Ιούλης: Ανακαλύψτε τα μαθήματα Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής!

Ιούλης: Ανακαλύψτε τα μαθήματα Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Δείτε τα 8 αφιερώματα μαγειρικής που μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας

LIBANEZIKO.ZYMI

ΕΠΟΧΙΑΚΑ: Γρήγορα, φρέσκα, ελαφρυά και γεμάτα βιταμίνες πιάτα: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ σε εξαιρετικούς συνδυασμούς οι οποίες μπορούν να επιλεχθούν ως κυρίως γεύμα! Στο SURVIVORS απολαμβάνουμε Κρύα σούπα καρύδας με πολλά αρωματικά στοιχεία που συγκαταλέγουν το πιάτο στις πιο εξωτικές δημιουργίες, το ιδιαίτερα γευστικό coconut chicken rice που αποτελεί μία ονειρεμένη καλοκαιρινή πρόταση, αλλά και την απίθανη coconut mousse του Chef Ανακαλύψτε όλα τα Εποχιακά εδώ.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ: Αυθεντικά πιάτα στο ARABIC ESSENTIALS με την Αbir AlWazzan να μας μυεί στα άδυτα της γνήσιας Λιβανέζικης κουζίνας. Συνεχίζουμε το γευστικό ταξίδι μας στην πολύχρωμη, εξωτική, παραδεισένια Χαβάη με το ΑLOHA Chicken, τρυφερό στήθος κοτόπουλου συνδυασμένο με μια ιδιαίτερη σάλτσα με ανανά και soya. Συνεχίζουμε μαθαίνοντας από τον Chef, μυστικά και tips για να μαγειρέψουμε το διάσημο Bahamian Grab! Ανακαλύψτε όλα τα μαθήματα Διεθνούς Κουζίνας εδώ.

STREED FOOD: Σας φέρνουμε ένα από τα πιο διάσημα burgers της Νοτίου Αμερικής το Western BBQ, το οποίο οφείλει  καθαρά την φήμη του  στην απόλυτα χειροποίητη διαδικασία παραγωγής του… από τις καπνιστές χοιρινές μπριζόλες λαιμού, στα μαριναρισμένα κρεμμύδια και την χειροποίητη bbq που θα δημιουργήσουμε ...Συνεχίζουμε  με τα πιο κλασσικά  STREET NOODLES  σε δημιουργικούς και απίθανους συνδυασμούς με φρέσκα λαχανικά, αυγά, χοιρινό ή γαρίδες, σάλτσες, αρωματικά και μπαχαρικά. Δείτε τα πιο Street Food μαθήματα εδώ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ: Η Ελληνική φύση σέ όλο το μεγαλείο της συνδυασμένη με τους κανόνες παρασκευής πρωινών στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ με τρεις προτάσεις που θα αγαπήσουμε, αλλά και που μπορούμε να εντάξουμε σε ξενοδοχειακές μονάδες, καφετέριες και μικρά εστιατόρια. Στο ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ  ο σεφ παρουσιάζει ένα μενού συνδυάζοντας στοιχεία της παράδοσης αλλά και των σύγχρονων γαλλικών τεχνικών, ενώ στο  ΜΑΝΕΣΤΡΑ, μαγειρεύουμε το κριθαράκι στις πιο νόστιμες εκδοχές του με γεύση θάλασσας και άρωμα καλοκαιριού σε 2 συνταγές...Εσείς θα λείψετε? Ανακαλύψτε όλα τα Παραδοσιακά και Ελληνικά εδώ.

ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ: Βασική τεχνική και συγκριτική γευσιγνωσία στο σεμινάριο SOUS VIDE με Φρέσκο φιλέτο μπακαλιάρου μαγειρεμένο sous vide αλλά και ποσέ...στο POMMES DE TERRES εκπαιδευόμαστε σε διαφορετικούς τρόπους κοπής πατάτας, αλλά και μαγειρέματος για να πετυχαίνουμε ένα άριστο αποτέλεσμα στα πιάτα μας οπως Πατάτες Jacket, Hash Brown και Dauphinoise... Περισσότερα Κλασσικά και Τεχνικά μαθήματα εδώ.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΚΡΕΑΣ: Το μάθημα DO IT LIKE A BUTHER κάνει ότι ακριβώς υπόσχεται: Σας εκπαιδεύει σε τεχνικές ψησίματος καθώς και στις απαραίτητες προετοιμασίες για chops & ribs, χοιρινό και μοσχάρι. Ετοιμάζουμε αρωματικές μαρινάδες, μαθαίνουμε τα μυστικά τους, και δίνουμε άψογη γεύση στα ψητά μας. Ανακαλύψτε όλα τα Μαθήματα με Κρέας εδώ.

ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ & ΨΑΡΙΑ: Σεμινάρια που καταπιάνονται με όλα τα βήματα για το σωστό φιλετάρισμα ψαριών, το καρύκευμα και το μαγείρεμα τους με διαφορετικούς τρόπους όπως το ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΨΑΡΡΑΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΔΕΣΨΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΧΑΡΑ ...'Ολα με ένα σκοπό να σας αποκαλύψουν τα μυστικά των σεφ που  θα μετατρέψουν απλές συνταγές με ψάρια σε αποθέωση. Ανακαλύψτε όλα τα Μαθήματα με Θαλασσινά εδώ

ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ:  Μην χάσετε τις ΠΙΤΕΣ ΑΛΛΟΠΑΡΜΕΝΕΣ  ένα «αλλοπαρμένο» μάθημα γεμάτο όμως με μυστικά και τεχνικές που θα σας μυήσουν στην Ελληνική παραδοσιακή μαγειρική...Ανακαλύψτε όλα τα Μαθήματα Αρτοποιίας εδώ

Κλείστε έγκαιρα την θέση σας στα πιο δημοφιλή μαθήματα μαγειρικής του μήνα για να διασφαλίσετε την κράτηση. Μην διστάσετε να γραφτείτε σε λιστα αναμονής για να μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε μόλις προκύψει διαθέσιμη θέση.

