Κύκλοι Πρακτικής Εξάσκησης

Κύκλοι Πρακτικής Εξάσκησης

Ανακαλύψτε τα οφέλη των Κύκλων Πρακτικής Εξάσκησης!

Οι Κύκλοι Πρακτικής Εξάσκησης σας δίνουν τη δυνατότητα να εξασκήσετε τις γνώσεις που αποκτήσατε εκπαιδευτικά. Σε 5 απαιτητικά πρακτικά μαθήματα καλείστε να λειτουργήσετε αυτόνομα αλλά και ομαδικά σε συνθήκες πραγματικής κουζίνας. Οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε 4 ομάδες και ο καθένας αναλαμβάνει ένα ρόλο. O Chef αναθέτει τα μενού, σας επιβλέπει και στο τέλος δοκιμάζει τις δημιουργίες σας. Σκοπός να ολόκληρώσετε το μενού βάσει των συνταγών των Chef, σε ορισμένο χρονικο διάστημα και με ακρίβεια. 

Κύκλος Πρακτικής Εξάσκησης Μαγειρικής. Στόχος του κύκλου πρακτικής εξάσκησης Μαγειρικής, είναι να εμπλουτίσετε τις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες σας στη μαγειρική τέχνη και στον τρόπο παρουσίασης να εξασκηθείτε πρακτικά σε όλα όσα ξέρετε και να δοκιμάσετε σε απαιτητικό χρόνο τις δυνάμεις σας. Ιδανικό για όσους έχουν παρακολουθήσει τον Ταχύρυθμο ή Ολοκληρωμένο Κύκλο.

Δευτέρα 17:00-22:00 | 04.04 - 09.05

Κύκλος Πρακτικής Εξάσκησης Ζαχαροπλαστικής.Στόχος του κύκλου πρακτικής εξάσκησης Ζαχαροπλαστικής, είναι να εμπλουτίσετε τις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες σας στη ζαχαροπλαστική τέχνη και στον τρόπο παρουσίασης. Ιδανικό για όσους έχουν παρακολουθήσει τον Ταχύρυθμο ή Ολοκληρωμένο Κύκλο.

Σάββατο 11:00-15:00 | 23.04 - 28.05

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016