Τα Μαθήματα Μαγειρικής σας δίνουν την ευκαιρία να συμμετάσχετε εντελώς δωρεάν σε ένα πρακτικό Mini Workshop στο Food Writing & Blogging!

Τα Μαθήματα Μαγειρικής σας δίνουν την ευκαιρία να συμμετάσχετε εντελώς δωρεάν σε ένα πρακτικό Mini Workshop στο Food Writing & Blogging!

Ένα δωρεάν μάθημα που αποτελεί μία "μικρή γεύση", ένα νόστιμο "amuse bouche", την καλύτερη ορεκτική μπουκιά στην γραφή της γεύσης! Βιώστε πώς είναι να γράφεις για την τροφή, για το φαγητό, για την γεύση και την μαγειρική...

Ολοένα και περισσότερος κόσμος αναζητά έμπνευση και ιδέες στο internet.

Η μαγειρική και οι συνταγές, οι νέες διατροφικές τάσεις, τα άρθρα για “ψαγμένα” προϊόντα, η εύρεση εστιατορίων, οι αναφορές και η κριτική αποτελούν τις πιο διαδεδομένες online αναζητήσεις σε sites και food blogs. Τι καθορίζει όμως την ηλεκτρονική αναγνωσιμότητα τους? Μα φυσικά το περιεχόμενο! Να σε εμπνέει, να σε ταξιδεύει, να σου μιλάει και να διηγείται ιστορίες, να προσφέρει απλόχερα τις γεύσεις και τις μυρωδιές των συνταγών πριν ακόμα αυτές εκτελεστούν.

Σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον μάθημα υπό της καθοδήγηση της Νανάς Δαρειώτη, έμπειρη δημοσιογράφος, από τον γαστρονόμο στο Βήμα Gourmet έως το Αλάτι και Πιπέρι, μυούμαστε στα μυστικά της δημιουργικής γραφής, μέσα από διάφορα tasks και αρκετή συζήτηση.

Απευθύνεται σε εκείνους που έχουν πραγματικό ενδιαφέρον για την γραφή της γεύσης και ασχολιούνται με τα social media, για τους content creators, κειμενογράφους που γράφουν για το φαγητό,cooks, chefs, bloggers, νέους και παλιότερους δημοσιογράφους, marketing seniors & juniors που φτιάχνουν δελτία τύπου και διαφημίζουνε το φαγητό με το κιλό...

Για κρατήσεις πατήστε εδώ !

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016