Απρίλης: Ανακαλύψτε τα μαθήματα Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής & Ζαχαροτεχνικής !

Απρίλης: Ανακαλύψτε τα μαθήματα Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής & Ζαχαροτεχνικής !

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Δείτε τα 7 αφιερώματα μαγειρικής που μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας

Burritos kai Quesadillas

ΕΠΟΧΙΑΚΑ: Μαθήματα με ποικιλία που δίνουν τις καλύτερες συνταγές για την Μεγάλη Εβδομάδα και όχι μόνο!  Εκπαιδευτείτε σε τεχνικές στο ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ, μάθετε όλα τα μυστικά για  ΨΑΡΙΑ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ, ώστε  να μην στεγνώσει η σάρκα τους ή να κολλήσει η πέτσα και ταξιδέψτε μαζί μας από την Πειραϊκή έως τα τσιπουράδικα του Βόλου με λαχταριστούς ΤΣΙΠΟΥΡΟΜΕΖΕΔΕΣ, Ανακαλύψτε όλα τα Εποχιακά εδώ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ:  Στο μάθημα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ  μαγειρεύουμε παρασκευές που ξεχειλίζουν νησιωτικά αρώματα και μοναδικές γεύσεις... Στο μάθημα ΠΙΛΑΦΙΑ εκπαιδευόμαστε τόσο στο Κρητικό όσο και στο Ικαριώτικο πιλάφι και τελειοποιούμε μαζί τις γεύσεις τους, ενώ στο ΟΣΠΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ η μαγεία στην γεύση είναι δεδομένη, η απάντηση όμως κρύβεται στην χημεία της φυτικών πρωτεϊνών που συνδυάζονται με αυτές των ζωικών και ο συνδυασμός είναι εκρηκτικός! 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΚΡΕΑΣ:  Μαθήματα τόσο νόστιμα όσο και τεχνικά. ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ GOURMET  όπου ανακαλύπτουμε πώς φτιάχνουμε χειροποίητα λουκάνικα με κυνήγι, με τις ανάλογες μαρινάδες και μυρωδικάΣτο ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ εξασκούμαστε στο φιλετάρισμα, στο δέσιμο, στο σωτάρισμα σε τηγάνι και στο φλαμπάρισμα αυτού του εκλεκτής ποιότητας  κρέατος. Ανακαλύψτε όλα τα Μαθήματα με Κρέας εδώ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΜΕΝΟΥ: Ένα μάθημα ωδή στο πιο όμορφο φρούτο που μπήκε στην κουζίνα μας με δύο σεφ να μαγειρεύουν με ένα κοινό συστατικό ένα μενού αφάνταστα μοναδικό ... ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ. Ανακαλύψτε όλα τα  Δημιουργικά Μενού  εδώ.

STREED FOOD : Οι πιο νόστιμες επιλογές για χειροποίητα Streets μέσα απο γαστρονομικά ταξίδια σέ όλα τα μέρη του κόσμου: THE CARRIBEANS με αρώματα τροπικών νήσων υπόσχεται να σας συνεπάρει γευστικά, Στο ΚΑΙSEKI  ετοιμάζουμε σούπα Kasu-jiru με daikon, σαλάτα chikuzenni με κοτόπουλο, μανιτάρια shitake, και tsukune yakitori (ιαπωνικά κεφτεδάκια). Δείτε τα πιο Street Food μαθήματα εδώ.

ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ Δύο Ιταλικά φρέσκα ζυμαρικά που συναγωνίζονται σε νοστιμιά στο  PASTA FRESCΑ… Raviolis και  Tortellini! Ετοιμάζουμε δύο διαφορετικές γεμίσεις, με ραγού κρέατος και αρωματικό μείγμα τυριών με φρέσκα μυρωδικά και σερβίρουμε με παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι..Περισσότερα Κλασσικά και Τεχνικά μαθήματα εδώ.

ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ:  Μην χάσετε το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΨΩΜΙ όπου εκπαιδευόμαστε στις βασικές αρχές αρτοποίησης! Στο ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ  ανακαλύπτουμε συνταγές που θα αγαπήσουν οι μικροί μας φίλοι, μαγειρεμένες με τις καλύτερες τεχνικές και τα φρεσκότερα υλικά...σε μικρές γρήγορες μπουκιές εκπαιδευόμαστε σε ανθοτυροκεφτέδες με δυόσμο, ζαμπονο-τυροκροκέτες, κιμαδοπιτάκια...Ανακαλύψτε όλα τα Μαθήματα Αρτοποιίας εδώ

 Κλείστε έγκαιρα την θέση σας στα πιο δημοφιλή μαθήματα μαγειρικής του μήνα για να διασφαλίσετε την κράτηση. Μην διστάσετε να γραφτείτε σε λιστα αναμονής για να μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε μόλις προκύψει διαθέσιμη θέση.

Κάντε την κράτησή σας εγκαίρως ηλεκτρονικά ή στο τηλέφωνο 2109882378!

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Ανακαλύψτε τα 5 μοναδικά αφιερώματα ζαχαροπλαστικής

Anoixiatika Tiramisu2

ΕΠΟΧΙΑΚΑ: Όταν τα cocktails συναντούν την τέχνη της ζαχαροπλαστικής, το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό και έχουμε το FANTASTIK MOJITO...με γεύσεις της Κούβας, και την δροσερή αίσθηση του lime και του αναζωογονητικού δυόσμου, αλλά και την ένταση από το ρούμι. Στα χνάρια της γαλλικής τεχνικής ετοιμάζουμε τρία παριζιάνικα ΕΚΛΑΙΡ, ένώ στο ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ παρασκευάζουμε 3 διαφορετικές εκδοχές. Δεν θα μπορούσαν βέβαινα να λείωουν τα χειροποίητα  ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ που θα μας συνοδέψουν στην Μεγάλη Γιορτή του Πάσχα  Ανακαλύψτε περισσότερα μαθήματα για Εποχιακά Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής εδώ.

