2 Xmas-Must Ημέρες που ΠΡΕΠΕΙ να γευτείς ΠΡΙΝ τα Χριστούγεννα! !

2 Xmas-Must Ημέρες που ΠΡΕΠΕΙ να γευτείς ΠΡΙΝ τα Χριστούγεννα! !

Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια? Βαρεθήκατε τα κλασσικά στερεότυπα και καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, εσείς έχετε ήδη αρχίσει να σκέφτεστε πώς θα νιώσετε τα φετινά Χριστούγεννα με τον πιο δημιουργικό τρόπο?

Αν δεν έχετε ζήσει την μαγεία και την γλυκιά αίσθηση ενός Chef's Table, τότε ίσως ήρθε η ώρα να περάσετε ένα από τα πιο απολαυστικά βράδια σας σε ένα private Chef Dinner.

Παρέα μαζί με άλλους συνδαιτημόνες με μοναδικό κοινό παράγοντα την αγάπη για το καλό φαγητό, έχουμε ετοιμάσει για εσάς ένα μοναδικό Chef's Table,!  2 Chef σας παρουσιάζουν ένα πλήρες μενού που σίγουρα θα εμπλουτίσει τις ιδεές σας ακόμα πιο πολύ. Παράλληλα, μαζί θα γνωριστούμε, μιλήσουμε για την πιο αγαπημένη μας δραστηριότητα και περάσουμε απολαυστικά την υπόλοιπη νύχτα. Δοκιμάζουμε φινετσάτο aperitivo για αρχή και καπουτσίνο καραβίδας με γάλα καρύδας & μάνγκο και φρυγανισμένα ψωμάκια με λάδι τρούφας. Συνεχίζουμε με εσκαλόπ foie gras, χειμερινά φρούτα ζουμπιλέ και σως κρασιού. Απολαμβάνουμε για το κυρίως χοιρινό Iberico με πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα ψητών φρούτων και κλείνουμε με σουφλέ σοκολάτας, κάστανο και φρούτα του δάσους! Και πως θα το απολαύσουμε καλύτερα το μενού μας? Συνοδευόμενο με κρασί!

Χριστούγεννα χωρίς έστω λίγη πολυτέλεια, χάνουν την λάμψη τους! Μοναδική αίγλη, φινετσάτες γεύσεις και φίλοι της γευσιγνωσίας, θα σας χαρίσουν ένα ιδιαίτερα γευστικό wine tasting!

Αφρώδεις οίνοι μπορούν να δώσουν μια πιο εορταστική νότα στο τραπέζι σας σε οποιαδήποτε ώρα και στιγμή ακόμα και την ημέρα των reveillon. Σε μία σπάνια γευσιγνωσία της Genius in Gastronomy, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα αρώματα και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα από Prosecco, Moscato D’Asti, Spumante, Brachetto και αυθεντική Champagne, όπως σερβίρεται στην Καμπανία. Μάθετε τις ιδιαίτερες γεύσεις τους και πάρτε ιδέες για το πώς σερβίρονται, πώς απολαμβάνονται καλύτερα αλλά και πώς να τις συνδυάσετε γευστικά σε ένα επίσημο δείπνο!

Πάρτε την δική σας γεύση απο τα Χριστούγεννα,  στα παρακάτω link.

Chef's table: Once upon a time  19/12/2015 @ 19:00-22:00

Αφρώδεις Οίνοι 11/12/2015 @ 18:30-21:00

 

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015