Εξειδικεύσεις Μαγειρικής
(+30) 210 9882378

Artisan Pizza

Εξειδικευτείτε στην τέλεια πίτσα σε 5 πολύ σημαντικά μαθήματα!

Artisan Pizza

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ

5 Εργαστηριακές Εφαρμογές

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πρακτική

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

QTL Basic

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

15 ώρες

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Μέχρι 10 άτομα

ΚΟΣΤΟΣ

200 €

Ανακαλύψτε την τέχνη της Πίτσας σε ένα Μικρό Κύκλο Εκπαίδευσης με ενότητες που εστιάζουν στις βασικές τεχνικές και δεξιότητες!

Τα μαθήματα είναι διαδραστικά και στόχο να αποκτήσετε τις θεμελιώδεις γνώσεις στην τέχνη της παρασκευής της πίτσας από τα βασικά υλικά και την τροφογνωσία έως την ζύμη, τις αυθεντικές σάλτσες και το ιδανικό ψήσιμο.

Ανάμεσα στην θεματολογία του κύκλου, καλύπτονται θέματα όπως: τεχνολογία αρτοποιίας, θερμοκρασίες ζύμης, επιλογή υψηλής ποιότητας συστατικών για ισορροπημένη γεύση, πώς να αναγνωρίζετε αν η πίτσα είναι έτοιμη ανάλογα με την υγρασία και το μέγεθος της. Κατάλληλη δοσολογία συστατικών για το τέλειο ζυμάρι, διαχείριση φούρνου και επιλογή κατάλληλου αλεύρου ανάλογα με το είδος της πίτσας.

Απευθύνεται σε φιλόδοξους νέους αρτοποιούς, μάγειρες, ζαχαροπλάστες, ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Σημειώσεις προγράμματος, Βεβαίωση παρακολούθησης, -20% στα δίδακτρα μαθήματος Κοστολογίου, -10% στα δίδακτρα προγράμματος επόμενου μήνα, 100 πόντοι για κατόχους membership card, Συμμετοχή σε συναντήσεις με παραγωγούς

Εάν κάποιο από τα προγράμματά μας δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά.

Δείτε τις διαθέσιμες Εξειδικεύσεις

Θεματολογία

 1. Ζύμη για Pizza - Σάλτσες

  Τεχνικές και μυστικά για την τέλεια ζύμη (προετοιμασία)

  Οι καλύτερες σάλτσες για πίτσα (salsa cruda, sugo, marinara)

 2. Pizza

  Thin, Crispy, American style

   

 3. Focaccia, Panzerotti, Πεινιρλί

  Τεχνικές ζύμης και προζύμι

 4. Calzone, Stromboli, Pepperoni Rolls

  Τεχνικές ζύμης

 5. Piadina

  Τεχνικές ζύμης

 • Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται χρήση υλικότεχνικού εξοπλισμού (σκέυη και συσκευές) καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες που είναι απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).
 • Τα δίδακτρα προκαταβάλλονται με την εγγραφή σας, για την οριστικοποίηση της κράτησής σας.
 • Η θέση ισχύει με την προπληρωμή.
 • Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.
 • Η εταιρεία «Μαθήματα Μαγειρικής – Culinary Center & Cookery Club» διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή.
 • Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
 • Τα «Μαθήματα Μαγειρικής – Culinary Center & Cookery Club» δεν υποχρεούνται να αναπληρώνουν μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club είναι αδειοδοτημένο ΚΔΒΜ1 από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας με ΦΕΚ 2677-Β/9-11-2011 και Αρ. Αδείας 2100469.

Stay in touch