Σύγχρονο Γαλακτοπωλείο
Εξειδικευμένο πρόγραμμα που εστιάζει σε εργαζόμενους/επιχειρηματίες αρτοζαχαροπλαστείων και γαλακτοπωλείων

Σύγχρονο Γαλακτοπωλείο

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ

13 Εργαστηριακές Εφαρμογές

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Θεωρητική και Πρακτική με εργαστηριακές εφαρμογές

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

QTL Advanced

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

45 ώρες

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Μέχρι 10 άτομα

ΚΟΣΤΟΣ

650 €

Τα γαλακτοπωλεία αποτελούν τις επιχειρήσεις που αγαπάνε όλοι από παιδιά! Τα προϊόντα τους συνοδεύονται από γλυκές αναμνήσεις και όμορφες σκέψεις, αποτελώντας για πολλές δεκαετίες βασικό γλύκισμα για τις οικογένειες. Ωστόσο, το concept γαλακτοπωλείο έχει επαναλανσαριστεί τα τελευταία χρόνια προσφέροντας ένα πιο σύγχρονο πρόσωπο χωρίς να παραγκωνίζεται η παράδοση και η γραφικότητα των επιχειρήσεων.

Γαλακτοπωλείο είναι το κατάστημα, στο οποίο προσφέρονται γαλακτοκομικά είδη, πίτες ή άλλα παρασκευάσματα, που έχουν βάσει το γάλα ή παράγωγα τούτου (τυρόπιτες, γαλακτομπούρεκο, ρυζόγαλο, κρέμες, πάστες, παγωτά, και τα όμοια) και τα ίδια παρασκευάζονται στο ίδιο το κατάστημα ή σε νομίμως λειτουργούντα εργαστήρια.

Εξειδικευμένο πρόγραμμα που εστιάζει σε εργαζόμενους και επιχειρηματίες γαλακτοπωλείων.

Στόχος του προγράμματος είναι να εμπλουτίσει τις δεξιότητες εργαζομένων και επιχειρηματιών με τις απαραίτητες γνώσεις που απαιτούνται για ένα εργαστήριο γαλακτοπωλείου, να δώσει σύγχρονες ιδέες για νέα προϊόντα βασισμένα στις τεχνικές της ζαχαροπλαστικής, να παρουσιάσει το εύρος των προϊόντων που μπορούν να προσφερθούν και να εξηγήσει τους τρόπους διαφοροποίησης στην αγορά.

Τα Μαθήματα Μαγειρικής είναι αδειοδοτημένο ΚΔΒΜ1 από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας με ΦΕΚ 2677-Β/9-11-2011 και Αρ. Αδείας 2100469.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

Σημειώσεις προγράμματος | Βεβαίωση παρακολούθησης | Σημειώσεις προγράμματος και έξτρα υλικό ανάγνωσης | Συμμετοχή σε συναντήσεις με παραγωγούς

100 πόντοι για κατόχους membership card, 

Εάν κάποιο από τα προγράμματά μας δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά.

Θεματολογία

  1. Κρέμες

  2. Πουτίγκες

  3. Mousse

  4. Κρέμες τύπου Flan

  5. Κρέμα Pot/Πιάτου/Κούπας

  6. Κρέμες τύπου Πανακότα/Ζελέ

  7. Ρυζόγαλα

  8. Κρέμες Mahlebi

  9. Γλυκά γαλακτερά

  10. Ροφήματα γαλακτερά

  11. Κοστολόγιο (Εξ αποστάσεως, e-learning)

  12. Επιχειρηματικότητα στην εστίαση (Εξ αποστάσεως, e-learning)

  13. Ασφάλεια & Υγιεινή (Εξ αποστάσεως, e-learning)