Μενού Ειδικής Διατροφής
Μαγειρική για όσους ασχολούνται με Γεύματα Ειδικής Διατροφής

Μενού Ειδικής Διατροφής

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ

8 Εργαστηριακές Εφαρμογές

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πρακτική με εργαστηριακές εφαρμογές

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

QTL Advanced

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

25 ώρες

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Μέχρι 10 άτομα

ΚΟΣΤΟΣ

520 €

Για κάποιους ανθρώπους η ειδική διατροφή αποτελεί βασικό κομμάτι της υγείας τους και πρέπει να βρίσκουν εύκολη πρόσβαση σε αυτή (εστιατόρια και μονάδες εστίασης, σπιτικά γεύματα. Η διατροφή οφείλει να περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες για προσφέρει τα εφόδια της σωστής ανάπτυξης και ποιότητας στην ζωή των ανθρώπων.

Γι’ αυτό τον λόγο η εκπαίδευση των επαγγελματιών σε ειδικά μενού θεωρείται υποχρεωτική γνώση, προκειμένου όχι μόνο να γνωρίζουν να παράγουν γεύματα που ωφελούν τον ανθρώπινο οργανισμό και περιλαμβάνουν τις απαραίτητες βιταμίνες, να γνωρίσουν κατηγορίες ειδικής διατροφής, αλλά και να μπορούν να δημιουργήσουν πιάτα για όλες τις ομάδες ανθρώπων που ακολουθούν ειδική διατροφή για κάποιον λόγο.

Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην απαραίτητη γνώση που απαιτείται, ώστε να παράγουμε τεχνικά ένα εξειδικευμένο γεύμα, να εκπαιδευτούμε στις διάφορες διατροφικές ιδιαιτερότητες, αλλά και αποδώσουμε γεύση και θρεπτική αξία σε πιάτα που απουσιάζουν βασικά δομικά στοιχεία. Τέλος, το πρόγραμμα αντιμετωπίζει με λύσεις τον ιδιαίτερο διατροφικό τρόπο ζωής που έχει κάθε άνθρωπος και δίνει προτάσεις ανά πάθηση.

Κάθε μάθημα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ειδικές ανάγκες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι στην διατροφή τους και περιλαμβάνει επιπροσθέτως προτάσεις και για διάφορες άλλες παθήσεις.

Απευθύνεται σε φιλόδοξους μάγειρες και ζαχαροπλάστες που θέλουν να ξεχωρίζουν, ιδανικό για στοχευόμενη εκπαίδευση προσωπικού, για επιχειρηματίες που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και την κάρτα εστιατορίου τους και σε όσους εμπλέκονται με την διάθεση γευμάτων ειδικής διατροφής.

Τα Μαθήματα Μαγειρικής είναι αδειοδοτημένο ΚΔΒΜ1 από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας με ΦΕΚ 2677-Β/9-11-2011 και Αρ. Αδείας 2100469.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

Σημειώσεις προγράμματος | Βεβαίωση παρακολούθησης | Σημειώσεις προγράμματος και έξτρα υλικό ανάγνωσης  

100 πόντοι για κατόχους membership card, 

Εάν κάποιο από τα προγράμματά μας δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά.

Θεματολογία

  1. Χωρίς Γλουτένη

  2. Μενού για Διαβητικούς

  3. Lactose Free

  4. Low Calories / Δίαιτα

  5. Low Cholesterol

  6. Superfoods & Αντιοξειδωτικές τροφές

  7. High Protein

  8. Plant Based/Vegan