ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ PAVLOVA
- Αφιέρωμα Μαΐου
- Very Popular
- Φράουλα
- Φρούτα
- Επίπεδο Basics
- Σε Επανάληψη
- Τούρτα-Πάστα-Γλυκίσματα
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Η άνοιξη στα φόρτε της και τι πιο κατάλληλο από μια φρέσκια ανοιξιάτικη pavlova, η οποία μπορεί να αποτελέσει ιδανική πρόταση σε ένα ρομαντικό δείπνο για επιδόρπιο? Τις ρίζες της, διεκδικούν η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία, ενώ το όνομά της προέρχεται από την prima μπαλαρίνα Άννα Πάβλοβα.
Πρόκειται για μια τούρτα με μαρέγκα, τραγανή εξωτερικά, υγρή και μαλακή εσωτερικά με κρέμα και φρέσκα φρούτα. Στο μάθημα αυτό, ακολουθούμε την κλασσική συνταγή και εκπαιδευόμαστε στην τεχνική της μαρέγκας, γαρνίρουμε με φρούτα εποχής και σαντιγί.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.