Εξειδικευμένα Μαθήματα Ιουνίου

Εξειδικευμένα Μαθήματα Ιουνίου

Ανακαλύψτε τι σημαίνει αυθεντικό γιαούρτι και πώς θα ξεχωρίζετε την γεύση και την υφή του, φτιάξτε τα δικά σας παξιμάδια με γλυκάνισο, με καλαμπόκι και Κυθήρων, παρακολουθείστε μία πολύ σημαντική παρουσίαση για το ελιξίριο της ευεξίας και της υγείας με το γάλα γαιδούρας, αλλά και ανακαλύψτε τα πιο απολαυστικά και δροσερά ροφήματα που θα μπορούσατε να φτιάξετε!!! 

Επιπλέον ένα σεμινάριο σχετικό με την επιχειρηματικότητα, θα σας βοηθήσει στα πρώτα βήματά σας εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε την δική σας επιχείρηση!

Τα Εξειδικευμένα Μαθήματα εμπνέουν τον ενθουσιασμό για την γαστρονομία, την μαγειρική και την ζαχαροπλαστική σε ειδικές ενότητες κάθε μήνα! Φέρουν το ειδικό σήμα «εξειδικευμένα μαθήματα» για να τα βρίσκετε εύκολα!

ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 

Ανακαλύψτε τι σημαίνει αυθεντικό γιαούρτι και πώς θα ξεχωρίζετε την γεύση και την υφή του πιο νόστιμου χειροποίητου γαλακτοκομικού. Παρασκευάζουμε το δικό μας γιαούρτι, χαρίζοντας τις προσωπικές μας γευστικές νότες, μαθαίνουμε πώς γίνεται η οικιακή επεξεργασία γάλατος, το ιδανικό χτύπημα, η καλλιέργεια με φυσική πυτιά και απολαμβάνουμε την νοστιμιά του!

Ετοιμάζουμε κλασσικό γιαούρτι, γιαούρτι με φρούτα, κεφίρ και αριάνι. Η διαδικασία της παραγωγής γιαουρτιού είναι εύκολη και τα οφέλη πολυάριθμα. Η δημιουργία θα σας χαρίσει όλη την απόλαυση!!!

Εκπαιδευτής Chef: Γιώργος Γαλής

Δευ 25/05 11:00-14:00 | Πεμ 14/05 18:00-21:00 | Με κάρτα ανεργίας Δευ 25/05 11:00-14:00

ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ-ΛΑΔΟΚΟΥΛΟΥΡΕΣ 

Το άλλοτε ταπεινό παξιμάδι των φτωχών, έχει γίνει σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής μας, αφού συνοδεύει καταπληκτικά το μεσημεριανό μας γεύμα ή γίνεται ιδανικό σνακ. Ταιριάζει σε όλα τα μαγειρέματα, σαλάτες και ορεκτικά κάθε στιγμή της ημέρας!

Σε αυτό το μάθημα φτιάχνουμε τα δικά μας παξιμάδια με γλυκάνισο, με καλαμπόκι και Κυθήρων. Ολοκληρώνουμε το μάθημα με κριθαροκουλούρα για ντάκο, αγαπημένο στην Κρήτη και το οποίο αποτελεί ένα απολαυστικό και χορταστικό φαγητό!

Εκπαιδευτής Chef: Γιώργος Γαλής

Πεμ 28/05 11:00-14:00 | Με κάρτα ανεργίας Πεμ 28/05 11:00-14:00

SMOOTHIES & MILKSHAKES 

Τα πιο απολαυστικά και δροσερά ροφήματα που θα μπορούσατε να φτιάξετε!!! Πλούσιο milkshake με χειροποίητο παγωτό, φρέσκο γάλα, πάγο και πουρέ φρούτων… το πιο υγιεινό γλυκό ρόφημα με τον πιο επιδέξιο τρόπο! Smoothies με 2 τρόπους επιλέγοντας διαφορετικές βάσεις: Με γιαούρτι, ξηρούς καρπούς, μέλι, ginger και αρωματικά μπαχαρικά και Με γάλα, φρέσκα φρούτα και φρέσκα αρωματικά!!!

