσεις, παγωτογλυκά, τούρτες παγωτού, βάφλες παγωτό και τα συνοδευτικά που απαιτούνται για το γαρνίρισμα.

Οι γνώσεις και οι δεξιότητες που θα αποκτήσετε είναι επαρκείς και ολοκληρωμένες για την εργασία και εξειδίκευσή σας σε χώρους όπου παράγετε και σερβίρετε παγωτό.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του artisanal παγωτού, σε φιλόδοξους νέους μάγειρες και ζαχαροπλάστες, σε ενθουσιώδεις της ζαχαροπλαστικής και όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Σημειώσεις προγράμματος, Βεβαίωση παρακολούθησης, -10% στα δίδακτρα προγράμματος επόμενου μήνα, 100 πόντοι για κατόχους membership card, Συμμετοχή σε συναντήσεις με παραγωγούς

Εάν κάποιο από τα προγράμματά μας δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά.

Δείτε τις διαθέσιμες Εξειδικεύσεις

Θεματολογία

 1. Κλασσικές Γεύσεις Παγωτού

  Σοκολάτα / Βανίλια / Φράουλα

 2. Σύγχρονες Γεύσεις Παγωτού

  Μπισκότο / Banoffee

 3. Τούρτες Παγωτού – Βασικές Γεύσεις

  Βάση / Παγωτό / Σύνθεση / Γαρνίρισμα

  Τούρτα Σοκολάτα / Τούρτα Φράουλα

 4. Τούρτες Παγωτού – Σύνθετες Γεύσεις

  Βάση / Παγωτό / Σύνθεση / Γαρνίρισμα

  Τούρτα Μπισκότου / Τούρτα Banoffee

 5. Βάφλες Παγωτό

  Βάφλα / Παγωτά / Σιρόπι

 • Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται χρήση υλικότεχνικού εξοπλισμού (σκέυη και συσκευές) καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες που είναι απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).
 • Τα δίδακτρα προκαταβάλλονται με την εγγραφή σας, για την οριστικοποίηση της κράτησής σας.
 • Η θέση ισχύει με την προπληρωμή.
 • Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.
 • Η εταιρεία «Μαθήματα Μαγειρικής – Culinary Center & Cookery Club» διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή.
 • Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
 • Τα «Μαθήματα Μαγειρικής – Culinary Center & Cookery Club» δεν υποχρεούνται να αναπληρώνουν μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club είναι αδειοδοτημένο ΚΔΒΜ1 από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας με ΦΕΚ 2677-Β/9-11-2011 και Αρ. Αδείας 2100469.

Stay in touch