Summer Cooking & Pastry Bootcamps 2018

Summer Cooking & Pastry Bootcamps 2018

Καλοκαίρι… περίοδος ελαφράς χαλάρωσης στο συνήθως επιβαρυμένο πρόγραμμά σας, αλλά και σημαντική περίοδος για να αρπάξετε ευκαιρίες. Σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον, που δεν είχατε χρόνο να τις πάρετε κάτω απο την πίεση των προηγούμενων μηνών.

Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε και να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας, τι επιθυμείτε να επιτύχετε ή τι παραπάνω πρέπει να κάνετε για να επιταχύνετε την επιτυχία σας.

Σας περνά απο το μυαλό οτι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον καλοκαιρινό σας χρόνο κάνοντας πράξη ό,τι δεν έχετε την ευκαιρία να κάνετε το χειμώνα, και σε προνομιακές τιμές;

Επενδύστε τώρα για έναν πιο ποιοτικό χειμώνα!

Με τα ευέλικτα & εντατικά εκπαιδευτικά προγράμματα του Ιουλίου σας δίνεται η δυνατότητα:

να επενδύσετε σε ουσιώδη γνώση και να χτίσετε το βιογραφικό σας
να αποκτήσετε Βεβαίωση από την WACS
να αποκτήσετε Πιστοποίηση Επαγγέλματος κατα ΕΣΥΔ της ACTA,
και συνεπώς να συμμετάσχετε δυναμικά στο δίκτυο επαγγελματιών της εστίασης

Γιατί να το αναβάλλετε για όταν θα μπείτε στη ρουτίνα του χειμώνα και να μην ξεκινήσετε τώρα, επωφελούμενοι και των μεγάλων προνομιακών τιμών του Ιουλίου!

TKMMMMM

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ (πλήρες πρόγραμμα επιμόρφωσης 12 πρακτικών μαθημάτων)

Ο Ολοκληρωμένος κύκλος μαγειρικής τέχνης σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διαπρέψετε στην κουζίνα.Ο Ολοκληρωμένος κύκλος μαγειρικής τέχνης σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διαπρέψετε στην κουζίνα.

12 Μαθήματα εντατικής πρακτικής εξάσκησης, ολιγομελή τμήματα (μέχρι 8 άτομα) και εξατομικευμένη υποστήριξη από τους Chef.

Στόχος μας είναι πολύ γρήγορα να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην μαγειρική τέχνη, στον τρόπο παρουσίασης και στην ορολογία με σκοπό την άμεση εργασιακή αποκατάσταση. 

ΤΜΗΜΑ ΙΟΥΛΙΟΥ:  02.07 - 19.07  |  18:00 -  21:00

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


ΤΑΧΥΡΥΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ (ταχύρυθμο πρόγραμμα βασικής επιμόρφωσης 8 πρακτικών μαθημάτων)

Μάθετε τις απαραίτητες τεχνικές ενός Chef σε 8 απόλυτα πρακτικά μαθήματα ολιγομελών τμημάτων!Μάθετε τις απαραίτητες τεχνικές ενός Chef σε 8 απόλυτα πρακτικά μαθήματα ολιγομελών τμημάτων!

Τα μαθήματα εφαρμόζουν την επαγγελματική μεθοδολογία σε μαθήματα απόλυτης πρακτικής εξάσκησης που θα απογειώσουν τις μαγειρικές σας δεξιότητες.

Οι εξειδικευμένοι και εξαιρετικά καταρτισμένοι Chef μας θα σας εκπαιδεύσουν τεχνικά για να μπορείτε άμεσα να αποδίδετε με επαγγελματισμό. 

ΤΜΗΜΑ ΙΟΥΛΙΟΥ: 02.07 -  18.07  |  18:00 -  21:00

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


 OKZ OFFER CUT

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ (πλήρες πρόγραμμα θεμελιώδους επιμόρφωσης 12 πρακτικών μαθημάτων)

Ο Ολοκληρωμένος κύκλος ζαχαροπλαστικής τέχνης σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διαπρέψετε στο χώρο της ζαχαροπλαστικής.

12 Μαθήματα εντατικής πρακτικής εξάσκησης, ολιγομελή τμήματα (μέχρι 8 άτομα) και εξατομικευμένη υποστήριξη από τους Pastry Chef.

Στόχος μας είναι πολύ γρήγορα να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην ζαχαροπλαστική τέχνη, στον τρόπο παρουσίασης και στην ορολογία με σκοπό την άμεση εργασιακή αποκατάσταση

 ΤΜΗΜΑ ΙΟΥΛΙΟΥ:  02.07 - 19.07   |  18:00 -  21:00

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018