Εκπαιδευτής Chef: Μεταξία Μακρυμίχαλου

Πεμ 28/05 18:30-20:30

STARTING-UP YOUR BUSINESS

Επαγγελματικά - Εστίαση

Θες να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση, αλλά δεν ξέρεις αν είσαι ακόμα έτοιμος για αυτό το βήμα; Πόσες δυσκολίες θα αντιμετωπίσεις και πως θα λογαριάσεις τα έξοδά σου; Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να είσαι επιχειρηματίας;

Ένα σεμινάριο για αυτούς που έχουν ταλέντο στη μαγειρική, ζαχαροπλαστική ή ζαχαροτεχνική, αλλά και στη δημιουργία χειροποίητων διακοσμητικών για γάμους και βαφτίσεις (π.χ. μπομπονιέρες) και θέλουν να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση.

Ο Απόστολος Αϊβαλής, σύμβουλος επιχειρήσεων, θα βρεθεί στο χώρο μας για να μιλήσει για τη διαφορά του να έχεις ταλέντο σε κάτι με το να ανοίξεις τη δική σου επιχείρηση.

Στο σεμινάριο θα καλύψουμε τις εξής ενότητες:

Τι είναι startup;

Τι χρειάζομαι για να ξεκινήσω;

- Πώς θα βρω και θα διαλέξω συνέταιρο;
- Πού, γιατί και πώς θα στήσω την έδρα μου;

Τι πρέπει να μελετήσω στο business plan μου

- Σε ποια αγορά να απευθυνθώ; Γιατί;
- Ποιο θα είναι το προϊόν μου;
- Πώς θα του πουλάω;
- Πώς θα το διανέμω;
- Πώς θα το προωθώ; Ποιες επιλογές έχω στην προώθηση;
- Πώς θα διαφοροποιηθώ;

Τι πρέπει να μελετήσω στα οικονομικά μου;

- Πόσο κοστίζει να στήσω την αρχική επιχείρησή μου;
- Πως κοστολογώ το προϊόν μου;
- Πόσο κοστίζει να τρέχω την επιχείρησή μου κάθε μήνα;
- Τι υποθέσεις εσόδων να κάνω;
- Πόσα χρήματα χρειάζομαι για όλα; Για πόσο διάστημα;
- Που μπορώ να βρω χρήματα; Πώς;

Ελάτε να δώσουμε λύσεις, να συζητήσουμε τις απορίες και να βοηθήσουμε στο νέο σας ξεκίνημα!

Σαβ 30/05 11:00-14:00

Το σεμινάριο δεν καλύπτει θέματα υγειονομικά, φοροτεχνικά, εργασιακά, μαγειρικά. Για περισσότερες σχετικές πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρεία μας.

ΓΑΛΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑΣ

Το ελιξίριο της ευεξίας, της ομορφιάς και της υγείας! Χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα από Βασίλισσες όπως η Κλεοπάτρα και η Πομπηία για λάμψη και καθαρότητα στο δέρμα, αλλά και ως φάρμακο σε ασθενείς οργανισμούς. Το γάλα γαϊδούρας είναι το πιο συγγενικό γάλα με το ανθρώπινο, βοηθά στην αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων.

Αποτοξινώνει το συκώτι αποφέροντας άμεση ανανέωση των κυττάρων, ρυθμίζει προβλήματα που σχετίζονται με την λακτόζη και προλαμβάνει καρδιαγγειακές παθήσεις. Αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχό σας στην καταπολέμηση της οστεοπόρωσης. Αποτελεί μια πολύτιμη τροφή και ένα φυσικό συμπλήρωμα που θα απογειώσει τον οργανισμό σας!

Πεμ 14/05 17:30-18:30

Παραγωγός: Κώστας Παναγιωτόπουλος

Τρίτη, 26 Μαΐου 2015