Πρωταγωνιστές στη Γεύση!

Πρωταγωνιστές στη Γεύση!

Πρωταγωνιστές στη Γεύση: Τα «Μαθήματα Μαγειρικής» και η αγορά κρεάτων «Σπύρος Σουβατζόγλου» αναδεικνύουν την ποιότητα στη γαστρονομική εκπαίδευση!

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη νέα συνεργασία, η οποία έρχεται να σφραγίσει τη δέσμευσή μας για ποιότητα, εξειδίκευση και ανανέωση στον τομέα της μαγειρικής τέχνης. Στόχος της συνεργασίας είναι να εξασφαλίσουμε στους μαθητές μας πρόσβαση στα πιο φρέσκα και ποιοτικά κρέατα της αγοράς, αποτυπώνοντας το δεσμό μας για αξιοπρέπεια και ποιότητα σε κάθε γεύμα που ετοιμάζουμε. Επιπλέον, η συνεργασία μας με την "Αγορά Κρεάτων Σπύρος Σουβατζόγλου" θα επιτρέψει στους μαθητές μας να γνωρίσουν από κοντά τη διαδικασία επιλογής και επεξεργασίας των κρεάτων, μέσα από ειδικά σεμινάρια και εργαστήρια.

Στη σχολή μας, η εκπαίδευση δεν περιορίζεται μόνο στη θεωρία, αλλά επεκτείνεται στην πρακτική εφαρμογή, την εμπειρία και την αγάπη για την τέχνη της μαγειρικής. Σε αυτό το πλαίσιο, η συνεργασία μας με την "Αγορά Κρεάτων Σπύρος Σουβατζόγλου" είναι ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, ενισχύοντας την αποστολή μας να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία.

Ανυπομονούμε να δούμε τα αποτελέσματα αυτής της νέας συνεργασίας και να προωθήσουμε την τέχνη της μαγειρικής σε νέα, ανέγγιχτα ύψη.

#agorakreaton #mathimatamageirikis

Τρίτη, 23 Μαΐου 2023