Εξειδικεύσεις Ζαχαροπλαστικής
(+30) 210 9882378

Ζαχαροτεχνική

Εντατικά οι βάσεις της ζαχαροτεχνικής σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Ζαχαροτεχνική

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ

5 Εργαστηριακές Εφαρμογές

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πρακτική

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

QTL Basic

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

25 ώρες

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Μέχρι 8 άτομα

ΚΟΣΤΟΣ

320 €

Απευθύνεται σε λάτρεις και ενθουσιώδεις της ζαχαροτεχνικής που επιθυμούν να ανακαλύψουν αν η ζαχαροτεχνική αποτελεί το επάγγελμα που τους ενδιαφέρει, σε μαθητές ή επαγγελματίες που εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν στη διακόσμηση κέικ και να αναπτύξουν τις δημιουργικές δεξιότητες τους, διακοσμώντας κέικ και τούρτες.

Η κατοχύρωση των προσόντων τους, θα επιτρέψει στους μαθητευόμενους να εξασκήσουν την ζαχαροτεχνική για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους.

Τα μαθήματα είναι διαμορφωμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να σας εκπαιδεύσουν κυρίως πρακτικά, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ιδανικό για εξειδίκευση ζαχαροπλαστών, ή μαθητών ζαχαροπλαστικής, σε λάτρεις και ενθουσιώδεις της ζαχαροτεχνικής, ελεύθερους επαγγελματίες.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Σημειώσεις προγράμματος, Βεβαίωση παρακολούθησης, -10% στα δίδακτρα προγράμματος επόμενου μήνα, 100 πόντοι για κατόχους membership card, Συμμετοχή σε συναντήσεις με παραγωγούς

Εάν κάποιο από τα προγράμματά μας δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά.

Δείτε τις διαθέσιμες Εξειδικεύσεις

Θεματολογία

 1. Τούρτα

  Τεχνικές & Εφαρμογές: Βασική συνταγή mud cake, βουτυρόκρεμα & γεύσεις, μασκάρισμα, επικάλυψη τούρτας με ζαχαρόπαστα

 2. Βασικές Τεχνικές Διακόσμησης

  Τεχνικές: Φιόγκος, Δαντέλα, Ταφτάς, Καπιτονε Τεχνικές: Φιόγκος, Δαντέλα, Ταφτάς, Καπιτονε

  Εφαρμογή: Γαμήλια τούρτα (μοντέλο)

 3. Modelling

  Τεχνικές: Βασικές αρχές μοντελισμού σε φιγούρες 3D. Μαθαίνουμε πώς αποδίδεται η κίνηση και η χάρη | πώς χρωματίζουμε διαφορετικά μέρη

  Εφαρμογή: 3 σχέδια εξάσκησης (ελεφαντάκι, αρκουδάκι, καμηλοπάρδαλη)

 4. Toppers για Μπισκότα

  Τεχνικές: Δημιουργία φιγούρες 2D toppers. Μαθαίνουμε την αποτύπωση επίπεδων σχεδίων για εφαρμογή σε μπισκότα και τούρτες

  Εφαρμογή: 6 σχέδια (baby shower πουλάκια, κουκουβάγια, cupcakes, καρδούλα, παιδικά κουμπάκια, φορμάκι)

 5. Ολοκληρωμένο Σχέδιο Τούρτας με Διακόσμηση

  Τεχνικές: Εξάσκηση όλων των δεξιοτήτων σε μία τούρτα που περιλαμβάνει νέες και παλιές τεχνικές

  Εφαρμογή: Γενέθλια τούρτα (μοντέλο) με θέμα «Μπαλαρίνα»

 • Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται χρήση υλικότεχνικού εξοπλισμού (σκέυη και συσκευές) καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες που είναι απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).
 • Τα δίδακτρα προκαταβάλλονται με την εγγραφή σας, για την οριστικοποίηση της κράτησής σας.
 • Η θέση ισχύει με την προπληρωμή.
 • Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.
 • Η εταιρεία «Μαθήματα Μαγειρικής – Culinary Center & Cookery Club» διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή.
 • Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
 • Τα «Μαθήματα Μαγειρικής – Culinary Center & Cookery Club» δεν υποχρεούνται να αναπληρώνουν μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club είναι αδειοδοτημένο ΚΔΒΜ1 από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας με ΦΕΚ 2677-Β/9-11-2011 και Αρ. Αδείας 2100469.

Stay in touch