ΤΑΡΤΕΣ - ΖΥΜΕΣ- ΜΠΙΣΚΟΤΑ:  Μαθαίνουμε όλα τα μυστικά και τις τεχνικές για να δημιουργήσουμε  στο σεμινάριο ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ & ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ  2 αγαπημένες εκδοχές σιροπιαστών γλυκών με καρύδια...Bουτυρωμένα φύλλα με πλούσια κρέμα και αρώματα κανέλας και κονιάκ χαρίζουν μία διαφορετική γεύση από αυτή της Καρυδόπιτας, ενώ στην δεύτερη εκδοχή  με κακάο, κανέλα, γαρίφαλο, άρωμα πορτοκαλιού, καρύδια και σιρόπι που την συναντάμε πολύ στην περιοχή της Καρδίτσας και των Τρικάλων.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΚΗΣ: Το ΤΟΝΚΑ  αποτελεί μία υπέροχη δημιουργία με ιδλιαίτερες τεχνικές. Μοναδικό επιδόρπιο που στηρίζει την γεύση του στους σπόρους Τόνκα οι οποίοι χαρίζουν ένα άρωμα  που συνδυάζει βανίλια, καρύδα, γαρίφαλο και γλυκόριζα ταυτόχρονα!
Τα φασόλια tonka, αποτελούν ένα ιδιαίτερα ακριβό μπαχαρικό που χρησιμοποιείται ευρέως σε διάσημα  αρώματα, με άρωμα φρουτώδες και καραμελένιο, 

CAKES: Παρασκευάζουμε 4 διαφορετικές συνταγές για  όλα τα γούστα: Cake καρότου για τη σιλουέτα της μαμάς, Cake λαδιού για το πρωινό του μπαμπά, Angel Cake για το σχολείο και Cake υγρής σοκολάτας για κάθε περίσταση!  4CAKES  ένα μάθημα που δεν πρέπει να χάσετε…

ΤΟΥΡΤΑ - ΠΑΣΤΑ - ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ: Αγαπημένα κλασσικά  ΠΑΣΤΑΚΙΑ  ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ με πλούσια γεύση, γεμάτα από φινετσάτα αρώματα με αρωματικό dacquoise αμυγδάλου, βελούδινη κρέμα αμυγδάλου και ανάλαφρη mousse βανίλιας!

ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΛΥΚΑ: Για τα παιδάκια μας αλλά και για όσους κρύβουν ένα παιδί μέσα τους, ένα μάθημα που συγκεντρώνει όλη την γλύκα και της πιο «απαγορευμένης» λιχουδιάς… MARSHMELLOWS ΖΕΛΕΔΑΚΙΑ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ.Στο μάθημα ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ  ξεχωρίζουμε 3 αγαπημένες γεύσεις που αποτελούν την κλασσική επιλογή σε πάρτυ γενεθλίων, βαφτίσια και εκδηλώσεις ως παιδικό κέρασμα.Ετοιμάζουμε παστούλα oreo, «παίζουμε» τεχνικά με τις γεύσεις του μπισκότου στο biscottino και παρασκευάζουμε το απόλυτο choco –strawberry cake για τα παιδιά που λατρεύουν την γεύση της μους φράουλας στα γλυκά τους.

Κλείστε έγκαιρα την θέση σας στα πιο δημοφιλή μαθήματα ζαχαροπλαστικής του μήνα

Κάντε την κράτησή σας εγκαίρως ηλεκτρονικά ή στο τηλέφωνο 2109882378!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ ΖΑΧΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗΣ

 3 Μαθήματα Ζαχαροτεχνικής & Μοντελισμού που θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις σας και θα εξασκήσουν τις δεξιότητες σας!

minnie

ΜΠΙΣΚΟΤΑ GIRLY Υπέροχο μάθημα, τόσο για την παρασκευή των ιδανικών μπισκότων, όσο και για την διακόσμηση τους σε girly θέμα για βαφτίσεις και πρώτα γεννέθλια.  

ΤΟΥΡΤΑ ΜΙΝΝΙΕ Το όνειρο κάθε κοριτσιού, μία τούρτα με την γλύκα της Μίνι...Το μάθημα απευθύνεται και σε όσους θέλουν να εκπαιδευτούν στις βασικές αρχές διακόσμησης με ζαχαρόπαστα, αλλά και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε διώροφες τούρτες με εύκολο σχέδιο.

ΜΠΙΣΚΟΤΑ NAVY Εξαιρετικό μάθημα που απαιτεί προηγούμενη εμπειρία στην ζαχαρόπαστα με υπέροχα ναυτικά σχέδια για βαφτίσεις αγοριών!Στόχος είναι να τελειοποιήσουμε τις τεχνικές σε σχέδια τα οποία απαιτούν επιμονή και δεξιότητα για να χαρίσουν ένα άψογο αποτέλεσμα.

Κλείστε έγκαιρα την θέση σας στα πιο δημοφιλή μαθήματα ζαχαροτεχνικής του μήνα

 

Περισσότερες πληροφορίες Πώς να κάνετε κράτηση?

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018