Κάντε την κράτησή σας ηλεκτρονικά ή στο τηλέφωνο 2109882378!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Ανακαλύψτε τα 6 μοναδικά αφιερώματα ζαχαροπλαστικής

876277

ΕΠΟΧΙΑΚΑ: Ξεκινάμε το καλοκαίρι με τις πιο δροσερές λιχουδιές για εκλεπτυσμένους μερακλήδες με το ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΓΩΤΑ, φτιάχνοντας το δικό μας χειροποίητο παραδοσιακό τσουρέκι και έπειτα τα χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε παραδοσιακά παγωτά με γεύση τσουρέκι, χαλβά και εκμέκ...Δημιουργούμε τα αγαπημένα μας Cupcakes στην πιο καλοκαιρινή εκδοχή τους στο ICE CREAM CUPCAKES και υπέροχα ΠΑΓΩΤΟΓΛΥΚΑ όπως Tiramisu με σαβαγιάρ, ιταλικό Dolce de leche με λευκή σοκολάτα και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς και το διάσημο Neapolitan με παγωτό φράουλα, λευκή σοκολάτα, κουβερτούρα και μπισκότα!  Για όσους επιθυμούν πιο ελαφριές γεύσεις σας προτείνουμε ΓΡΑΝΙΤΕΣ-SORBET-FROZEN YOGURT από γρανίτα καρπούζι, sorbet lime και frozen yogurt ροδάκινο καθώς και το FROZEN YOGURT με εξαίσιο ελληνικό γιαούρτι με ανανά, γάλα καρύδας, μάνγκο και lime αλλά και nuts & berries όπου ο pastry chef σας μαθαίνει πως παρασκευάζεται, πώς αρωματίζεται και παίρνει γεύσεις, αλλά και ποιες είναι οι καλύτερες γευστικές προτάσεις!  Ανακαλύψτε περισσότερα μαθήματα για Εποχιακά Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής εδώ.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΚΗΣ: Μοναδική ευκαιρία να εντρυφήσετε σε αυθεντικά ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΑ ΓΛΥΚΑ της παραδοσιακής Αραβικής κουζίνας. Δημιουργούμε: Κashtaliya,Οsmalieh,Ma'amoul...καθώς και ένα εναλλακτικό και στιλάτο μάθημα το ANIMAL PRINT CAKE ROLL,Περισσότερα Τεχνικά μαθήματα Ζαχαροπλαστικής δείτε εδώ.

ΤΑΡΤΕΣ - ΖΥΜΕΣ- ΜΠΙΣΚΟΤΑ:  Μαθαίνουμε τα σωστά βήματα και μυστικά για να δημιουργήσουμε μυρωδάτα μπισκότα, αφράτα κέικ και λαχταριστά ταρτάκια με κρεμέ λεμόνι στο  TUTTO LIMONE ενώ ο Pastry Chef μας έχει έμπνευση και σας ετοιμάζει μια διαφορετική τάρτα, τραγανή, απολαυστική και γεμάτη εκπλήξεις απο πλάκα σοκολάτας pecan και πανακότα βατόμουρου στο CHOCOLATE LURE. Ανακαλύψτε περισσότερα μαθήματα για Τάρτες - Ζύμες - Μπισκότα εδώ.

ΤΟΥΡΤΑ - ΠΑΣΤΑ - ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ: Τρία ονειρεμένα TRIFLES  σε ποτήρια, με τις παγωμένες γεύσεις του καλοκαιριού! Στο GLAZED TORTA χρησιμοποιούμε αφράτο παντεσπάνι, αλλά και βελούδινη γέμιση από σοκολάτα γάλακτος  για να συνθέσουμε την τούρτα μας με μια μοναδική επιφάνεια καθρέπτη, με αγαπημένα χρώματα που θα σας μαγέψουν! Δείτε περισσότερα μαθήματα για Τούρτα - Πάστα - Γλυκίσματα εδώ

CAKES: Strawberry BOMB CAKE με μους λευκής σοκολάτας και φράουλας, Caramel Bomb με σιροπιασμένο κέικ και μους toffee καραμέλα και Gianduja Bomb με επικάλυψη γκανάζ φουντουκιού… Μην το χάσετε! Δείτε περισσότερα Cakes εδώ.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΛΥΚΑ: Για τα παιδάκια μας αλλά και για όσους κρύβουν ένα παιδί μέσα τους, ένα μάθημα που συγκεντρώνει όλη την γλύκα και της πιο «απαγορευμένης» λιχουδιάς...MARSHMELLOWS ΖΕΛΕΔΑΚΙΑ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ενώ στο ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ, 3 αγαπημένες γεύσεις αποτελούν την κλασσική επιλογή σε πάρτυ γενεθλίων, βαφτίσια και εκδηλώσεις ως παιδικό κέρασμα!

Κλείστε έγκαιρα την θέση σας στα πιο δημοφιλή μαθήματα ζαχαροπλαστικής του μήνα

Κάντε την κράτησή σας ηλεκτρονικά ή στο τηλέφωνο 2109882378!

 

Περισσότερες πληροφορίες Πώς να κάνετε κράτηση?

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018