Μπυραρία
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με εξαιρετικά μενού & γνώσεις που αφορούν στο αντικείμενο μπυραρίας

ΜΠΥΡΑΡΙΑ

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ

8 Εργαστηριακές Εφαρμογές

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πρακτική και θεωρητική

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

QTL Basic

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

30 ώρες

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Μέχρι 10 άτομα

ΚΟΣΤΟΣ

350 €

 Εξειδικευμένο πρόγραμμα που εστιάζει σε εργαζόμενους και επιχειρηματίες καταστημάτων μπυραρίας. Στόχος του προγράμματος είναι να εμπλουτίσει τις δεξιότητες των στελεχών εστίασης με τις απαραίτητες γνώσεις που απαιτούνται σε μία επαγγελματική κουζίνα μπυραρίας.

Το πρόγραμμα προσφέρει μία εξαιρετική θεματολογία σε απολύτως εμπορικά πιάτα, τα οποία αποδίδονται με τον πιο γευστικό τρόπο, ακολουθώντας τις τεχνικές της μαγειρικής. Εκπαιδευτείτε ανάμεσα σε διαφορετικές ιδανικές παρασκευές, συνδυασμούς και προετοιμασία, ανακαλύψτε τα κοστολόγια των πιάτων, αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό μίας κουζίνας σε μπυραρία.

Ιδανικό πρόγραμμα με όλα τα εφόδια και τις γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις μίας μπυραρίας.

Τα Μαθήματα Μαγειρικής είναι αδειοδοτημένο ΚΔΒΜ1 από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας με ΦΕΚ 2677-Β/9-11-2011 και Αρ. Αδείας 2100469.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

Σημειώσεις προγράμματος | Βεβαίωση παρακολούθησης | Σημειώσεις προγράμματος και έξτρα υλικό ανάγνωσης |  Συμμετοχή σε συναντήσεις με παραγωγούς

150 πόντοι για κατόχους membership card, 

Εάν κάποιο από τα προγράμματά μας δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά.

Θεματολογία

 1. Ορεκτικά

 2. Σαλάτες & Κρύα πιάτα

 3. Κρέατα

 4. Συνοδευτικά & Γαρνιτούρες

 5. Ποικιλίες 

 6. Θεωρητικά σεμινάρια (απαραίτητα για την ολοκλήρωση του προγράμματος)  

  Ασφάλεια και υγιεινή  

 7. Θεωρητικά σεμινάρια (απαραίτητα για την ολοκλήρωση του προγράμματος)  

  Επιχειρώντας στη εστίαση 

 8. Θεωρητικά σεμινάρια (απαραίτητα για την ολοκλήρωση του προγράμματος)  

  Τα μαχαίρια του σεφ