Ιούνης: Ανακαλύψτε τα μαθήματα Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής & Ζαχαροτεχνικής !

Ιούνης: Ανακαλύψτε τα μαθήματα Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής & Ζαχαροτεχνικής !

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Δείτε τα 6 αφιερώματα μαγειρικής που μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας

tacotime

ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ:  Εστιάζουμε σε ξεχωριστές, καλοκαιρινές γεύσεις όπως το σεμινάριο POLYNESIAN FEST με εξωτικές γεύσεις, πολλά αρωματικά στοιχεία, φρούτα, φινετσάτες σούπες, κοτόπουλο και ψάρι και τρεις μοναδικές σάλτσες που θα σας ταξιδέψουν στα 1000 νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού...ή το ΠΑΕΛΙΑ το πιο αρωματικό πιάτο του καλοκαιριού σε μία συνταγή-τεχνική απόλυτα παραδοσιακή και αυθεντική. Ανακαλύψτε όλα τα μαθήματα Διεθνούς Κουζίνας εδώ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ:  Στο μάθημα ΣΑΡΔΕΛΕΣ  ο σεφ σας μαθαίνει  από το πως  φιλετάρονται, πώς μαρινάρονται, πώς γεμίζονται και ψήνονται, με τι μαρινάδες ταιριάζουν και τι σάλτσες τις συνοδεύουν, ώστε να πάρουμε στο μάξιμουμ την γεύση αυτού του μοναδικού ψαριού....ενώ το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΌ θα σας κάνει να αγαπήσετε κάθε γωνιά της ώρας μας. Ανάμεσα στις προτάσεις μας ο παραδοσιακός καγιανάς με σίγκλινο Μάνης, οι χάχλες Λέσβου με αυγά και σάλτσα τομάτας, αλλά και το  ριζόγαλο με βουβαλίσιο γάλα Κερκίνης, κρόκο Κοζάνης και μαστίχα Χίου! Ανακαλύψτε όλα τα Παραδοσιακά και Ελληνικά εδώ.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΚΡΕΑΣ:  Μαθήματα τόσο νόστιμα όσο και τεχνικά. ΓΕΜΙΣΤΑ ΚΡΕΑΤΑ με αμέτρητους συνδυασμύς που μπορούν να χαρίσουν γεύσεις και αρώματα πραγματικής μαγειρικής τέχνης και CHICKEN FAMOUS, γεμιστά και τα δύο και με διαφορετικές παρασκευές στην μαγειρική!  Ανακαλύψτε όλα τα Μαθήματα με Κρέας εδώ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΜΕΝΟΥ: Ξεκινάμε με ένα μάθημα ωδή στο πιο εξωτικό φρούτο: COCONUT, στο οποίο σεφ μας δημιουργεί  χοιρινό με μελιτζάνες και γάλα καρύδας ενώ στο  απόλυτο μάθημα μαγειρικής του Ιουνίου τα φρούτα του καλοκαιριού μπαίνουν στην κατσαρόλα μας. Απολαύστε το ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ και εκπαιδευτείτε σε δημιουργικά πιάτα! Ανακαλύψτε όλα τα  Δημιουργικά Μενού  εδώ.

ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ Δύο Ιταλικά φρέσκα ζυμαρικά που συναγωνίζονται σε νοστιμιά στο  PASTA FRESCΑ… Raviolis και  Tortellini! Ετοιμάζουμε SALTIMBOCCA & PICCATA, 2 κλασσικές συνταγές με ιδιαίτερα τεχνικά στοιχεία όπου μαθαίνουμε πώς μπορούμε να φτιάξουμε παραδοσιακές νοστιμιές της Ιταλίας που βασίζονται σε μαρινάρισμα νερού με φασκόμηλο.Περισσότερα Κλασσικά και Τεχνικά μαθήματα εδώ.

ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ:  Ταξιδεύουμε στο Αιγαίο με πίτες από Μύκονο και Κίμωλο στο ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ-1 έως την Κάρπαθο και την Μυτιλήνη στο ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ-2. Εσεείς θα λείψετε? Ανακαλύψτε όλα τα Μαθήματα Αρτοποιίας εδώ

Κλείστε έγκαιρα την θέση σας στα πιο δημοφιλή μαθήματα μαγειρικής του μήνα για να διασφαλίσετε την κράτηση. Μην διστάσετε να γραφτείτε σε λιστα αναμονής για να μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε μόλις προκύψει διαθέσιμη θέση.

