Τα Νέα μας
Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018
Νέοι Κύκλοι Εξειδίκευσης Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής!
Ανακαλύψτε τις νέες Εξειδικεύσεις Μαγειρικής -> Grill & Bbq, Artisan Pizza !
Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018
Ιούνης: Ανακαλύψτε τα μαθήματα Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής & Ζαχαροτεχνικής !
Καλοκαιρινή διάθεση στα ύψη με την ευκαιρία να εμπλουτίσετετις γνώσεις σας και να τις εξασκήσετε σε καλοκαιρινά υπαίθρια τραπέζια μεταξύ φίλων και αγαπημένων προσώπων... τεχνικές που θα σας φανούν χρήσιμες σε κάθε Μαγειρική/ Ζαχαροπλαστική παρασκευή, αλλά και ιδέες που μπορείτε να τις εντάξετε στην επιχείρησή σας !
Κλείστε έγκαιρα την θέση σας στα πιο δημοφιλή μαθήματα του μήνα...
Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018
Μάης: Μήνας ανανέωσης με πληθώρα μαθημάτων Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής & Ζαχαροτεχνικής !
Η ιδανική εποχή για μαθήματα με πλούσια θεματολογία και με την διάθεση να αποκορυφώνετα μετά από έναν δύσκολο χειμώνα! Μήνας γεμάτος τεχνικές προκλήσεις και ευκαιρίες να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να εξειδικεύσετε τις δεξιότητες σας ή να πάρετε ιδέες για το εστιατόριο/ ζαχαροπλαστείο ! Κλείστε έγκαιρα την θέση σας στα πιο δημοφιλή μαθήματα του μήνα...
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018
Νέοι Κύκλοι Εξειδίκευσης Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής!
Ανακαλύψτε τις νέες Εξειδικεύσεις Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής -> Παγωτό, Αρτοποιϊα, Χειροποίητο Burger αλλά και...Ζαχαροτεχνική!
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018
Εκπαιδευτικοί Κύκλοι Ζαχαροπλαστικής!
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΟΥΛΙΟΥ: Εκπαιδευτείτε τώρα στις βασικές τεχνικές Ζαχαροπλαστικής, πιστοποιηθείτε για τις γνώσεις σας και διεκδικήστε μια θέση στην αγορά εργασίας!
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018
Εκπαιδευτικοί Κύκλοι Μαγειρικής!
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΟΥΛΙΟΥ: Εκπαιδευτείτε τώρα στις βασικές τεχνικές Μαγειρικής, πιστοποιήστε τις γνώσεις σας και διεκδικήστε μια θέση στην αγορά εργασίας!
Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018
Μεγάλη Εβδομάδα και νηστεία: τι να επιλέξουμε?
Αν νομίζατε ότι νηστεία σημαίνει νερόβραστα και άνοστα πιάτα τότε μάλλον απατάσθε. Οι προτάσεις μας για την Μεγάλη Εβδομάδα θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε!
Γιατί, όπως και να'χει, ακόμα και η νηστεία θέλει... καλοπέραση.
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018
Απρίλης: Ανακαλύψτε τα μαθήματα Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής & Ζαχαροτεχνικής !
Ο Απρίλιος είναι ο μήνας έμπνευσης για την μαγειρική, καθώς η Άνοιξη έχει κάνει την εμφάνιση της με πληθώρα φρούτων, λαχανικών, αρωμάτων και γεύσεων.
Οι εκπαιδευτές στα Μαθήματα Μαγειρικής δημιούργησαν μία σειρά μαθημάτων βασισμένα στην δική τους δημιουργικότητα και έμπνευση από την εποχή.
Μην χάσετε τα εξειδικευμένα σεμινάρια Απριλίου:
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ SOCIAL MEDIA ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ, ένα απόλυτα πρακτικό σεμινάριο για τους επαγγελματίες της εστίασης το οποίο προσφέρει ιδιαίτερα πρακτικές γνώσεις στα social media για την καλύτερη προώθηση της εικόνας τους και των πωλήσεων τους.
TO MARKETING ΣΤΗ ΕΣΤΙΑΣΗ, το οποίο απευθύνεται σε εργαζόμενους και επιχειρηματίες σε café, bar και εστιατόρια για το πώς μπορεί μία επιχείρηση εστίασης να επιβιώσει, διεκδικώντας παράλληλα ένα σημαντικό μερίδιο στην αγορά στην οποία ανήκει...
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018
Μάρτης: Ανακαλύψτε τα μαθήματα Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής & Ζαχαροτεχνικής !
Ο Μάρτιος θεωρείται ο πρώτος μήνας της Άνοιξης και σηματοδοτεί την αρχή της καρποφορίας της φύσης... Εισέρχεται με αέρα ανανέωσης, με πολλά εποχικά μαθήματα και διάθεσή να μαγειρέψουμε με μυρωδικά και μεγάλη ποικιλία φρέσκων υλικών...
Είναι επίσης ο Μήνας Γαλλικής Γαστρονομίας με το φεστιβάλ Γαλλικών γεύσεων να διεξάγεται σε Ευρωπαϊκά εστιατόρια και σχολές μαγειρικής στις 21 Μαρτίου - μην το χάσετε! Τα Μαθήματα Μαγειρικής γιορτάζουν την Γαλλική Κουζίνα με ένα μοναδικό μάθημα τεχνικών και υπεροχής στις γεύσεις στο GOUT DE FRANCE 2018
Μην χάσετε το σεμινάριο ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ SOCIAL MEDIA ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ένα απόλυτα πρακτικό σεμινάριο για τους επαγγελματίες της εστίασης. Προσφέρει ιδιαίτερα πρακτικές γνώσεις στα social media για την καλύτερη προώθηση της εικόνας τους και των πωλήσεων τους!
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018
Lingua Cuisine Project – Training in digital skills in Greece
Ένα έργο που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ για την ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων, υπό το συντονισμό του Newcastle University της Αγγλίας με τη συμμετοχή έξι ευρωπαϊκών χωρών.
Από την Ελλάδα συμμετέχει η ερευνητική ομάδα DAISSy από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Το έργο υλοποιήθηκε στα Μαθήματα Μαγειρικής!
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018
GOUT DE FRANCE 2018
Η μεγάλη γιορτή της Γαλλικής Κουζίνας στις 21 Μαρτίου!