Μάης: Μήνας ανανέωσης με πληθώρα μαθημάτων Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής & Ζαχαροτεχνικής !

Μάης: Μήνας ανανέωσης με πληθώρα μαθημάτων Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής & Ζαχαροτεχνικής !

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Δείτε τα 8 αφιερώματα μαγειρικής που μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας

Gallikesτartes

ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ:  Εξωτικό ενδιαφέρον με συνδυασμούς  διαφόρων πολιτιστικών επιρροών στο CUBAN CAFÉ και ένα γαστρονομικό ταξίδι στην χωρά του Λιβάνου με το ΓΝΗΣΙΟ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΟ ΜΕΝΟΥ από την Abir Al Wassan, μιας αυθεντικής Λιβανέζας Chef. Αν πάλι βρίσκεστε γευστικά από την άλλη πλευρά της υφηλίου, δοκιμάστε ασιατικές γεύσεις στο KOREAN SUPREMACY και απολαύστε την εμπειρία ενός μοναδικού μαθήματος που θα σας ταξιδέψει στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου  με το JAPANESE MENU. Ανακαλύψτε όλα τα μαθήματα Διεθνούς Κουζίνας εδώ.

STREED FOOD: Μερικές από τις πιο δημοφιλείς προτάσεις παγκοσμίως σε φαγητά του δρόμου! Ο Chef μας εμπνευσμένος από τον διάσημο Chef Daniel Boulud δημιουργεί ένα μοναδικό burger που φέρει τα δικά του αστέρια Michelin και σίγουρα δεν κατατάσσεται στα street food, αλλά στα “haute gastronomie” πιάτα με το DANIEL BOULUD BURGER, ενώ με το  PANZEROTTI ,κλασσικό Ναπολιτάνικο φαγητό- ορόσημο, μεταφερόμαστε στην Ιταλική Κουζίνα! Δείτε τα πιο Street Food μαθήματα εδώ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ:  Αγαπημένες γεύσεις με  μυστικά για ΓΕΜΙΣΤΑ , «ορφανά»  ή «παντρεμένα» σε ένα γευστικό αποτέλεσμα που συναρπάζει! Στο μάθημα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ δύο εξαιρετικές ιδέες που εντάσσονται αρμονικά σε ένα μενού δημιουργικής κουζίνας με τους τραγανούς λουκουμάδες μπακαλιάρου σε σως από πετιμέζι να αποτελούν ένα πολύ νόστιμο ορεκτικό, αλλά και το μοσχαρίσιο κότσι με τραχανά και τριμμένη μυζήθρα να απογειώνει τις γεύσεις. Ανακαλύψτε όλα τα Παραδοσιακά και Ελληνικά εδώ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΜΕΝΟΥ:  COFFEE ADICTION με  Δύο Chef, Ένα Υλικό σε Ένα Μενού εθιστικό  βασισμένο εξολοκλήρου στην μοναδική αυτή σχέση που δημιουργεί ο Καφές: από την φινετσάτη σαλάτα με ανάμεικτες πρασινάδες, μέντα, ξηρά φρούτα και βινεγκρέτ αρωματικού καφέ στο εξαιρετικών γεύσεων καρέ αρνιού σε σάλτσα καφέ-σοκολάτας...ενώ στο  FROM FRANCE TO ITALY μία δημιουργική πρόταση με Γαλλικές και Ιταλικές επιρροές που στόχο έχει να εμπλουτίσει τις γνώσεις και να προσφέρει ιδέες για εξαιρετικά μενού.Ανακαλύψτε όλα τα  Δημιουργικά Μενού  εδώ.

ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ : Η αποθέωση των κόκκινων σαλτσών σε ένα τεχνικό μάθημα δυναμίτης...RED HOT SICILIANA με αυθεντική caponata,  μια απολαυστική Siciliana και την πιο πικάντικη amarticciana, ιδανικό για όσους ασχολούνται με την Ιταλική Κουζίνα! Περισσότερα Κλασσικά και Τεχνικά μαθήματα εδώ.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΚΡΕΑΣ:  Στο μάθημα LA BOCA ARGENTINA GRILL ταξιδεύουμε στην Λατινική Αμερική και μαθαίνουμε όλη την διαδικασία: πως μαρινάρεται το κοτόπουλο La Boca, πώς πουδράρεται και ψήνεται στο γκριλ για να συνοδευτεί με ψητές baby πατάτες, καθώς και την αυθεντική αργεντίνικη σως chimichurri. Ανακαλύψτε όλα τα Μαθήματα με Κρέας εδώ.

ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ & ΨΑΡΙΑ: Δύο τεχνικές συνταγές στο GOURMET FISH  όπου μελετάμε τους σύγχρονους συνδυασμούς υλικών σε συνδυασμό με τα ψάρια για να δημιουργήσουμε εξαιρετικά πιάτα δημιουργικής κουζίνας: Ετοιμάζουμε λαυράκι σε σάλτσα μαραθόριζας με ελαιόλαδο και βανίλια αλλά και πέστροφα σε κρούστα από μέλι και σουσάμι..ενώ στο ΣΟΛΟΜΟ GRAVLAX εξασκούμαστε στο σωστή τεχνική του μαριναρίσματος του σολομού και μαγειρεύουμε ένα εξαιρετικό νορβηγικό ορεκτικό! Ανακαλύψτε όλα τα Μαθήματα με Θαλασσινά εδώ

ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ:  Μην χάσετε τις ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΤΑΡΤΕΣ όπου ετοιμάζουμε την πιο γνωστή Quiche Lauraine όπως παραδοσιακά ετοιμάζεται στην Γαλλία, την Τarte flambee με μπέικον, crème fraich, γλυκά κρεμμύδια που χαρίζουν όλη την γεύση τους, αλλά και την μυρωδάτη τάρτα τομάτας με μυρωδικά Προβηγκίας...Ο Chef Νίκος Κατσαριώτης μας μυεί στα μυστικά της αρτοποιίας, ζυμώνοντας ηπειρώτικη ΖΥΜΑΡΟΠΙΤΑ  την λεπτή, φινετσάτη τραγανή Ροδίτικη Λαδόπιτα και τέλος την περίφημη Σφακιανή πίτα, γλυκιά και πεντανόστιμη με θυμαρίσιο μέλι.Ανακαλύψτε όλα τα Μαθήματα Αρτοποιίας εδώ

 Κλείστε έγκαιρα την θέση σας στα πιο δημοφιλή μαθήματα μαγειρικής του μήνα για να διασφαλίσετε την κράτηση. Μην διστάσετε να γραφτείτε σε λιστα αναμονής για να μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε μόλις προκύψει διαθέσιμη θέση.

Κάντε την κράτησή σας εγκαίρως ηλεκτρονικά ή στο τηλέφωνο 2109882378!

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Ανακαλύψτε τα 6 μοναδικά αφιερώματα ζαχαροπλαστικής

icecream

ΕΠΟΧΙΑΚΑ: Στα ΕΞΩΤΙΚΑ ΠΑΓΩΤΑ δροσερές γεύσεις με βάσεις μοναδικών φρούτων και νότες από μυρωδικά φυτά χαρίζουν ένα υπέροχο παγωμένο αποτέλεσμα που μας ταξιδεύουν από Ταυλάνδη σε Αφρική έως και Καραϊβική. Παρασκευάζουμε ΠΑΓΩΤΟ ΣΕΡΑΝΟ με διπλή στρώση παγωμένης σοκολάτας, βάση αφράτου brownies, χειροποίητη σαντιγί και ροζέδες σοκολάτας gianduja.  Ανακαλύψτε περισσότερα μαθήματα για Εποχιακά Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής εδώ.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΚΗΣ: Δημιουργία πολυστρωματική...  το CHOCOLATE PYRAMID από τον παγκόσμιου ζαχαροπλάστη 2017 Jean Thomas Schneider, με σύνθετες υφές και γεύσεις, αλλά και υψηλές απαιτήσεις στην εκτέλεση των τεχνικών.  Εμπνευσμένο από τον σοκολατοποιό Emmanuel Hamon, το TERRA AFRICA διαθέτει την μαγιά ενός εξαιρετικού επιδορπίου με μοναδικές τεχνικές γνώσεις όπoυ για την άρτια εκτέλεση του απαιτείται biscuit σοκολάτας στην βάση του, mousse μαύρης σοκολάτας Casa Luker, crémeux βανίλιας Μαδαγασκάρης, crémeux μάνγκο και βανίλιας και τραγανό croustillant feuilletine! Περισσότερα Τεχνικά μαθήματα Ζαχαροπλαστικής δείτε εδώ.

ΤΑΡΤΕΣ - ΖΥΜΕΣ- ΜΠΙΣΚΟΤΑ:  Ο Pastry Chef δημιουργεί μία εξαιρετική ΤΑRΤΑ LIME & BERRIES η οποία δίνει ένα σύγχρονο twist στην κλασσική βουτυρένια γεύση της ζύμης, εκτελώντας τεχνικές του lime curd και συνδυάζοντας το με φρέσκα μούρα, ενώ στο TARTA APPLE CRUMBLE  ένα άκρως τεχνικό μάθημα δημιουργούμε την πιο αρωματική μηλόπιτα που έχετε ποτέ δοκιμάσει όπως την φτιάχνουν στο διάσημο brasserie Dudok στο Rotterdam. Ανακαλύψτε περισσότερα μαθήματα για Τάρτες - Ζύμες - Μπισκότα εδώ.

