Κρέπες, Waffles & Donuts
Μάθετε όλα τα μυστικά για Κρέπες, Βάφλες και Ντόνατς σε 5 μαθήματα!

Κρέπες, Waffles & Donuts

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ

5 Εργαστηριακές Εφαρμογές

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πρακτική

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

QTL Basic

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

15 ώρες

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Μέχρι 8 άτομα

ΚΟΣΤΟΣ

200 €

Η παρασκευή της κρέπας είναι γεμάτη μυστικά!!

Όσο πιο πετυχημένη η συνταγή του χυλού, τόσο πιο σωστό το ψήσιμο της και νόστιμη η κρέπα. Ανακαλύψτε την τέχνη του χυλού και των γεμίσεων σε ένα Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης με ενότητες που εστιάζουν στις βασικές τεχνικές και δεξιότητες!

Τα μαθήματα είναι διαδραστικά και στόχο έχουν να αποκτήσετε τις θεμελιώδεις γνώσεις και δεξιότητες στην τέχνη της παρασκευής των χειροποίητων κρεπών, βάφλας και ντόνατς!

Απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες, φιλόδοξους νέους μάγειρες, σε ενθουσιώδεις της μαγειρικής, όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και σε επιχειρηματίες χώρου εστίασης, κατάλληλο και για στοχευόμενη εκπαίδευση προσωπικού.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Σημειώσεις προγράμματος, Βεβαίωση παρακολούθησης, -20% στα δίδακτρα μαθήματος Κοστολογίου, -10% στα δίδακτρα προγράμματος επόμενου μήνα, 100 πόντοι για κατόχους membership card, Συμμετοχή σε συναντήσεις με παραγωγούς

Εάν κάποιο από τα προγράμματά μας δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά.

Θεματολογία

  1. Χυλός κρέπας & waffles

  2. Ζύμη Donuts & Cronuts

  3. Αλμυρές Γεμίσεις & Τεχνικές

  4. Γλυκές Γεμίσεις & Τεχνικές

  5. Δημιουργικές Συνθέσεις