Τι θα βρείτε τον Φεβρουάριο στα Μαθήματα Μαγειρικής.

Τι θα βρείτε τον Φεβρουάριο στα Μαθήματα Μαγειρικής.

Ανακαλύψτε τα μαγειρικά νέα του Φεβρουαρίου!

Μαγειρική. Ο δεύτερος μήνας του χρόνου μας βρίσκει με μαθήματα που αφορούν την Ελληνική μαγειρική, τόσο σε ερασιτεχνικό όσο σε επαγγελματικό επίπεδο. Ανακαλύψτε το αυθεντικό Γκιουλμπασι, τους Τσιγερόσαρμάδες & τις Σεφταλιές, το μάθημα με τον Ζυγούρι -Προβατίνα και τόσα άλλα που περιμένουν να τα μαγειρέψετε! Επιπλέον, νέο αφιέρωμα με αγαπημένες παραδοσιακές πίτες από κάθε γωνιά της χώρας μας ξεκινάει τον Φεβρουάριο και θα συνεχιστεί και τον Μάρτιο! Πίτες Ηπείρου, Στερεάς Ελλάδας & Πελοποννήσου, Θεσσαλίας, Μακεδονίας, Θράκης και από τα μοναδικά νησιά μας!

Ζαχαροπλαστική. Ανακαλύψτε μαθήματα που σχετίζονται με την αρτοποιία με θεωρητικές και πολλλές πρακτικές γνώσεις, για να φτιάξετε Κριτσίνια & Παξιμάδια, γαλλική ζύμη για τραγανά French Croissants και 3 διαφορετικά ψωμιά στο Pane Italiano.
Μη χάσετε το Chocolate Bouquet για ερωτευμένους, αλλά και για όσους αγαπούν γενικά την ζαχαροπλαστική! Σας παρουσιάζουμε ακόμα ιδέες για νόστιμα Σνάκ σε παιδικό πάρτυ. Γλυκίσματα που αγαπήθηκαν στο Παρίσι και όχι μόνο όπως Choux & Eclair και Σαβαρέν με Ρούμι, Γλυκά σε Βαζάκια για διαφόρου τύπου εκδηλώσεων.

Ζαχαροτεχνική. 2 μαθήματα με μεγάλη ζήτηση! Και αυτόν τον μήνα συνεχίζουν τα μαθήματα που σας εκπαιδεύουν στα απολύτως βασικά: πώς φτιάχνουμε Χειροποίητη Ζαχαρόπαστα με βασικά υλικά και πώς συνθέτουμε μία Tούρτα με επικάλυψη ζαχαρόπαστας με διαφορετική γέμιση και σχέδιο αυτό τον μήνα!

Επαγγελματικά. Συνεχίζονται τα επαγγελματικά μας σεμινάρια Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, τα οποία είναι άκρως απαιτητικά με στόχο να σας εκπαιδεύσουν κατάλληλα για να προχωρήσετε σε εξετάσεις Πιστοποίησης Βοηθού Μάγειρα ή Ζαχαροπλάστη αντίστοιχα. Επιπλέον, εμπλουτίσαμε τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα με τους Κύκλους Πρακτικής Εξάσκησης για τους τελειόφοιτους των σχολών μαγειρικής. Διεκδικήστε και εσείς μια θέση στην αγορά εργασίας!

Chef’s Table. Το θρυλικό στέκι της Βενετίας ‘’The Harry’s Bar’’ που θριάμβευσε τη δεκαετία του ’50 και παρέλασε από αυτό όλη η αφρόκρεμα του Χόλυγουντ, ζωντανεύει στα Μαθήματα Μαγειρικής, σε ένα μενού εξαιρετικών του γεύσεων που θα σας συναρπάσει! Μία prive βραδιά που δειπνούμε παρέα με φίλους στο τραπέζι του Chef!

Art de service. Τίποτα δεν γίνεται στην τύχη! Ένα επιτυχημένο τραπέζι δεν εξαρτάται μόνο από την καλή γνώση της μαγειρικής , αλλά και από την τέχνη να ξέρεις πώς να δεξιώνεσαι φίλους ή επίσημους, να στρώνεις ένα τραπέζι με τον πιο επίσημο ή και ανεπίσημο τρόπο βάσει του savoir vivre. Ένα σημαντικό μάθημα ανεξάντλητων γνώσεων όπου παρουσιάζεται η Τέχνη της Εξυπηρέτησης!

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016