Η μεγάλη γιορτή της Γαλλικής Γαστρονομίας

Η μεγάλη γιορτή της Γαλλικής Γαστρονομίας

Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
2000 Σεφ, 2000 μενού, 2000 εστιατόρια, σε 5 ηπείρους
65 εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα - 65 Έλληνες Σεφ γιορτάζουν τη Γαλλική Κουζίνα

1 δείπνο για τον εορτασμό της γαλλικής κουζίνας σε όλον τον κόσμο

Υπό την επιμέλεια του γαλλικού Υπουργείου Εξωτερικών και επίβλεψη του παγκοσμίως αναγνωρισμένου Σεφ Alain Ducasse, την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017, 2.000 δείπνα «γαλλικού τύπου» συμμετέχουν στην παγκόσμια διοργάνωση για την μεγάλη γιορτή της Γαλλικής Γαστρονομίας. Στις τέσσερις γωνιές του κόσμου θα τιμηθεί με τον τρόπο αυτόν μια κουζίνα ζωντανή, ανοικτή και καινοτόμα, που παραμένει πιστή στις αξίες της : μοίρασμα, τέρψη, σεβασμός στην καλή διατροφή και τον πλανήτη.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στην φετινή διοργάνωση 2017 «Goût de / Good France» την ημέρα της άνοιξης στις 21 Μαρτίου γιορτάζεται και στην Ελλάδα η Γαλλική Γαστρονομία με 65 συμμετέχοντα εστιατόρια. Φρέσκα προϊόντα, προϊόντα εποχής και τοπικά προϊόντα παντρεύουν τη γαστρονομική παράδοση της χώρας σας με τη γαλλική κουζίνα.

Οι γνώστες της καλής κουζίνας καλούνται λοιπόν να σημειώσουν στην ατζέντα τους την 21η Μαρτίου και να επικοινωνήσουν απευθείας με τα συμμετέχοντα εστιατόρια, τα οποία φυσικά θα έχουν κατακλειστεί από κρατήσεις! Ανάμεσα σε χιλιάδες Chef και εστιατόρια ανά τον κόσμο, τα Μαθήματα Μαγειρικής δημιουργούν το δικό τους μοναδικό γαλλικό μενού υπό την επίβλεψη του Chef Νίκου Μακρυμίχαλου.

Στο μάθημα αυτό μαγειρεύουμε τρεις signature συνταγές διάσημων Γάλλων Chef!

Δανειζόμαστε την κλασσική γαλλική κρεμμυδόσουπα του Alain Ducasse
τον σολομό με λάπαθα του Pierre Trois Gros
το φρικασέ κοτόπουλου με μορχέλες του Paul Bocuse και απολαμβάνουμε
την Γαλλική Opera της Le Notre (έτοιμη προς σερβίρισμα)!

Περισσότερα στο link: http://tinyurl.com/gvw9gqd

(δεδομένης της μεγάλης ζήτησης για την συγκεκριμένη ημέρα, το μάθημα πραγματοποιείται ενδέχεται να επαναληφθεί. Παρακαλούμε γραφτείτε στην λίστα αναμονής)

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017