Εορταστικός Δεκέμβρης: Ανακαλύψτε τα μαθήματα Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Ζαχαροτεχνικής

Εορταστικός Δεκέμβρης: Ανακαλύψτε τα μαθήματα Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Ζαχαροτεχνικής

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Ανακαλύψτε τα Μαθήματα Μαγειρικής του Δεκεμβρίου!

Τρία αφιερώματα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας:

Αφιέρωμα Χριστούγεννα

Με έντονη εορταστική διάθεση δημιουργούμε κλασσικά γεύματα, gourmet συνταγές και πρωτότυπες γεύσεις! Πλούσιες Χριστουγεννιάτικες σαλάτες και Χριστουγεννιάτικες πίτες, ολοκληρωμένα μενού στο The Nutcracker Menu και στο The Grande Menu, αλλά και ένα σεμινάριο με απίστευτες τεχνικές που δοκιμάζει τις δυνατότητες σας σε τεχνικές με τρούφες στο Truffles.

Μαγειρεύουμε μαζί όλα τα Κλασσικά πιάτα Χριστουγέννων, ένα μάθημα ιδιαίτερα σημαντικό με πολλές ιδέες για το εορταστικό μενού. Δύο κλασσικές συνταγές που τις συναντάμε στα μενού διάσημων εστιατορίων...κλασσική σούπα βελουτέ με κάστανο, ακολουθώντας την συνταγή του διάσημου Chef Alain Ducasse και old fashioned χοιρινή πανσέτα τυλιγμένη με μπέικον και αρωματισμένη με κανέλα, στο Boxing Day. Ανακαλύψτε όλα τα μαθήματα για τα Χριστούγεννα εδώ.

Χειμωνιάτικα Gourmet

Ceviche | Tartare | Carpaccio γιατί από όπου και αν προέρχονται ...τόσο τα Περουβιανά ceviche, όσο τα Γαλλικά tartare, αλλά και το Ιταλικό carpaccio ή crudo...η παγκόσμια γαστρονομία τα έχει αγαπήσει - ιδανικό μάθημα για welcome gourmet πιάτα! Στον χειμώνα φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις Χειμωνιάτικες Σούπες με προέλευση από από την Βόρεια και Ανατολική Ευρώπη. Ανακαλύψτε όλα τα Χειμωνιάτικα μαθήματα εδώ.

Street food

Μην χάσετε το Charleston Slider, ένα μοναδικό slider (μικρό hamburger) από το οποίο ξεχειλίζουν αρώματα και γεύσεις ή αλλιώς το “Mike’s Famous Duck Club” που σερβίρεται στο “Tatooed Moose” ....καθώς και το Το Τέλειο Πρωινό με τρεις μοναδικές εκτελέσεις συνταγών που σας εκπαιδεύουν στην δημιουργία των πιο εύγευστων πιάτων για ένα ολοκληρωμένο και πλήρες πρωινό.

Κλείστε έγκαιρα την θέση σας στα πιο δημοφιλή μαθήματα μαγειρικής του μήνα

Κάντε την κράτησή σας εγκαίρως ηλεκτρονικά ή στο τηλέφωνο 2109882378!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Κλασσικές συνταγές της Ζαχαροπλαστικής: Η Ζαχαροπλαστική Τέχνη μπορεί να χαρακτηριστεί απο πολλούς ως μεγάλη αγάπη. Τον μήνα Δεκέμβριο φοράμε τα γιορτινά μας και δημιουργούμε λαχταριστά Μελομακάρονα, αφράτους και αρωματικούς Κουραμπιέδες, Χριστουγεννιάτικες Τρούφες αρωματισμένες με κάστανα, έλαιο μάυρης τρούφας, αλλά και πικάντικο ginger!

Φέτος μαθαίνουμε να φτιάχνουμε την δική μας Βασιλόπιτα Κλασσική και Αμερικάνικη, με τον Pastry Chef να σας μυεί στα σωστά βήματα και μυστικά για το τέλειο εορταστικό γαρνίρισμα που θα κάνει το γλύκισμα μας να κλέψει τις εντυπώσεις τόσο από γεύση όσο και από εμφάνιση. Εσείς θα λείψετε?

mathimata zaxaroplastikis

Εξειδικευμένες Τεχνικές Ζαχαροπλαστικής

Ένα επιδόρπιο εξαιρετικών προδιαγραφών Havana με φινετσάτη ντακουάζ, κροκάν λευκής σοκολάτας και πραλίνας... ξυπνά τα πάθη μίας χώρας γεμάτης μυστήριο και ερωτισμό!

Ανακαλύψτε περισσότερα Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής.

Κλείστε έγκαιρα την θέση σας στα πιο δημοφιλή μαθήματα ζαχαροπλαστικής του μήνα

Κάντε την κράτησή σας εγκαίρως ηλεκτρονικά ή στο τηλέφωνο 2109882378!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ ΖΑΧΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗΣ

5 Μαθήματα Ζαχαροτεχνικής: Ζηλευτές δημιουργίες, μαγικές φιγούρες που παίρνουν ζωή μέσα απο απλά και εύκολα βήματα μοντελισμού που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους, αλλά και μία βασιλόπιτα με υπέροχη διακόσμηση!

mathimata zaxarotexnikis

Τούρτα: Snow Reindeers για παραμυθένια διακόσμηση τούρτας με θέμα μικρούς τάρανδους σε χιονισμένο τοπίο, ιδανικό για τούρτες που απευθύνονται σε ενήλικες και μεγάλα παιδιά!

Στο Τούρτα- Βασιλόπιτα: Xmas Teddy Bear δημιουργούμε την πιο γλυκιά βασιλόπιτα που θα μας χαρίσει τις πρώτες γεύσεις του νέου έτους ή μπορεί να προσφερθεί ως ένα τέλειο κέικ την ημέρα των Χριστουγέννων!

ενώ στο Φιγούρες- Στολίδια: Winter Wonderland αξιολάτρευτα μαγικά ζωάκια από την winter wonderland σε φιγουρίτσες που εφαρμόζονται τέλεια σε τούρτες, μπισκότα ή και γίνονται μαγικά στολίδια δέντρου πέρνουν ζωή και μυθικά χρώματα!

Ανακαλύψτε περισσότερα Μαθήματα Διακοσμητικής Ζαχαροτεχνικής

Κλείστε έγκαιρα την θέση σας στα πιο δημοφιλή μαθήματα ζαχαροτεχνικής του μήνα

Κάντε την κράτησή σας εγκαίρως ηλεκτρονικά ή στο τηλέφωνο 2109882378!

Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017