Εξειδικεύσεις Μαγειρικής
(+30) 210 9882378

Gourmet Burger

Μάθετε τα μυστικά για το πιο ζουμερό Burger σε 3 μαθήματα!

Gourmet Burger

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ

3 Εργαστηριακές Εφαρμογές

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πρακτική

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

QTL Basic

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

9 ώρες

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Μέχρι 10 άτομα

ΚΟΣΤΟΣ

120 €

Το Burger κατατάσσεται στο γρήγορο φαγητό ωστόσο η παρασκευή του είναι ένα είδος τέχνης!

Ανακαλύψτε την τέχνη του Burger σε ένα Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης!

Tα μαθήματα είναι καθαρά πρακτικά και έχουν στόχο να αποκτήσετε τις γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται στην τέχνη της παρασκευής των πιο απολαυστικών burgers.

Θα μάθετε τεχνικές και διαδικασίες για πληθωρικά, αφράτα, ζουμερά burgers, θα διδαχτείτε την τέχνη του κατάλληλου ψωμιού και θα περιηγηθείτε από γεμίσεις,σάλτσες και σως που θα χαρίσουν την γεμάτη γεύση στα burgers.

Ανακαλύψτε έναν πλούτο γνώσεων και εξειδίκευσης για το αντικείμενο με πρωτότυπους συνδυασμούς, πληθωρικά και αυθεντικά burger και απόλυτα χειροποίητες 100% αυθεντικές διαδικασίες!

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Σημειώσεις προγράμματος, Βεβαίωση παρακολούθησης, 50 πόντοι για κατόχους membership card, Συμμετοχή σε συναντήσεις με παραγωγούς

Εάν κάποιο από τα προγράμματά μας δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά.

Δείτε τις διαθέσιμες Εξειδικεύσεις

Θεματολογία

 1. Χειροποίητα Ψωμάκια

  Τεχνικές και μυστικά για τα πιο αφράτα χειροποίητα ψωμάκια. Εισαγωγή στην αρτοποιία και διαδικασίες για τα κατάλληλα ψωμιά burger.

 2. Χειροποίητα Burgers

  Διαφορετικά είδη κρέατος και τί γεύσεις αποδίδουν, η τέλεια ζύμη κιμά, ιδανικά καρυκεύματα και μυρωδικά που απογειώνουν το burger. Επιπλέον, η vegan εκδοχή ως εναλλακτική!

 3. Τεχνικές για σάλτσες και γαρνιτούρες

  Οι πιο λαχταριστές σάλτσες, παρασκευασμένες 100% χειροποίητες διαδικασίες αλλά και οι γαρνιτούρες που ταιριάζουν σε κάθε burger!

 • Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται χρήση υλικότεχνικού εξοπλισμού (σκέυη και συσκευές) καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες που είναι απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).
 • Τα δίδακτρα προκαταβάλλονται με την εγγραφή σας, για την οριστικοποίηση της κράτησής σας.
 • Η θέση ισχύει με την προπληρωμή.
 • Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.
 • Η εταιρεία «Μαθήματα Μαγειρικής – Culinary Center & Cookery Club» διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή.
 • Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
 • Τα «Μαθήματα Μαγειρικής – Culinary Center & Cookery Club» δεν υποχρεούνται να αναπληρώνουν μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club είναι αδειοδοτημένο ΚΔΒΜ1 από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας με ΦΕΚ 2677-Β/9-11-2011 και Αρ. Αδείας 2100469.

Stay in touch