Νέοι Κύκλοι Εξειδίκευσης Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής!


ΝΕΟΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΚΥΚΛΟΙ 

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ


 

Οι Κύκλοι αυτοί εστιάζουν σε πολύ συγκεκριμένη θεματολογία κάθε φορά, όπως Snack & Sandwiches, Γλυκά Εστιατορίου, Artisan Pizza, Chocolaterie... Όλα τα μαθήματα είναι διαδραστικά και στόχο έχουν να αποκτήσετε θεμελιώδεις γνώσεις και δεξιότητες. Απευθύνεται κυρίως σε όσους επιθυμούν να εκπαιδευτούν σε βάθος στις απαιτήσεις των παρακάτω εξειδικεύσεων. Ιδανικό επίσης για στοχευόμενη εκπαίδευση προασωπικού, για επιχειρηματίες εστίασης και επαγγελματίες μάγειρες ή ζαχαροπλάστες. 

 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ KΥΚΛΟΣ SNACK & SANDWICHES

Εξειδικευμένος Κυκλος Snack Sandwiches830x285

 Ανακαλύψτε την τέχνη των χειροποίητων snack και sandwiches σε ένα Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης με ενότητες που εστιάζουν στις βασικές τεχνικές και δεξιότητες της Κρύας Κουζίνας! Εκπαιδευτείτε ανάμεσα από διαφορετικά είδη ψωμιού και τις ιδανικές γεμίσεις τους.

ΤΜΗΜΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: 16.01 - 06.02  | 11:00 -  14:00

Δείτε περισσότερα

 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ KΥΚΛΟΣ ΓΛΥΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

Εξειδικευμένος Κύκλος Γλυκά Εστιατορίου830x286 

 Ανακαλύψτε τον Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης Γλυκών Εστιατορίου με ενότητες που εστιάζουν σε σημαντικές τεχνικές και δεξιότητες! Μαθαίνουμε σχετικά με την κάρτα εστιατορίου και το εδεσματολόγιο των προσφερόμενων γλυκών. Εκπαιδευόμαστε στις τεχνικές ψησίματος, εξασκούμαστε σε λεπτεπίλεπτες τεχνικές ανώτερου επιπέδου σε 5 μαθήματα, ιδανικά για επαγγελματίες και όχι μόνο. Tα μαθήματα είναι τεχνικά και στόχο έχουν να αποκτήσετε ουσιώδης γνώσεις στην τέχνη της παρασκευής ιδιαίτερων γλυκών εστιατορίου.

ΤΜΗΜΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: 10.01 - 07.02  | 18:00 -  21:00

Δείτε περισσότερα

 

 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ KΥΚΛΟΣ ARTISAN PIZZA

Εξειδικευμένος Κύκλος Artisan Pizza2830x287

Ανακαλύψτε την τέχνη της Πίτσας σε ένα Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης με ενότητες που εστιάζουν στις βασικές τεχνικές και δεξιότητες! Στόχος να αποκτήσετε τις σημαντικές γνώσεις στην τέχνη της παρασκευής της πίτσας από τα βασικά υλικά και την τροφογνωσία έως την ζύμη, τις αυθεντικές σάλτσες και το ιδανικό ψήσιμο.

 ΤΜΗΜΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ:  13.02 - 06.03  | 18:00 -  21:00

Δείτε περισσότερα 

 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ KΥΚΛΟΣ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ & SUSHI

 Εξειδικευμένος Κύκλος Ιαπωνική Κουζίνα Sushi830x270

Ανακαλύψτε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ιαπωνικής Κουζίνας με μεγάλη έμφαση στο Sushi! Από τις βασικές ύλες, τις τεχνικές φιλεταρίσματος έως τις τεχνικές Sushi και Ιαπωνικής μαγειρικής.

Γνωριμία με την κουζίνα Nikei και την fusion Περουβιανή-Ιαπωνική Κουζίνα.

 ΤΜΗΜΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ:  12.02 - 26.03  | 10:30 -  14:30

Δείτε περισσότερα

 

 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ KΥΚΛΟΣ CHOCOLATERIE

 Εξειδικευμένος Κύκλος Chocolaterie830x283

Ανακαλύψτε την τέχνη της Σοκολάτας σε ένα Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης με ενότητες που εστιάζουν στις βασικές τεχνικές και δεξιότητες! Στόχος να αποκτήσετε σημαντικές γνώσεις και δεξιότητες στην τέχνη της παρασκευής της σοκολάτας και των παράγωγών της.  

ΤΜΗΜΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ:  08.02 - 15.03  | 18:00 -  21:00

Δείτε περισσότερα

 

 

Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017