Νέοι Κύκλοι Εξειδίκευσης Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής!

Νέοι Κύκλοι Εξειδίκευσης Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής!

Οι Κύκλοι αυτοί εστιάζουν σε πολύ συγκεκριμένη θεματολογία κάθε φορά, όπως  Artisan Pizza, Μεσογειακή Ελληνική Κουζίνα, Γλυκά Βάφτισης... Όλα τα μαθήματα είναι διαδραστικά και απευθύνονται κυρίως σε όσους επιθυμούν να εκπαιδευτούν σε βάθος στις απαιτήσεις των παρακάτω εξειδικεύσεων. Ιδανικό επίσης για στοχευόμενη εκπαίδευση προασωπικού, για επιχειρηματίες εστίασης και επαγγελματίες μάγειρες ή ζαχαροπλάστες. 

 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ KΥΚΛΟΣ ARTISAN PIZZA

Ανακαλύψτε την τέχνη της Πίτσας σε ένα Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης με ενότητες που εστιάζουν στις βασικές τεχνικές και δεξιότητες! Στόχος να αποκτήσετε τις σημαντικές γνώσεις στην τέχνη της παρασκευής της πίτσας από τα βασικά υλικά και την τροφογνωσία έως την ζύμη, τις αυθεντικές σάλτσες και το ιδανικό ψήσιμο.

 ΤΜΗΜΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ:  13.02 - 06.03  | 18:00 -  21:00

Δείτε περισσότερα 

 


 Εξειδικευμένος Κύκλος Ελληνικής Μεσογειακής Κουζίνας830x325

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ KΥΚΛΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει ως στόχο να σας εκπαιδεύσει στις τεχνικές μαγειρικής της Ελληνικής Κουζίνας.

Από την τοπικότητα στην οικουμενικότητας της Κουζίνας μας, τις παραδοσιακές παρασκευές ανά εδεσματολογική κατηγορία, αλλά και με πολλές επαγγελματικές λύσεις, αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα προετοιμάζει μάγειρες για να εργαστούν σε Ελληνικά Εστιατόρια ανά τον κόσμο.

ΤΜΗΜΑ ΜΑΡΤΙΟΥ:  09.03 - 21.04  | 10:30 -  13:30

 Δείτε περισσότερα

 

 


 

Εξειδικευμένος Κύκλος Γλυκά Βάφτισης830x326

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ KΥΚΛΟΣ ΓΛΥΚΑ ΒΑΦΤΙΣΗΣ

Ανακαλύψτε τον νέο Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης Γλυκών Βάφτισης! Tα μαθήματα είναι διαδραστικά και στόχο έχουν να εξειδικεύσετε και εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας σε βάθος, στη παρασκευή των Γλυκών Βάφτισης για την δημιουργία λαχταριστών candy bars.

Ιδανικό για στοχευόμενη εκπαίδευση προσωπικού, για επιχειρηματίες εστίασης και επαγγελματίες ζαχαροπλάστες. 

 ΤΜΗΜΑ ΜΑΡΤΙΟΥ:  01.03 - 29.03  | 09:30 -  14:30

Δείτε περισσότερα

 

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018