Αφιερώματα Μαθημάτων Μαγειρικής Νοεμβρίου

Αφιερώματα Μαθημάτων Μαγειρικής Νοεμβρίου

Aνακαλύψτε τα Αφιερώματα των Μαθημάτων Μαγειρικής του Νοεμβρίου!

Το φαγητό ενεργοποιεί όλες μας τις αισθήσεις καθώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί απο μικρούς και μεγάλουςως μια απο τις μεγαλύτερες απολάυσεις της ζωής.  Στα Μαθήματα Μαγειρικής | Culinary Center & Cookery Club μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, τεχνικά μαθήματα και διακόσμισης. Κάθε μήνα τα Μαθήματα Μαγειρικής ανακοινώνουν κάθε μήνα διαφορετικό πρόγραμμα με μαθήματα για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν σεμινάρια εξειδικευμένης θεματολογίας και κατεύθυνσης με βάση το αντικείμενο του ενδιαφέροντος τους...

Αφιέρωμα Διεθνούς Κουζίνα

Για όσους θέλουν να ανακαλύψουν εξωτικές γεύσεις γεμάτες με χρώματα, αρώματα και γεύσεις με ευκολα και απλά βήματα στο τραπέζι μας. Κουζίνες από διάφορα μέρη του κόσμου με ξεχωριστές γεύσεις, λόγω της ιδιαιέτερης παλέτας υλικών που μπορεί να συναντήσουν, γαστρονιμικά ήθη και έθιμα που είναι άρρικτα συνδεδεμένα με την κουλτούρα του κάθε τόπου... Tο ταξίδι μας ξεκινά μέσα απο τα στενά της Κωνσταντινούπολης  δοκιμάζοντας λεχμαντζούν, μαθαίνουμε όλα τα μυστικά της Τουρκικής κουζίνας και καταλήγουμε στα βάθη της ανατολής για να δοκιμάσουμε noodles και won ton .

Αφιέρωμα Street Food

Οι πιο νόστιμες επιλογές για χειροποίητα Streets μέσα απο γαστρονομικά ταξίδια σέ όλα τα μέρη του κόσμου! Γνωρίζατε όμως ότι το Street Food έχει κατοβολές απο την αρχαία Ελλάδα? Μέσα απο γαστρονιμικές αναδρομές αλλά και ταξίδια ανακαλύπτουμε μικρές και ενδιαφέρουσες συνταγές που η κάθε μια έχει να πει την δικιά της ιστορία.. Ένα ζουμερό πουερτορικανό sandwich  που θα σας ξετρελάνει , ένα ιδιαιέτερα δημοφιλές street food απο την κοσμοπολίτικη Φλόριντα που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτιτικούς ουρανίσκους.

Αφιέρωμα Κλασσικά-Τεχνικά & Cook like a Pro

Για τους φαν κλασσικών συνταγών γεμάτο με τεχνικές και tips αλλά και εξειδικευμένα μαθήματα για να "ακονίσετε" τις δυνατότητές σας, like a pro! Μυστικά για ζουμερή και απολαυστική μπριζόλα , που θα σας κάνουν να απογειώσετε ένα κλασσικό αλλά ραφινάτο πιάτο. 

Αφιέρωμα Παραδοσιακά / Απλά και Καθημερινά

Ανακαλύψτε την μεγάλη ποικιλία που μπορούν να δώσουν απλές και καθημερινές συνταγές! Μέσα απο μαγειρέματα γνωρίζουμε καλύτερα τα ήθη και τα έθιμα κάθε γωνιάς του τόπου μας και μας κάνουν να νοιώσουμε την ζεστασιά και αρμονία ενός καλομαγειρέμενου φαγητού με αγνά και απλά υλικά. Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να συνδιαστούν ιδανικά τα όσπρια με το κρέας ? Μπορούν οι φακές να είναι θρεπτικές μέσα απο ραφινάτες συνταγές? Κάθε μάθημα μια συνεχής έκπληξη με τεχνικές και μυστικά..

Αφιέρωμα Αρτοποιϊα

Μη χάσετε τα μαθήματα αρτοιποιϊας και αρτοπαρασκευών, γεμάτα τεχνικές! Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε αυθεντικό Ιταλικό πεϊνιρλι ή να παρακολουθήσετε ένα κύκλο αρτοποιίας και να μάθετε τις βασικές τεχνικές για ψωμιά και αρτοποιήματα  

 

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016