Κάντε την κράτησή σας εγκαίρως ηλεκτρονικά ή στο τηλέφωνο 2109882378!

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Ανακαλύψτε τα 5 μοναδικά αφιερώματα ζαχαροπλαστικής

postredenavidad

ΕΠΟΧΙΑΚΑ: Καλοκαιρινές γεύσεις στο SUMMER SHOWER: θα φτιάξουμε mousse παπάγια και lime mousseline, πανακότα καρύδας και μικρά σπογγώδη κέικ καστανής ζάχαρης, ενώ θα γαρνίρουμε με αφρό παπάγιας... ενώ όταν τα cocktails συναντούν την τέχνη της ζαχαροπλαστικής, το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό και έχουμε το FANTASTIK MOJITO.Στο SUMMER CREMES μαθαίνουμε όλες τις τεχνικές κρέμας για να καταλήξουμε σε ένα υπέροχο, δροσερό αποτέλεσμα, με καλοκαιρινή γέυση!  Ανακαλύψτε περισσότερα μαθήματα για Εποχιακά Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής εδώ.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΚΗΣ: στο πιο αγαπημένο ντελικάτο γλύκισμα τα MACARONS

CAKES: Εντυπωσιακή εμφάνιση και τέλεια γεύση στο RED VELVET CAKE με την αφράτη,η σχεδόν άγλυκη γέμισή του με κρέμα τυριού και 3 ΥΓΡΑ ΚΕΙΚ: κλασσικό moist cake με σοκολάτα γάλακτος, ένα πιο φρουτώδες με γλάσο πορτοκαλιού, αλλά  και το εντυπωσιακό με bitter καραμέλα...

ΤΟΥΡΤΑ - ΠΑΣΤΑ - ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ: Τι γίνεται οταν η Γαλλική κουλτούρα συναντά την Ιταλική? Εξασκούμαστε τόσο σε τεχνικές ζύμης σου και όσο και σε τεχνικές artisanal παγωτού για το τελικό αποτέλεσμα που τα <<σπάει>> στο PARIS BREASTΜΕ ΠΑΓΩΤΟ....ενώ στο COCKTAILS IN DESSERTS  παρασκευάζουμε τρία μοναδικά cocktails στις πιο γλυκιές εκδοχές τους: Pina Colada (mousse σοκολάτας, mousse ανανά,  μπισκουί, ganache καρύδας), Margarita (semifreddo lime με τεκίλα) και B52 (mousse café-σοκολάτας γάλακτος, topping ιταλικής μαρέγκας φλαμπαρισμένη με Gran Marnier)...Δείτε περισσότερα μαθήματα για Τούρτα - Πάστα - Γλυκίσματα εδώ

Κλείστε έγκαιρα την θέση σας στα πιο δημοφιλή μαθήματα ζαχαροπλαστικής του μήνα

Κάντε την κράτησή σας εγκαίρως ηλεκτρονικά ή στο τηλέφωνο 2109882378!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ ΖΑΧΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗΣ

4 Μαθήματα Ζαχαροτεχνικής & Μοντελισμού που θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις σας και θα εξασκήσουν τις δεξιότητες σας!

ballerine

BALLERINE DANCE CAKE  Ονειρική τούρτα, για βαφτίσεις και γενέθλια που εντυπωσιάζει με τις λεπτομέρειες της! Ζωντανεύουμε την σύνθεση μας φτιάχνοντας την μπαλαρίνα, τα πούεντ ,τα λουλούδια...

TOPPERS BABY CUTE  Σε ένα πολύ δημιουργικό μάθημα, ετοιμαζόμαστε για τις βαφτίσεις με 6 γλυκά, επιτυχημέν σχέδια toppers  για baby shower και πρώτα γενέθλια!  

WONDERFUL WEDDING CAKE  Εξαιρετικό μάθημα  Γαμήλιας τούρτας, με διακριτική φινέτσα και ομορφιά που απαιτεί προηγούμενη εμπειρία στην ζαχαρόπαστα 

Κλείστε έγκαιρα την θέση σας στα πιο δημοφιλή μαθήματα ζαχαροτεχνικής του μήνα

 

Περισσότερες πληροφορίες Πώς να κάνετε κράτηση?

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018