Ανάβουμε τις Φλόγες της Καινοτομίας!

Ανάβουμε τις Φλόγες της Καινοτομίας!

Η Σπίθα της Καινοτομίας ξεκινάει στα Μαθήματα Μαγειρικής με τη Thermogatz - την κορυφαία εταιρεία εστιών και φούρνων υγραερίου στην αγορά!

Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη νέα μας συνεργασία που ξεκίνησε πολύ "φλογερά" με την Thermogatz. Η σχολή μας αναζήτησε παράγοντες που συνδυάζουν την αποδοτικότητα με την ποιότητα, ενώ παράλληλα χρειαζόταν εξαιρετικές επιδόσεις για τους επαγγελματίες μας στον κλάδο της μαγειρικής/ζαχαροπλαστικής. Η ακρίβεια, αξιοπιστία και ευελιξία αποτέλεσαν βασικές μας προδιαγραφές για όλες τις μαγειρικές διαδικασίες που ακολουθούμε στην σχολή. Oι εστίες και οι φούρνοι υγραερίου της Thermogatz είναι σχεδιασμένοι για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας, καθώς η τεχνολογία, η αισθητική και οι εξειδικευμένες λειτουργίες, μας επιτρέπουν να μαγειρεύουμε με ακρίβεια και ευκολία, εξασφαλίζοντας τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Επιπλέον, κάθε κουζίνα μας απέκτησε τον δικό της διαφορετικό χαρακτήρα για να φιλοξενήσει κάθε ανάγκη στην σχολή, όπως εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, βιντεοσκοπήσεις, ενοικιάσεις κουζίνας και φωτογραφίσεις.

Είμαστε υπερήφανοι λοιπόν για τη συνεργασία μας με αυτόν τον κορυφαίο προμηθευτή, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους μαθητές μας την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση με τη χρήση των καλύτερων συσκευών.

Μην χάσετε την ευκαιρία να διευρύνετε τις γαστρονομικές δυνατότητες σας στις αναβαθμισμένες μας κουζίνες! Ανακάλυψε «περισσότερα απ’ ότι ζητάς».

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες και να σας παρουσιάσουμε αυτές τις εκπληκτικές συσκευές.

Μείνετε συντονισμένοι!

#thermogatz #mathimatamageirikis

Τρίτη, 23 Μαΐου 2023