ΤΟΥΡΤΑ - ΠΑΣΤΑ - ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ: Τρία ονειρεμένα TRIFLES  σε ποτήρια, με τις παγωμένες γεύσεις του καλοκαιριού!  Απογειώνουμε τις γνώσεις μας δημιουργώντας  αφράτο και ομοιόμορφα καλοψημένο παντεσπάνι σοκολάτας με τριμμένο μπισκότο στο ΤΟΥΡΤΑ BISCOTTINO ένα υπέροχο γλυκό με 3 τεχνικές και απίστευτη γεύση! Δείτε περισσότερα μαθήματα για Τούρτα - Πάστα - Γλυκίσματα εδώ

CAKES: Τί κυριαρχεί στις βιτρίνες των περισσότερων ζαχαροπλαστείων? Η τεχνική του χρωματιστού καθρέφτη στα γλάσα που ομοιόμορφα αγκαλιάζουν τις τούρτες! Στο μάθημα GLAZED CAKES ανακαλύπτουμε την τεχνική και χρωματίζουμε αναλόγως...Δείτε περισσότερα Cakes εδώ.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΛΥΚΑ: Για τα παιδάκια μας αλλά και για όσους κρύβουν ένα παιδί μέσα τους, ένα μάθημα που συγκεντρώνει όλη την γλύκα και της πιο «απαγορευμένης» λιχουδιάς...MARSHMELLOWS ΖΕΛΕΔΑΚΙΑ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ.

Κλείστε έγκαιρα την θέση σας στα πιο δημοφιλή μαθήματα ζαχαροπλαστικής του μήνα

Κάντε την κράτησή σας εγκαίρως ηλεκτρονικά ή στο τηλέφωνο 2109882378!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ ΖΑΧΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗΣ

 7 Μαθήματα Ζαχαροτεχνικής & Μοντελισμού που θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις σας και θα εξασκήσουν τις δεξιότητες σας 

 

MyPrincess

ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΡΤΑΣ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ: Ένα πολύ σημαντικό μάθημα για αρχάριους με τις βασικές τεχνικές που απαιτούνται, διακοσμώντας μία τούρτα μοντέλο από το μηδέν με ζαχαρόπαστα. Από το άνοιγμα του φύλλου, στον χρωματισμό  και την δημιουργία των βασικών σχεδίων.

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑΣ: Εκπαιδευόμαστε τόσο στην υπέροχη, αφράτη, ελαφριά βουτυρόκρεμα για να διακοσμήσουμε τα γλυκά, στον χρωματισμό και την συνταγή που θα προσφέρει σταθερότητα στην χρήση του, αλλά και στις τεχνικές για την χρήση κορνέ σε σακούλα με τις ανάλογες μύτες που δίνουν τα διαφορετικά λουλούδια, πριν την εφαρμογή στο κέικ.

SUPERHEROES- ΜΠΙΣΚΟΤΑ: Οι Avengers και η Justice League (Marvel και DC Comics) για πρώτη φορά όλοι μαζί, σε ένα πολύ δημιουργικό μάθημα για μικρά αγόρια, με στόχο  να τελειοποιήσουμε τις τεχνικές σε σχέδια τα οποία απαιτούν επιμονή και δεξιότητα για να χαρίσουν ένα άψογο αποτέλεσμα.

Α PARIS- MΠΙΣΚΟΤA: Εξαιρετικό μάθημα που απαιτεί προηγούμενη εμπειρία στην ζαχαρόπαστα με υπέροχα γαλλικά σχέδια για μικρές κυρίες όλων των ηλικιών!

CATS IN LOVE by Carlos Lischetti (φιγούρα): Ένα μοναδικό σχέδιο του διάσημου ζαχαροτέχνη Carlos Lischetti, το οποίο έχει στόχο να εξασκήσουμε τις λεπτές δεξιότητες μας στην δημιουργία κίνησης και χάρης σε φιγούρες, με πολλά στάδια προετοιμασίας πριν την συνολική σύνθεση.

MINION ΤΟΥΡΤΑ: Μια διώροφη τούρτα εμπνευσμένη από την ταινία «Εγώ, ο Απαισιότατος», με τα αγαπημένα Minions και τον Gru σε μία πολύ ιδιαίτερη απεικόνιση...

MY PRINCESS ΤΟΥΡΤΑ: Iδανική για μικρές πριγκίπισσες, με διακριτική φινέτσα και παστέλ αποχρώσεις που μας ταξιδεύει σε παραμυθένιους κόσμους (σχέδιο της Arte da Ka). 

Κλείστε έγκαιρα την θέση σας στα πιο δημοφιλή μαθήματα ζαχαροτεχνικής του μήνα

 

Περισσότερες πληροφορίες Πώς να κάνετε κράτηση?

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018